Frenzi. Pontosan igy van.
Dean Joe. Még én se voltam ott, de ha jól tudom egy egész falut akartak épiteni. Kész a betonut, kissebb keresztutcák, kihajtók a házakhoz, de valamiér egy ház sem épült fel. Ezért hivják igy.
A Halott városba a Neos Marmarasba vezető úton kell menni és asszem Sykhia környékén van egy felüljáró és mellette egy kis út, ott kell bemenni, de Sartin bárki elmondja hol van, vagy Arnold a Kalóztanyában elmagyarázza pontosan merre is kell menni
Az ouzo nagyon finom, csak tudni kell inni Egyébként a cipouro még finomabb. Ezt háznál is lehet kapni sok helyen, érdemes megkóstolni, igaz, hogy kicsit erős, de hát nem szkanderozni kell vele
A Mythos nevű sört pedig vétek kihagyni. Akik nem szeretik a sört, azok is megkóstolhatják, ugyanis nincs az a keserű mellékíze, mint néhány sörnek
Valamint a Mavrodaphne nevű mazsolabor, ami fantasztikus ízű és nagyon gyorsan fejbe vágja az embert
Ja, mielőtt elfelejtem. Ha valaki véletlenül talál olyat, hogy Red Mythos, az nagyon nagy kincs. Nagyon finom sör, tényleg pirosas színe van, de nagyon ritka, még a görögök közül sem mindenki ismeri
A másik nemzeti sörük az Alfa, de nekem az nem jött be, persze ízlések és taslik
Igen, bontogatja a szárnyát a gyerek....
Eddig még nem dobtak nála nagyobbat itthon a korosztályában.
Elvégre a diszkoszvetés is Görögországból származik.
A medencét mi is csak a tenger után, esténként szoktuk igénybevenni.
A tavalyi nyaralásunk alatt láttam amint Lovas Zsuzsáék tengeri kajakkal eveznek. Annyira megtetszett, hogy vettem egyet. Alig várom, hogy ki probáljuk. Főleg Sarti beach-nél vannak azok a sziklák, aminek kilátszik a teteje, oda be fogunk evezni. Ott azon a részen rengeteg kagylót gyüjtöttünk.