Ha pedig a tengeri sünt összetöröd a vízben, pillanatok alatt odasereglik a környék összes csodás hala, akár a kezedből is falatoznak egy idő után, ha megszokják a közelséged. Ugyanígy odasereglenek, ha 1-1 követ felfordítasz.
Köszönöm Kónyu a hasznos tippeket! Laka beachen mindenképp több órát leszünk természetesen, képek alapján elnyerte a tetszésünket nagyon! Inkább kagylókat szeretünk gyűjteni, polipot meg hasonlóakat inkább csak nézegetjük. Kastos/Kalamost pedig meglátjuk még, hogy hogy fog kiférni az időből, de örülnénk neki ha beleférne!
Kikerestem egy 3-4 partot tripinviewval, csináltam már térképet is hozzájuk, hogy könnyedén odajussunk, úgy hogy nagyon várjuk már!
Segítsetek légyszi ,keresem Tibi1986-ot...írtam már 2 privit de azthiszem nem ment el a levél most meg azt írja a Hellasz nem küldhetek privát üzenetet....járt már így valaki???Nem tudja valaki Tibi1986-e mail címét??????Köszi
Húsimádóknak egy kis taverna ajánló. Nekem is nemrég ajánlották, így csak idén tudjuk kipróbálni, majd írom a személyes tapasztalatot is. Állítólag a "szomszédos" Dimitrishez nagyon hasonló árban is és a tulaj közvetlenségében is.
Főként grillhúsokra van specializálódva, a tulaj hentesboltot is visz. Főként görögök járnak oda, este 7 után érdemes menni, előtte nincs nagyon kisütve semmi.
Sziasztok! Tudna valaki információval szolgálni arról, hogy Vassilikiből Fiscardoba mennyi idő a kompút, mennyibe kerül, és kb mikor indul oda és vissza? Mivel sajnos a Kefalóniai nyaralásunk során kimaradt Fiscardo, most mindenképpen szeretnénk megnézni.
Köszönöm