Kösz Fate!
Pedig már beleéltem magam,hogy megint hallok Tőletek valami poénos
(lásd.:Sanchoéknál vetkőznek) sztorit egy bizonyos hellyel kapcsolatban!
Erre kiderül ,hogy ez csak egy pia!!??
Már le sem merem írni,hogy ráadásul férjemmel egy vendéglátó egységet (kocsma) üzemeltetünk!De ha a görög imádok(mint Én) sem nagyon ismerik már nem is olyan ciki!
Ráadásul mindig mondják,hogy mi rossz kocsmárosok vagyunk,mert én semmit nem iszom meg ,ami alkoholos,párom max.alkalmakkor nagy unszolásra!
Én egészen tavalyig nem ismertem a mazsolabort.....Sancho itatott meg vele.Egész nap pancsi kaja nélkül vacsira meg egy nagy bögre langyos mazsolabor.....hát.....nem volt rossz kedvünk
!Mellesleg!
Szól a Sarti Rádió az időjárás nézegetése és a webcam figyelés de még chatelés közben is hallható!
Sziasztok.
Vadevezős. Krisztosz tavaly juniusban 10-percenként cigizett az összvértúrán. Azt mondta decemberbe jön magyarországra valamelyik korházba ez miatt.
Van egy jó kérdésem, kiváncsi vagyok tudja e valaki. Meggprobálom kiejtés szerint irni. Szamár-Gajdarosz. Az összvér nem volt benne a szótárba. Venni akartam a lányomnak egy ilyen szörmeállatkát, de az eladó azt mondta, hogy az rajduri. Viszont ma egy másik szótárba azt találtam :mulári. Most melyik a helyes?
Köszönöm az ajánlásokat, és a véleményeket a fakultatív programok meg mit is próbáljunk ki kérdésemmel kapcsolatban!
Próbálok minél több tanácsot megfogadni. A kalózhajós kirándulást mi is tuti kipróbáljuk, és meg fogok kóstolni minden finomságot, csak nehogy gyomorrontással jöjjek haza...
A Meteóráknál én már voltam nekem annyira nem jött, kicsit unalmasnak találtam, de igaz sok múlik az idegenvezetésen... :S
Igen lehet bérelni motorcsónakot!A pontos összegre nem emléxem és nem akarok hülyeséget mondani.De A Sithon Travel irodájában tudsz érdeklődni Sartin.Ilyen kis fehér csónakok.