Mi 08.06-án megyünk Sartiba és a Hotel Phyllis-ben fogunk megszállni. Ha nem baj lenne jó pár kérdésem:
Neked milyen tapasztalatod van errõl a szállásról?
Beszélnek magyarul?
Milyen messze van a tenger és a központ van a közelben kisebb öböl?
Tudnál képeket küldeni? kispal.zsolt@monornet.hu
Bocs a sok kérdésért.
Válaszodat elõre is köszönöm.
A Hotel Phyllis az országút mellett van közvetlenül. Sarti Beach-i strandtól kb.5oo méterre, a falu központja kb. másfél km.
A tulaj felesége magyar. Az egész épület fel újítva, nagyon szépen parkosított, és úszómedence is van, fa gyerek játszótér, kerti sütögetõ, és bár. Szerintem nagyon korrekt.
A bejárat elõtt van egy gyönyörû nagy pálma.
SARTI környéke tele van kis öblökkel.
Már nagyon várjuk, én annál is inkább mert a barátnõm SARTI-ba ment férjhez, így minden évben nyáron ide járunk "HAZA", így én egy kicsit elfogult vagyok ha SARTI-ról van szó.
Ebben az évben már voltam egy hetet náluk május végén, de az igazi nyaralás az most lesz!!!!!
Szia! Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen idö volt kinn. Hogy a Narancsparton voltatok -e és hogy mennyibe kerül oda a hajóút. Jól érezted kinn magadat? Anikó
Szia! mi augusztus 24-én inulunk busszal sartira! És mi is a Babisban leszünk! Milyen az aprtman? (tisztaság, felszereltség, klíma - ilyenekre gondolok) Árak? Képekett tudnál küldeni a szobáról? (majedit80@citromail.hu)
Elõre is köszönöm a válaszod!!!
A barátaink voltak az Athos-i kiránduláson:26 Eur.Szombaton érkeztünk a Babisba.2 napig alig volt víz az egész házban.Állandóan telefonálni kellett a Sithon travelba,hogy csináljanak már valamit.Aztán hétfõn megjavult.Klíma nincs,tiszta volt.Nekünk furcsa volt,hogy a fürdõben kád volt.A konyha nagy,mikro nincs,villanyrezsó és nagy hûtõ van.Az erkély nagy.
Sziasztok, én is ma jöttem haza Sartiról.
Egész héten 40 fok feletti hõmérséklet volt, a legdurvább kedd-szerda 49 fok volt!!! felhõt egész héten nem láttam.
a víz gyönyörû, tiszta és nagyon meleg, kb 29 fokos. jó mélyre be kell úszni, hogy felfrissüljön az ember.
utolsó két nap erõs szél volt, hatalmas hullámok, nagyon élveztük
Fakultativ programok és áraik:
Meteora 38 eur
Athos 27 eur
Toroneos 31 eur
Sunset 30 eur
Thessaloniki 25 eur
Waterland 31 eur
Görög est 27 eur
Szamaragolás 27 eur
Narancs part 6 eur
Búvárkodás 40 eur
Kajak 20 eur
mi a narancsparton voltunk, nem hajóval visznek, hanem felpakolnak egy dzsip platójára és uzsgyi, kb 10 perc az odaút, reggel 9-kor visznek oda, és du.2-kor hoznak vissza.
a hajós strandolás szerintem a Sunset nevû program, és a narancsparton is kiköt egy órára a hajó. ott lehet a hajóról a vízbe ugrálni.