Elgondolkodtam az autó bérlésen. Tudna nekem valaki ebben segíteni? Olvasgattam a fórumot hogy 140 € körül lehet 3+1 napra bérelni. De tudna valaki pontos infóval szolgálni? Mennyi 4 napra Esetleg egy linket küldeni skala autókölcsönzőről ?
Előre is köszi
Maci!
Ezt helye válogatja. Általában sima friss kenyér, nyílván rendelésre hozza a pék, de jó pár igényesebb helyen helyben sütik kemencében. A legfinomabbat Thassoson Limenasban ettem, ott a szemünk előtt sütötték egy tapasztott kemencében, de rossz volt látni, hogy a többnyire angol többségű vendégsereg hozzá sem nyúlt, és az bizony egy nagy fonott kosárban végezte
Szia DanDer!
Én mindenképpen ajánlanám az autóbérlést,Kefalonián sok olyan csodás hely van,ahová jobb kocsival menni.Ebben egyébként az ottani telepitett id.vez. segit majd nektek,nem lesz gond.A kölcsönző a Grandos Renieri ház mellett van,nagyon nem kell odahozniuk,kinézel az ablakon és látod a készletet.
Én javasolnám,kezd a Szigettúra fakultativval,ott sok mindent megtudsz a szigetről,és ki tudod nézni,mit szeretnél jobban,alaposabban,esetleg egyénileg megnézni...aztán lehet visszamenni azokra a helyekre kocsival!(Ötletekek merithetsz a fotóalbumból!)
Nekünk a kedvenc éttermünk Skalaban a főutca alsó részén egy fehér táblás asztalos,székes volt,a tulaj,ha jól emlékszem,a Hermes tulaja...segit valaki,aki megismerte és a nevére is emlékszik?
Köszönöm a válaszokat. viizo mennyire fontos hogy legyen az alvázra és a kerékre is biztosítás? Sok olyan hely van ahol annyira rossz az út hogy fontos lenne?
Én úgy hallottam hogy az idegenvezető ajánl egy kölcsönzőt amivel szerződésben vannak, de az drágábban jön ki a kedvezménnyel együtt is mint mondjuk a pefanis.
Mindenképpen el szeretnénk menni Argostoliba, a Myrtosra, a Melissani barlangba, old skala, és ezeken kívül még sok helyre amiket most keresek. Ha tudnátok segíteni benne hogy mit kell mindenképpen megnézni a szigeten azt megköszönném.
Még egy kérdés a GPS el kapcsolatos, hogy az autók ennyire vannak felszerelve gps el? ( mindenképp viszünk itthonról is azért ) és mennyire működnek jól a gps ek? Gyüjtök gps koordinátákat a különböző helyekre.
a szigeten az utak teljesen jók - legalábbis nem rosszabbak, mint itthon
a gumikat én a Platia Ammosra vezető úton féltettem kissé, mivel oda nem aszfaltút, hanem fehér kövekkel-kavicsokkal leszórt út visz - ám végül az a néhány km sem bizonyult vészesnek.
az autó aljánál pedig amikor lekanyarodtok Petanira, ott kell észnél lenni - a kanyarokban igen trükkösen lejt az út, és a bérelt Fiestánk alja bizony 1-2szer súrlódott az aszfalton.
mi is a Pefanisnál béreltük a gépsast (neten előre foglalva), teljesen korrektek voltak mindenben.
az id.vez-es ajánlatot szinte biztosan érdemes skippelni, amit te magad találsz vélhetően olcsóbb, esetenként jóval olcsóbb.
ha még nem sokszor béreltél autót, érdemes lehet esetleg elolvasni ezt a posztot, még akkor is, ha görögország ebből a szempontból is jó hely: nem problémás az autóbérlés egyáltalán.
És a pefanisnál hogy működik a bérlés?Mondjuk 18 €/nap egy autó + mit kell még fizetni? tankláson kívül? és Skala közelében van benzinkút? Ahogy olvasgattam olyan 1.8€/L az üzemanyag ár?
DanDeR!
Mielőtt Platia Ammosra indulnál, alaposan nézz utána, helyreállították-e a földrengéskárokat, mert sajna kedvenc partomat alapos károk érték, nézz vissza a képekért, ha kíváncsi vagy!