Aranyos vagy hogy írsz az élményeidről, úgy látom gyorsan és élmenyekkel teli volt a nyaralás! Nagyon kíváncsi leszek a képeidre ha szabad ezt mondani! Most még jobban elfogott a Sarti vágy
Kellemes utazást és rövid várakozást nektek haza felé! S holnap még élvezd a tenger közelségét!
Itt vagyok én is nem vesztem el, csak tanulok, mert szombaton vizsgázom.
Mire jövök??? mazsola bor!!! Tiszta alkesz leszek mire haza jövünk, ha végig kostolok mindent amit írtatok.
GINGINKE!!!!! NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY JÓL ÉRZITEK MAGATOKAT, ANNAK MEG FŐLEG , HOGY JÓ IDŐTÖK VAN ÉS FÜRÖDTETEK IS, NA A DELFINEKRŐL NE IS BESZÉLJÜNK, ESZ A PENÉSZ AZ IRÍGYSÉGTŐL!!!!
Hát én is tiszta irigy vagyok, főleg most, hogy Gingike beszámolót írt. Nagyon jó kis hét lehetett, jó kis programokkal:)
Nagyon nagyon köszi, hogy leírtad, sztem vagyunk egy páran, akik már jo ideje az első beszámolókra várnak:P
Irigykedve olvasom az élménybeszámolóitokat! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, s hogy jó időt fogtatok ki. Én abszolút delfin mániás vagyok, csak annyira elszomorító a tény, hogy még 100 nap fölött vagyok. Várom további információidat!
Ginginke! Nagyon köszönjük, hogy még ott sem feledkezel meg rólunk és nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás. Várjuk a képeket!
Fate! A rádió ma is megy Így a nap is jobban indul..