Megpróbáltam feltölteni az albumba, de 56 kép után azt írta, hogy sikertelen a feltöltés. Megpróbálom még 1x, vagy elküldöm a címedre. Nehogy megijedj, csak azért szólok, hogy erre számolj, valóban van az emeleten még 1 csak az most üres volt, aki a 3-ban volt, szeretett volna reklamálni, csak a felesége nem engedte, biztos cserélt volna nekik, nekünk is õ ajánlotta a jobbat. [/url]
Urbia! nagyon aranyos vagy, köszi! Jó lenne, ha elküldenéd a címemre a fotókat, nagyon örülnék neki!
De persze azért várom az albumba is a többit, hiszen Parga is nagyon érdekel, meg a kirándulásaitok, nemcsak a szállás.
Csak a szállást a páromat is nagyon izgatja, azért szeretném minél elõbb látni!! És olyan valakitõl, aki a hibákat is tudja, és elmondja, mert persze az iroda és a katalógusok csak a szépet mutatják!!
Szia Betti!
Légy szives nekem is küld át a téképet, mi a Riverben leszünk, kb. betájoltuk, de jó lenne egy térkép is.
E mail:sfjudit@gmail.com
Köszi: Judit
Ami a katalógusban volt az a felettünk levõ, de a miénk ugyanilyan nagy és tágas. Azért írtam, hogy ezt kérjétek, mert ez szerepel a katalógusban. Ha bármi hibát észlelnek amúgy azonnal hívják a szerelõt is. A medencével is volt valami gond, de mire észre vettük volna már ki is javították, csak utólag tudtuk meg, hogy rossz volt a forgató.
Köszi Urbia a gyors válaszokat! Nekem, ami a katalógusban szerepel, az tetszik egyébként! Az mondjuk látszik, hogy emeleti szoba!
Jó lenne, ha azt kaphatnánk.
Az Andrea telefonját meg tudod majd adni e-mailben. Csak azért, hogy ha úton leszünk már, felhívnám, vagy elõtte egy nappal, és hátha már telefonon tudnék vele egyezkedni a szoba ügyében!?
Vagy azt a számot az iroda küldte el neked? Mert akkor lehet, hogy én is megkapom majd? De azért biztos, ami biztos alapon légy szives add meg nekem!! Köszi, majd figyelem az e-mailjeimet!! És várom nagyon a fotókat!!
Anikó! Mi négyen mentünk, párommal, és 2 rosszcsont fiúval. Bõven elég volt a hely remélem majd meglátod. Én voltam aki küldött email-t elnézést, hogy nem írtam alá.
Üdv: Anikó
Tudom már miért nem sikerült az album, gyengébbek kedvéért odaírta Jox, hogy max 1mb lehet a kép, kis édesen végig olvastam és betettem az 1,09 mb-s képet
Urbia! Nem gyõzök hálálkodni neked! Köszi az e-mailt, megkaptam és a fotókat is, írtam is neked, majd olvasd el.
Nagyon-nagyon köszönöm, és ne haragudj, hogy ennyire lerohantalak, de Te vagy az elsõ, aki ott nyaralt, ahová én készülök!
A telefonszámot is nagyon köszönöm. Úgy gondoltam pár nappal indulás elõtt már felhívom, végül is mit veszíthetek, nem igaz? Aztán majd kiderül, hogy mi lesz!?
Így kell hívni, ahogy leírtad, csak azért kérdezem, amiért Õ Görögországban van?! Persze, ha így írtad, gondolom így kell!!
Köszi még egyszer!
Betti! Neked is itt is megköszönöm, megkaptam az e-mailt és mindent, amit küldtél! Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyit segítetek, pedig még ki sem hevertétek szerintem, hogy újra itthon vagytok és nem Görögországban!!!
Na most lekicsinyítettem, szenvedtem vele egy órát, bemásoltam, és jelezte folyamatosan, x kép feltöltve y képnek pedig még van hely. Erre SEMMI Biztos én vagyok a béna. Megpróbálom még 1x a remény hal meg utoljára, és a sírásó!!!
Anikó! Nagyon szívesen, amúgy megnyugtatlak béka nálunk nem volt.
De földrengésbõl kijutott egy kicsi.