Sziasztok!
Új tag vagyok a csapatban.
Valaki tudna nekem segíteni? Pénteken indulunk Olimpic Beach-re busszal. Mindenhol azt látom szinte, hogy rossz idő lesz... Tud erről valaki valami pontosabbat? Előre is köszönöm!
Nem tudom Te mit látsz? Én mindenütt 30 fok körüli hőmérsékleteket látok. A hőérzet + 4-6 fokkal több. Szerintem ez nem rossz! Az, hogy előfordulhat egy-egy zápor, az nem zavarjon! Az jön és levonul. Tiz perc mulva 100 ágra süt a nap és lehet strandulni tovább. Még melegetek is lesz. Mi ma jöttünk meg Olyimpic Beach-ről. Csodás volt! Csak készülj nyugodtan! Az időjárás miatt pedig egy percig se aggódj! Biztosan jó lesz! Jó nyaralást!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egy kicsit megijedtem az időjárás jelentésektől, mert péntektől írt rosszabb időt (1-2 nap 20-22 fokot is).
Pont most szóltak az utazási irodából (Dias), hogy 12 helyett 8-kor indulunk mert a Tolo-ba tartó utasokkal raknak össze minket. Szerintetek nem lesz túl korai az érkezés O.B-re?
Ez a határokon is múlik. Mi tavaly voltunk O.B-n, de mivel odafelé minden határon simán átjutottunk (szintén a Diassal mentünk) , nagyon korán, már hét óra előtt ott voltunk. De nem volt gond.. míg elkészült a szobánk, felfedeztük egy kicsit a helyet, na meg a tengerparot. A házi néni meg édes volt, mert nagyon siettek, hogy ne kelljen sokat várni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egy kicsit megijedtem az időjárás jelentésektől, mert péntektől írt rosszabb időt (1-2 nap 20-22 fokot is).
Pont most szóltak az utazási irodából (Dias), hogy 12 helyett 8-kor indulunk mert a Tolo-ba tartó utasokkal raknak össze minket. Szerintetek nem lesz túl korai az érkezés O.B-re?
Lehet, h. korán leértek, erre készülj fel - lelkileg.
Nem elrettenteni akarlak, hanem rákészíteni, h. ha esetleg hajnali 4-kor raknak ki titeket, akkor ne legyél majd ideges. (ilyenkor mindenki ideges a buszon, mert a szállást csak dél körül lehet elfoglalni, és már mindenki fáradt és fürödni szeretne)
Amikor mi délben indultunk, volt, h. már 7re leértünk.
Én is reggel 8-kor indulok jövöhéten Korfura:) Korán van, de az út is hosszú lesz:) Időjárásra visszatérve én is remélem jó idő lesz! De június végén már csak csak az lesz:D Apropó.. Valaki nekem is tudna segíteni, hol tudnák jól informálódni Korfu Sidari időjárásáról??
Egy kis segítséget szeretnék kérni: buszos útnál szükség van pl szerb dínárra? elég EUR-t vinni?
Pl. mellékhelyiségek ingyenesek az úton?
Előre is köszi az infót!
Szia Timi! elég ha eurót viszel. A sofőrök rendeznek minden útdíjat. Jó ha van nálad egy kis apró mert előfordulhat, hogy fizetős WC van, de nem jellemző.
Görögországba többször voltam, ugyis mondhatnám nagyon sokszor. Ebből 2 alkalommal repülővel, a többit busszal tettem meg. Igen voltak bugris utitársak -akikről nem is gondoltam volna - pl: a lába majdnem az ölemben volt. Az sem zavarta, hogy eszem. Nem általános az ilyen utitárs. Nyugodtan vállalom a buszos utazást, persze nem hét napra.
Nem tud valaki valami hiper-szuper olcsó buszos ajánlatot Parália és Sarti kivételével aug vége szept eleje körül. Úgy tűnik, csak az marad, és hátha el tudnánk menni....