Majdnem elfelejtettem, hogy végső soron Neked és Vio-nak köszönhetem, hogy a kíváncsiságom elvitt Parga-ra; ezúton is köszönöm nektek, hogy beoltottatok! Remélem, ez a rész már ismerős!
h.apci!
Gyönyörű ez az utolsó kép Már alig várom, hogy mi is sétáljunk egy romantikusat Parga fényei alatt
Én azt javasolom minden Parga-ba készülőnek, hogy olvasson itt vissza legalább Breki fórumtársunk mindenre kiterjedő információ-áradatáig; érdemes. Hatalmas információanyag gyűlt itt össze.
sziasztok,
Véééégre idén én is eljutok Pargára!Eddig csak nyálcsorgatva olvastalak Titeket:)
Saját szervezésben megyünk, kinti utazási irodán keresztül. Repülővel tervezzük Korfura, onnan meg hajó Igoumenitsába+busz. Viszont ahogy néztem, Igoumenitsából elég ritkás a buszjárat:(
A kinti iroda azt írta, hogy nincs közvetlen kishajó Korfuról,(és én is csak a szervezett kirándulásokat találtam) bár én Titeket is szeretnélek megkérdezni, hátha tudtok erről valamit.
Szia! Nekem egy kicsit így bonyolult az út oda, sokkal olcsóbb??????Tudom van akinek fárasztó a busz, de mi tavaly is olyan jó társasággal voltunk, hogy elrepült az idő és rengeteget fényképeztünk a buszból. Este dvd- nézés és reggel már ott is vagyunk. Hol lesz a szállásotok?
szia Beetle,
Hát igen, kicsit kalandosabb, de 2 éve ez a nagy terv, hogy kipróbáljuk így is,és belecsapunk a lecsóba:-) Aztán lehet hogy soha többet nem megyünk így:)
Amúgy meg Szombathely elég mostoha helyen van buszozás szempontjából, kevés iroda vállal innen vidéki felszállást(Pargába menet meg nincs is rá mód,azt hiszem), no meg amikor Toloba mentünk busszal, kb 10 órát még Magyarországon belül utaztunk.
Igazából repjegy még nincs,de remélem kifogunk valami akciósat addig.
A szállásunk az egyik héten az Ilios stúdióban lesz(Valtos és Vár között vhol,30 Eur/stúdió),másik héten pedig a Vavvas Panzióban(35Eur/stúdió reggelivel).
Szia Mona1! Mi is két különböző helyen leszünk és jún. 11-én indulunk és 27.-én jövünk vissza, 2-felnőtt és 16 éves lányunk szállással és utazással együtt a 14 éjszaka 196.000ft lesz. Az Apollon utazási irodával megyünk , szerintem elfogadható az ár. Szerinted?
Sziasztok!
Tavaly elég sok mindent kérdeztem, mégsem jutottunk el sajnos Pargara. Viszont helyette Spanyolországban voltunk, ami nagyon tetszett mindannyiunknak.
Idén viszont ismét Parga lenne az úticél, és mostmár nagyon biztos. Már azt is tudjuk, hogy augusztus 15.-től mennénk 15 napra a Two Brothers apartmanba, ami elvileg a Livada [Livadi ?] nevű utcában található, és a közvetlen közelében van egy pékség, és egy supermarket. [elvileg mellette kéne, hogy legyen] [The Green Bakery, Greg's Market ?]
Gondolom, erről az apartmanról senki sem tud semmit, így hát nem is kérdezek róla. Annak viszont örülök, hogy a Green pékség többször szóba került, és páran megjegyezték, hogy tetszett nekik.
Amit sehol sem láttam, az az, hogy augusztusban mennyi a víz hőmérséklete? [csak júniusi tájékoztatást találtam]. Mivel a google sem adott ki semmi találatot, így a Korfura írt jellemzőket nézegettem. Aszerint 24, ill 26 fokos. Ez igaz ?
És a 400 m-es távolság a tengerparttól? Vagy ez légvonalban értendő?
Remélem, ez már nem lesz túl sok kérdés )