Szia Ginginke!
Először is gratulálok nektek!Nagyon tuti képek lettek:D Ahogy látom az elején még borús volt az időtök. Nekünk már csak 9 nap:) Alig győzzük kivárni! Már a 3/4-e a táskának be van pakolva! XD
Igen kedden borús volt szerda szép idő csütörtök borús szeles hideg, utána pedig végig meleg Nekem meg sikerült már kipakolnom 2 csapat ruhát már ki is mostam
Sziasztok!
Nálatok volt e megbeszélt integetés a Kalóztanya webkamerába? Mert görög 20 órakor integetőket rögzítettem. Három hölgy integetett haza. Az egyiken világos szalmakalap. Közben az egyik telózott is.Szivesen kiteszem a YouTube -ra, ha Hellaszos integetők voltak.
Enaszelinolatrisz ( IMÁDJUK SARTIT! Λατρεύουμε τη Σάρτη Fb)
Hidd el nem fogod megbánni a mazsolabort. Sartin több üzlet is van ahol kapható és bizony az ára is változó. Én legolcsóbban egy kis boltban láttam a főtéren a játék terem melletti kis italboltban. Nekem még van egy üveggel, sőt még egy doboz Mythosom is maradt múlt nyárról, de azt hiszem nemsokára felbontom
Na akkor tudni fogom, ha csuklom, hogy megkóstoltátok
Nem tudom valaki felvette-e a produkciónkat, bár többször is jártunk a kameránánl és integettünk is egy párszor. A képeim között van egy pár ami Fate-el együtt készült
Egyébként szerintem a kamera többek ellenérzése ellenére nagyon jó dolog. Erről múlt évben már írtam, most nem akarom ismételni magam
Szia Ginginke!
Aranyos vagy, és a fotóid is. GRATULÁLOK!!!
Érzem mi az, amit a képeiddel át akarsz adni, hisz jártam már Sartin.
Mi idén IBUSZ tombolával nyaralunk, remélem, hogy Sartit nyerjük!
Szia Ginginke! Üdv. Itthon.
Ezek ma esti integetők voltak. Ügyesen integettetek. Amúgy tudod hol nézheted meg az integetéseteket... Most pár napja vették le a csökkentett módot a kameráról. Most már jobb a minőség....Érdekes, hogy azt írtad, hogy 5 percet késtetek, mert a mi óránk szerint meg 5 perccel előbb mentetek el.