Szia Ági!
Nem vesztem el, a bőröndöt még elő sem vettem, tehát nem eshettem bele. De azért már készülődünk, ha csak gondolatban is. Megvettem már a szükséges dolgokat, a ruhák még jó helyen vannak a szekrényben. A keddről nem feledkezem meg, de ha tudsz, a vasárnapi tali után jelentkezz, még hétfő délig nézem a fórumot.
Jó készülődést Nektek is! Már alig van pár nap!
Üdv:Saci
Remélem nem haragudtál meg , a bőröndös dolgot természetesen csak viccnek szántam. Már nekünk tényleg csak pár nap van hátra, pontosan 4. Megpróbálok majd hétfő délelőtt bejelentkezni, és írni neked, de nem ígérek semmit, mert nem tudom, hogy lesz-e wifi a környékünkön. Ha nem sikerülne, akkor találkozunk kedden este, a megbeszélt helyen és időpontban.
Isten hozott újra itthon! Nagy kíváncsisággal várjuk a beszámolódat. Mi 4 nap múlva indulunk, minden új infót szívesen fogadok. Remélem jól sikerült nyaraláson vagytok túl. Az idő milyen volt?? Esetleg képeket is teszel majd fel?? Az itthon megbeszélt találkozó, hogy sikerült?? A Myloo-ról tudsz valamit?? Mióta hazaért még nem jelentkezett itt a fórumon!!
Megírtam a beszámolót de odalett, pedig szerintem egész klassz lett. Lehet hogy nem ide írom, hanem a beszámolókhoz és akkor talán nem léptet ki a program
Addig is ha valakinek kérdése van szívesen válaszolok. Neked Robi külön köszönöm a sok segítséget, ugyanis mi is elmentünk vonattal Thessalonikibe és Athénba. Ha valakinek ezzel kapcsolatban van kérdése arra is szívesen válaszolok.
A beszámolót újra jkell írnom és ahogy Csabapapa javasolta először valahova máshova írom meg és utána bemásolom. A nyaralás nagyon jól sikerült, bár sok kalandunk volt, a kulcselhagyással kezdve, a szúnyogokon és a hőségen át a benzinelfogyásig és a vonatjegy problémákig . Szerencsére mindenhonnan győztesen kerültünk ki, úgyhogy mndent összevetve csodálatos és kalandos nyaralás volt. Az idő amikor mi voltunk nagyon meleg volt, szerintem görög mércével mérve is szokatlanul meleg. Én nagyon bírom a meleget és eddigi görög útjaim alkalmával sosem volt rá szükségem, de most kellett kérnem a klímát...
Most nem tudom milyen idő van, de lehűlést mondtak. De reméljük hogy ebből semmi nem igaz és nektek is végig csodálatosan szép és napos időtök lesz. A találkozóra csak Mylóék és Jamaszék jöttek el, de így is nagyon jól éreztük magunkat és nagyon örülök, hogy megismerhettük őket. Mylo nem tudom hova tünt, lehet hogy készül a vizsgáira, a párjával beszéltem egy párszor, de gondolom, hogy majd jelentkezik. A beszámoló pedig hamarosan jön, csak előbb újra meg kell írnom
Mindenkinek aki hamarosan indul üzenem hogy ki ne hagyja Nei Pori cukrászdáit, egyszerűen fantasztikusak a sütik!!! Igaz nem olcsók, 2,20 € darabja, de naponta 1 db fejenként nem vészes... Tényleg ne hagyjátok ki!!!
Szia Bee!
Mi a múlt héten jöttünk haza N.Poriból és a Coral apartmanban voltunk. Rendezett, tiszta apartman, a legutolsó utcában van, az utcára néző erkélyekről oldalról látszik a tenger. A part nincs messze kb. 150 méter, a strand ezen a részen nem zsúfolt, nem volt tömeg, mint a központi strandrészen.
Üdv.
sajtosi93
Szia Sancho!
Üdv újra itthon. Nagyon jók a képek, tetszenek, remélem mi is hasonló szépeket fogunk látni, és jó időnk lesz. Várom a beszámolódat!
Üdv: Saci