Konyu voltunk ma skalaban mar csak egy kis helyen javitjak a foutat.. a foteren van az a kis utcai bufe onnan felfele a patika fele kb 50 meteren lezartak az utat es terkoveznek... szerintem mire josztok boven kesz lesz.
Konyu voltunk ma skalaban mar csak egy kis helyen javitjak a foutat.. a foteren van az a kis utcai bufe onnan felfele a patika fele kb 50 meteren lezartak az utat es terkoveznek... szerintem mire josztok boven kesz lesz.
Újonnan regisztráltként olvasom a fórumot és a bejegyzésed. Mi augusztus 9-én megyünk a Hermész apartmanba, ugyanúgy a 2.em.23-as szobájába..azon kívül, hogy nagyon meleg volt, milyen az apartman? Az erkélyről mit látni? A konyhasarokban a főzés, ha arra kerülne sor, megoldható? Csak azért ez az utolsó kérdés, mert 2012-ben a Renieriben voltunk a barátnőimmel és hát a tésztához a víz kb. egy óra alatt forrt fel. Köszi előre is a választ..
Újonnan regisztráltként olvasom a fórumot és a bejegyzésed. Mi augusztus 9-én megyünk a Hermész apartmanba, ugyanúgy a 2.em.23-as szobájába..azon kívül, hogy nagyon meleg volt, milyen az apartman? Az erkélyről mit látni? A konyhasarokban a főzés, ha arra kerülne sor, megoldható? Csak azért ez az utolsó kérdés, mert 2012-ben a Renieriben voltunk a barátnőimmel és hát a tésztához a víz kb. egy óra alatt forrt fel. Köszi előre is a választ..
Üdv!
Az apartman kicsi, de a célnak megfelel. Úgyis csak aludni jár oda az ember. A főzés megoldható, azt hiszem villanyrezsó van - meg mikrosütő -, de megmondom őszintén, mi nem főzőcskéztünk, nem tudom megmondani, hogy mennyi idő alatt forr fel a víz. Az erkélyről először is egy üres telek látható, amin egy kis kupac építési törmelék volt, meg susnyás... de azért, ha messzebbre néz az ember, a látképet a hegy uralja. Van az erkélyen egy műanyagasztal és két műanyagszék, de annyira kicsi az erkély, hogy a klíma külső egységéből az egyik székre csurog a víz. Egyszer sem ültünk ki, de a törülközőt, meg a fürdőruhát a korlátra akasztott szárítón szárítottuk. A reggelit is a közeli pékségben oldottuk meg - ott is van két-három asztalka -, úgyhogy erre sem kellett az erkély.
A tisztaságra nincs panaszom, a koszt mi prezentáltuk, amikor a még oly gondosan kirázott papucsunkból mégis kipergett néhány sunyi kavics. Úgy emlékszem, hogy a hét közepe táján cseréltek ágyneműt, és törülközőt- nem voltunk "otthon" -, és máshoz nem nyúltak. De ez azt hiszem teljesen magától értetődő egész Göröghonban.
A WC/fürdőszoba nem igénytelen, sőt, egész mutatós. Nagy kézmosó, nagy tükör és a szokásos zuhanyfüggöny nélküli zuhanyzó. Fekete nejlonzsákot adnak a wc papírnak! Ez azért kellemes meglepetés, volt.
Szobában is volt talán két szék, de egy biztosan. Egy íróasztalka is álldogált a klíma alatt, meg beépített szekrény, utóbbiban még vállfa is volt néhány.
Végül is, nem voltak nagy igényeink az apartmannal kapcsolatban. Aludni lehetett benne, klíma volt... Nekünk több nem kellett.
Már majdnem elküldtem a hozzászólást, amikor eszembe jutott, hogy vannak nekem képeim is a szobáról... Hazaindulás napján készültek.
Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást! Külön köszi a képekért!
Nagy főzőcskézéseket mi sem tervezünk, de megnyugtató számomra maga a lehetőség.
Szóval az erkély kicsi..hm..mindegy végül, ahogy Te is mondtad, az ember aludni megy csak "haza". Borozgatni pedig lehet a tengerparton is...
Köszi még egyszer és üdv..
Most megyünk harmadszor Lassiba - imádjuk a szigetet -, de a Minast lecseréltük idén, mert nincs Wifi és hát azért az már nem hátrány. Nincs semmi infónk viszont erről a szállásról. Valaki?...