Negyedszer megyek Görögországba nyaralni de ez lesz az első hogy kauciót kérnek. Nem mindenhol van így, csak ott ahol (gondolom) jobban "féltik" a szállást.
Gingike! Nagyon jók a fotóid! A naplemente meg egyenesen csodálatos! Gratulálok:) /azért nem semmi romantikus lehetett, hogy egy ilyen helyen kérték meg a kezed/
Szia mindenki!
Tegnap voltam az utazási irodában és rákérdeztem erre a "lehet-e személyivel menni" dologra!Mi megcsináltattuk és utána olvastam itt a fórumon,hogy lehet menni vele.
Az utazási irodában azt mondták volt olyan csoport ,akitől nem kérték,de olyan is volt ,akitől igen.Főleg a macedónok szokták elkérni.Az irodában a hölgy mondta,hogy felhívta az illetékeseket ez ügyben és azt mondták, inkább legyen ,mint valakinek ezért ugorjon a nyaralása!!
Mindenki döntsön maga,hogy bevállalja -e!
Mi biztos,ami biztos visszük magunkkal,gyerekekét meg főleg!
A tavalyi nyaraláson (Korfu),pedig oda repülővel mentünk és felnöttekenek oda valóban elég a személyi,gyerekeknek KÖTELEZŐ volt az útlevél!!
Hát igen,nehezen megy el ez a hét nap, de egy hosszú hétvégés munka segit. Két nap pihi, két nap munka, aztán anahoriszi. (indulás) A csomagolást utolsó napra hagyom.
Szia Ercsike! Az tök nem jó mert 10-én indulunk,és sajnos nem 42 nap,elírhattam,bár úgy őszintén el tudnám viselni!!!! A melóhelyen se lehet már velem bírni két hete csomagolok,készülök ijeszegetek hogy nem jövök haza.Jó nyaralást és persze szép időt!!!