Szerintem is érdemesebb előre foglalni, 3éve aug. 15-től 10 napra Skalán barátomék alig bírtak bérelni kocsit.Az elmúlt 2 évben 38%-kal nőtt a vendégek száma a szigeten,igaz pár nappal ezelőtt olyan adatot láttam,hogy tavaly áprilishoz képest több mint 40%-kal kevesebb túrista érkezett az idén.Nyári csúcsidőre odaérnek majd a hiányzó vendégek.
Kónyu
Én ugyan még a fényképezőgépet sose hagytam otthon, de egyszer volt már hogy elővettem ,bekapcs,nincs benne a memókártya.
Elképzelhető az,hogy Skala felé utoljára helyi járat Argostoliból délután 2-kor megy?? És később semmi? Ha lenne olyan ötletem esetleg, hogy elbuszozom megnézni..
Feltéve, hogy idei a video
De reményt keltő, hogy nem régen, a tapodyt által belinkelt oldal képeinek tanúsága szerint elkezdték felújítani a Myrtos feletti leomlott szakaszt! Aztán hogy végeztek-e vele...szerintem azóta már igen, és a hírek szerint Skala főutcáján is az utcsó simításokat végzik a térkövezők, megüzentem, hogy jövő szombatra vonuljanak le a terepről!!
ha visszaértünk, én foglak irigyelni a Te táskádon lévő számért
Beszámolót nem szoktam írni, és most egyébként is a pihisebb verzió lesz, de Skala közeli fotók valszeg igen.