Remélem igen, mert mi is akkor megyünk, a második felében. Robogó az függ attól milyen, illetve hány napra. Értelemszerűen több napra olcsóbb. Az eddigi leírások alapján olyan 7-15 euró között mozog / nap, benzin meg tavaly olyan 1.7-.18 euro/l között volt.
kónyu: Én meg várom majd még plusszban az ide tuti tippeket sznorizásra és a polipvadászathoz.
Mi mindig bérelünk robogót, tavaly is azzal mentünk elég sokat (Kefalónián). Hozzáteszem nekem nincs jogsim, így ketten ültünk egy mocin és nem volt vele semmi para,talán egyszer kellett leszállnom, hogy egyszerűbb legyen a feljutás a dombra:D
Mi sosem foglalunk előre kocsit, mindig találunk helyben, valamint ott lehet alkudni is. Hallottam olyanról, hogy valaki foglalt előre kocsit, aztán drágább volt neki, mint annak, aki ott tette ezt meg.
Kónyu én is nagyon irigyellek!! Jó pihenést és nyaralást Nektek!!
Mi Június 20-án indulunk az Unitravellel busszal. Még nem voltunk velük, állítólag 30 óra az út. Remélem hamar odaérünk. A páromnak B kat. jogsija van, így olyan robogót bérelünk amilyet kapunk, és addig megyünk vele ameddig tudunk. Itt még nem jártunk, így remélem jó élményekben és szép látnivalókat szívunk magunkba.
Agica! Igen itt vagyunk, nem messze Skalatol, Katelioson. Az ido egesz majusban nagyon szuper volt, kiveve ma. Ma egesz nap felhos volt es kicsit esett is. De egyebkent nyaralo ido van, nyari ruhas, rovidnadragos ido. mindennap furdunk vagy a tengerben, vagy a medenceben. Mind a ketto kellemes homersekletu, de mi birjuk a hideg vizet is, mert eloszor marcius 19en furodtunk a tengerben
Timike!
Érdeklődtem Marcsitól, asszem annyit megoszthatok belőle, hogy a főnökségük éppen ma nézte meg a helyzetet, és nem találtak problémát! Kicsit én is aggódtam emiatt, de megnyugtatott, remélem, nem csupán a kötelező nyugtatás volt
Maci!
Sznorihelynek Skalahoz legközelebb Skala Old Port melletti 2 kis öböl is jó, meg Kako Lagadi is, bár ott mindig nagy hullámok voltak, olyankor meg nem lehet sznorizni a kis látótávolság miatt. Skalában lehet ugyan sznorizni, de nem érdemes, max egyszerű kis halacskákat látsz Mounda szintén nem sznoris, de az nészaki kis öblök mind jók ilyen célra! Konkrét polip-helyem itt nincs, csak Lefkadán a Laka beachen, ott szinte csak beletettem a fejem a vízbe, felemeltem 1-1 követ, tutira volt valamelyik alatt, és általában is az ilyen helyek poliposak, ahol sok a kisebb szikladarab, amelyik alá bebújhat!! A halazáshoz már sokszor ajánlottam a sün-széttrancsírozós verziót, amikor is a széttört sünre özönlenek a halak, egy idő után a kezedben lévő maradékot is elkezdik eszegetni És ha sokáig matatsz az aljzaton, pár perc után már mindenhova követni fognak a szebbnél szebb halak, hogy potyázhassanak a megmozgatott kövek alatt
A Grand Tours busza a Felvonulási térről, a homokóra mellől indul 6.45-kor, másnap 10 előtt Kylliniben nkell lennie, mert akkor indul a komp, és 11:30 ra érkezik meg görög idő szerint Poros kikötőjébe. Ez annyit jelent, hogy ha minden rendben megy, 27 óra és 45 perc az út. Ha nem erre megy az Unitravel, hanem másfelől kompol át, akkor természetesen ez a verzió az Ő utasaikat nem érinti!
Timike!
Az hogy Ti minden nap strandoltok, az egy brit férj esetében természetes, ők ha nem esik náluk az eső, már rövid nadrágra és rövid ujjú pólóra vetkőznek, és kirohannak a beachre Ha meg a nap is kisüt, arra már azt mondják: strandidő van, nem zavarja őket, hogy mellesleg 10-12 fok