Sziasztok! Nagy bevásárló központtal mi sem találkoztunk/ TESCO-LIDL stb/, de mi avval a kis bolttal ahová jártunk teljesen meg voltunk elégedve, minden volt!!!!!!!! Nem kötekedni akarok, de nekünk miért van ugyanarra szükségünk nyaraláskor mint amit itthon csinálunk?????????A nyaralásban az a jó, hogy nem az van ott mint itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi ettük a gyrost és csináltuk a limonádét ettünk fagyit ittunk jegeskávét, péksütemény mindenütt van . MI KELL MÉG??????????
Ja még annyit, mi is szeretünk enni-inni, de mi a reggeli után nem kívántunk semmit egész nap csak ittunk!!!! Estefelé kajáltunk és minimálisat költöttünk kajára . Néztem én is , hogy itthonról rengetegen mentek a buszra hűtőtáskával és fagyasztott húsokkal és készételekkel aztán másnapra folyt az egész a buszon a lábunknál. Parga gyönyörű és ajánlom mindenkinek aki még nem járt ott és kiránduljunk , fürödjünk és nézzük a tájat egy jegeskávé mellett!!!!!!!!!!
Sziasztok!Most komolyan már egy páran feltettük a kérdést de még egyetlen ott járt forumozó sem tudott rá válaszolni, hogy Parga környékén van valamilyen nagyobb supermarket (lidl stb.)ahol olcsóbban lehet alapvető élelmiszereket vásárolni?
Két kisebb supermarketet tudnék ajánlani, Pargán a templom hátoldalában van a Dallas, illetve a másik oldalánál a sarkon van egy A betüvel kezdődő bolt. Az egyik dolog az egyikben, a másik a másikban az olcsóbb. Mi mindig itt vásároltunk. Lidl, Spar, stb. nincs a városban és mellette sem igen láttunk ésszerű távolságon belül.
Ezt a nagyobb szupermarketes dolgot én is kérdeztem 2-3 oldallal előbb. Nekünk nem azért "kell" egy nagyobb szupermarket, mert mindennapos főzéshez szeretnénk ott bevásárolni [sőt, ha nyaralni megyünk, sosem főzőcskézünk. reggelire péksüti, ebédre gyros, vacsora egy tavernában, és ez így megy minden nap], hanem mert ott általában mindenből nagyobb a választék. Pl csoki, egyéb édességek, rágcsálnivalók, üdítők...mi mindig hozunk haza ilyesmiket
Anyukámék is befizettek Pargaba, szeptember 14-től, az Aeolusnál. A Zacharias és a Sakis apartmanok között gondolkodtak, végül a Zacharias lett. Azonban a fórumot böngészve most azt találtuk, hogy valakik találtak patkányt a Zachariasban. Ezzel kapcsolatban van tapasztalatotok? Hazáig szalad, ha összeakad egy patkánnyal. Illetve melyik van közelebb a központhoz, parthoz a 2 apartman közül és melyik a szebb belülről?
Szia
A Zacharias közelebb van a központhoz így a városi strandhoz illetve a kis köves strandhoz, mert nem kell megmászni a várat. A Valtoshoz viszont igen
Patkánnyal én szerencsére nem találkoztam, világgá is szaladtam volna, de az 2007-be volt. Utána írta valaki, hogy látott patkányt
Köszi szépen a választ. Annyi lenne még a kérdése, hogy a Piso Krionery-n mekkorák a kavicsok? Egyik képen kb, krumpli nagyságúakat láttunk.....
Szia Hellas!
Valóban vannak a Piso-n krumpli nagyságú kavicsok is, de van egészen apró kavicsos rész is. Mi mindig ott voltunk. Ez a strand jobb oldala, ha szemben állsz a tengerrel. A partja pedig itt egész finom kavicsos, úgy hogy nem bántja a talpad amikor bemész. Nekünk a kedvencünk volt ez a strand, és a felette lévő kávézó. Akik rendszeresen olvassák a fórumot, már biztosan unják, hogy mennyit áradozok róla. Festői szépségű az egész, és itt lehet búvárkodni is.