Fodori mi mindkét országban az utolsó, határ előtti kutakon tankoltunk tavaly.
Szerb-macedón határnál visszafordultunk, mert visszafele jövet van a kút, közvetlenül a határnál.
Macedóniában pedig Gevgelija-nál - görög határtól 4 km-re, itt le kell menni ehhez a településhez az autópályáról (onnan 200 m-re kb.) Annyit mondj a kutasnak, hogy full-full-full, érteni fogja .
-törölt nick 12762 | #158154 | 2011-03-14 14:59:26 | Válasz a #158140. hsz-ra
Én általában OMV kutaknál tankolok. A magyar határt átlépve is van, Lapovónál is, és be szoktam menni Vranjéba is, ezek nekem a megszokott tankolós-lefejtős-kávézós megállóim, ajánlom mindenkinek
Tavaly tankoltunk Macedóniában és megvoltunk elégedve az üzemanyag minőségével. Én benzint tankoltam,ismerősön gázolajat és az is rendben volt.
Az idei árakról nem tudok sok mindent,csak megközelítő árakat éppen ezért, akinek lesz friss tapasztalata a macedón kutak árairól az írjon róla!
Szerbiában abszolút rendben van a tankolás,mert sok a színvonalas megbízható kút(OMV,MOL,Lukoil.....)
Macedóniában inkább kis kutakat láttam. Igaz volt 1-1 Shell-kút és a Mac.-Görög határ előtt oda-vissza ,van egy-egy megbízható kút(Itt tankoltunk),ahol euróban is ki van írva az ár! Érdekelne ki melyik kúton tankolt és milyen tapasztalatokat szerzett,mert az a két kút ahol tavaly tankoltunk,teljesen rendben volt és az árak a Magyarországitól jóval kedvezőbbek és még a Szerbétől is,a Görögétől pedig sokkal-sokkal kedvezőbb és a mostani árak mellett nagyon sokat lehet spórolni itt és ,ha ráadásul a minőség is jó, akkor szinte már vétek ,ha nem itt tankoljuk a legtöbbet az utazás alatt.
Szia Zolee!
Mi már négyszer (az is valami?) jártunk Görögo.-ban. Minden évben tankoltunk Macedóniában a határ előtti kutaknál (Mac.-Görög, Mac.-Szerb), soha semmi probléma nem volt a benzin minőségével. Az autó ugyanúgy ment, fogyasztás ugyanannyi, mint máskor. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Autó: Megane 1,6.
Fodor, mi kp-ben fizettünk, az adott ország pénznemében, bankkártyával nem mertünk. Itt váltottunk (ill. kedves útitárs barátaink) szerb dínárt, szerbeknél meg makedón pénzt.
Szia Gina. Nekünk egyáltalán nincs útlevelünk,csak odaadtam a mókárnak a bodegába az igazolványokat,beszkennelte és ennyi. A Maceszok törtetnek az unio irányába,nemigen fogják az útlevelet erőltetni. Szerintem
Mi tavaly és tavaly előtt is Makedóniában tankoltunk gázolajat (addig kihúzza egy teli tank Pesttől) kártyára, nem volt vele gond igaz tankolás előtt mindig megkérdeztem creditcardoké? és mutattam neki a fapados OTP-s maestro kártyámat.
A lehúzós témához engem 3éve pont szerbiában próbált megvezetni -hazafelé jövet- egy kutas a problémkompjuter dumával és akkor még ráadásul nem kártyával hanem kp. dínárral fizettem csak nem szabad hagyni magad mikor látta, hogy nem tud hülyére venni közölte a rendes kútfejen levő árat, nem OMV vagy MOL kút volt, mondjuk az agyamat úgy is fel...tam rajta, nem is voltam álmos Belgrádig.