Sokan dícsérik az Ovelix-et, nekem sajnos nem volt a legjobb az első benyomásom róluk
Az, hogy a felszolgáló nem tudott magyarul, németül és angolul az még elment, de, hogy nem úgy hozták a gyrost ahogy kértem ....
Nem tudom mi lehetett a gond, de az első nap ettünk ott és utána eszünkbe sem jutott, hogy visszamenjünk
Nem vagyok szőrszálhasogató, csak most eszembe jutott. Egyébként amit hoztak az nagyon finom volt.
Az ovelixel szemben, nem tudom a nevét is ettünk gyrost, ott egy jópofa pasi volt az eladó. Jól esett amikor minden kiejtett görög mondat után bravózott. Pedig olyan jól nem beszélek görögül, ráadásul a kiejtésem sem lehet az igazi. De nekem ez többet ér, mint amikor magyarul kérdezik tessék. Mit kér.
Sajnos még nem volt szerencsém személyesen megnézni, de következő Görögországi utam egyik állomása lesz. Ezért is "tároltam" el a helyét. Sajnos idén kicsi az esélye, hogy kijutok. Helyette marad a kórház szülészeti osztálya úgy két hónap múlva.
De jövőre.....???
Narancspart légvonalban kb 3,5 km Sarti központjától. Viszont ténylegesen kb 4,5 km hegyen fel, hegyről le. Én biztos nem mennék gyalog, ismerve az utat, de aki bevállalós, csak nyugodtan.