Még annyit a Sarti Beach-ről, hogy a Campus oldalán most is azt írják, hogy remélhetőleg az idén lesz klíma a főépületben is.
A hátsó 3 épületben van, az tuti. most adtak nekik nevet is, Naxos és Paros. Bár talán a szuterénben nem volt klíma.
Szia !
A főépületben is van klima . Arra nem esküszöm meg,hogy mindegyikben,de
amelyikben ismerőseink voltak abban volt (2 em., mi a bungaloban voltunk itt is volt) és 6 euro/ nap volt az ára, a bárban kellet fizetni és akkor kaptad meg a távirányitóját .
Na majd lesz valahogy. A klímától jobban elkeserít, hogy most tudtuk, meg hogy 1 nappal hamarabb kell haza jönnünk . Egyszerűen így jön ki a páromnak a munka (norvégiába dolgozik).
Május eleje óta folyamatosan olvasgatlak titeket és egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne írjak. Egyszerűen vérzik a szívem, hogy mindenki a nyaralását tervezi, szervezi és csomagol, infókat "ad-vesz"! Ginginke képein töltöttem a délutánomat tegnap, és szinte ott éreztem magam Sartin. Mi tavaly voltunk először és végérvényesen, visszavonhatatlanul beleszerettünk! Azóta is honvágyunk van utána. Sajnos úgy alakult, hogy idén nem tudunk menni, de már a jövő évit tervezzünk!!! Addig meg maradnak a hozzászólások, képek. Ez tartja bennünk a lelket! Mindenkinek jó nyarat, szuper időt kívánok!!!
kisKirály,
Eurót mindenhol elfogadnak, csak készítsetek kisebb címleteket. 5-10 Euro, vagy apró. 1-1,5-2 (max 2,5 Eur) Eurós kapuk vannak Szerbiában és Macedóniában Ha jól emlékszem.
kisKirály,
Eurót mindenhol elfogadnak, csak készítsetek kisebb címleteket. 5-10 Euro, vagy apró. 1-1,5-2 (max 2,5 Eur) Eurós kapuk vannak Szerbiában és Macedóniában Ha jól emlékszem.
Pontosítanám: az autópálya kapuknál fogadják el az Eurót.
Ha legközelebb Sartin járok, megígérem, hogy meglátogatom Sassos gyrososát is Egyébként az Ovelixen és a Renátán kívül jártunk még egy pár étteremben, de azokra már annyira nem emléxem
A Neraidára emléxem még, mert oda szólt a kedvezmény kártyánk és egyszer vagy kétszer beültünk oda is Egyébként nagyon fini gyrost ettünk Neos Marmarasban egy gyorsétteremben. Az nagyon megmaradt bennünk.
A Mythosról asszem nincs mit mondanom Az minden körülmények között finom. Nekem még van egy dobozzal a hűtőmben, nemsokára megiszom, aztán hozok újat Göröghonból
Rajtatok kívül akárkivel beszéltem mindenki azt mondta, hogy a sarti beach klímás. Dias központ, partner iroda... Na most írtam kintieknek, most kaptam választ, hogy persze nektek van igazatok és NEM KLÍMÁS.
Megrendelőnkön szerepel "klímás apartman aminek a térítési díja a helyszínen fizetendő"