kisKirály,
Eurót mindenhol elfogadnak, csak készítsetek kisebb címleteket. 5-10 Euro, vagy apró. 1-1,5-2 (max 2,5 Eur) Eurós kapuk vannak Szerbiában és Macedóniában Ha jól emlékszem.
kisKirály,
Eurót mindenhol elfogadnak, csak készítsetek kisebb címleteket. 5-10 Euro, vagy apró. 1-1,5-2 (max 2,5 Eur) Eurós kapuk vannak Szerbiában és Macedóniában Ha jól emlékszem.
Pontosítanám: az autópálya kapuknál fogadják el az Eurót.
Ha legközelebb Sartin járok, megígérem, hogy meglátogatom Sassos gyrososát is Egyébként az Ovelixen és a Renátán kívül jártunk még egy pár étteremben, de azokra már annyira nem emléxem
A Neraidára emléxem még, mert oda szólt a kedvezmény kártyánk és egyszer vagy kétszer beültünk oda is Egyébként nagyon fini gyrost ettünk Neos Marmarasban egy gyorsétteremben. Az nagyon megmaradt bennünk.
A Mythosról asszem nincs mit mondanom Az minden körülmények között finom. Nekem még van egy dobozzal a hűtőmben, nemsokára megiszom, aztán hozok újat Göröghonból
Rajtatok kívül akárkivel beszéltem mindenki azt mondta, hogy a sarti beach klímás. Dias központ, partner iroda... Na most írtam kintieknek, most kaptam választ, hogy persze nektek van igazatok és NEM KLÍMÁS.
Megrendelőnkön szerepel "klímás apartman aminek a térítési díja a helyszínen fizetendő"
Csilla1977!
A Grand Tours honlapján is fent van a Sarti Bach apartmantelep.
Ezt írják róla:
Klíma: 6 EUR/nap
WIFI: 10 EUR/hét
Fekvése: Sarti Beachen a tengerparttól 150 m-re a központtól 1400 m-re található az apartmantelep és azon belül a két új apartmanház: Paros és Naxos.
Felszereltség: Minden apartman rendelkezik tv-vel, saját fürdőszobával, minikonyhával, elszívóval,szúnyoghálóval és saját erkéllyel. Található az apartmantelepen egy medence is az utasok számára. Minden apartman légkondícionált (extra fizetendő ). Wifi extra fizetendő.
Véleményünk: Jó, tágas szobák, melyek oldalról látják a tengert, (kivéve a földszinti szobák, melyek terasza fél szinttel a kert szintje alatt van) Az apartmantelep hangulatos beach bárja mellett napágyak, -ernyők állnak a vendégek rendelkezésére fogyasztás ellenében. Saját strand-röplabda pályával rendelkezik.
15 órátol 18 óráig ismét Sarti Rádió!
Webcam ismét működik!
Az időjárás csodálatos! 30 fok van és a tenger is melegszik ahogy írta Buffy is már 21 fokos!
Sziasztok!
Június 18-tól megyünk nyaralni Sartira.Autóval megyünk,és olyan kérdésem lenne ,hogy Görögországban mindenhol lehet-e LPG gázt tankolni?Mert az autónk gázüzemű.
Válaszokat előre is köszönöm.
A Renátában nem voltunk, azt nem ismerem. Megvallom nem is tudom merre lehet.
Az idén tervezzük mi is hogy Sartiról ellátogatunk Neos Marmarasba.
Az az igazság hogy a Gyros-Mythos páros ott a tenger közelségében verhetetlen!