Mi béreltünk 1x 2007-ben 55 Eur + 10Eur (biztosítás hozzá) volt anno és ez volt a legalapabb és a legolcsóbb kategória is. Egy szétgyilkolt 1.1 Citroen C3, klímával soxor csak 1-ben akarta a hegyeket. Tavaly, ha jól láttam már a 65-70 Eurt is kóstált.
Szia!
Az autóbérlésről tavaly augusztusi infóm van, nagyon húzós szerintem. Nem tudom, hogy előszezonban mennyivel olcsóbb.
Áprilisban volt téma itt a fórumon, bemásolom, amit akkor írtam:
"Voltunk már jó pár helyen Görögországban, de eddig Sartin volt a legdrágább az autókölcsönzés (tavaly augusztus végén voltunk). Két autókölcsönző van a faluban, mindkettő helyen 50 euro volt a napi ár. kb. így néztünk, mikor meghallottuk az árakat. Egy áron dolgozik mindkét kölcsönzős, direkt nem mennek egymás alá, mivel csak ők ketten vannak. 3 napra napi 50 euro lett volna az autó (km limittel), mi 4 napra béreltünk, így 45 euro/napra engedte le az árakat (4 naptól nem volt limit). Ezt is 3 nappal előtte kellett foglalni. Majdnem le is maradtunk róla, az utánunk sorban álló párnak már csak egy hétre rá tudott volna autót adni. (A másik kölcsönzősnél ugyanez volt a helyzet, ők eleve egy hét múlva tudtak volna autót adni, mikor már otthon voltunk). "
Fate. Nekem sem sikerült tavaly június elején, pedig az érkezés napján már akartam kölcsönözni. Egyszerüen közölték nincs autó , csak egy hét múlva. Egy suzuki jimmy volt de Kapaszkodj meg 170 eurót kértek egy napra. Leengedte volna 130 ra, de szerintem ez még igy is sok. Remélem neked azért sikerül.
Örülök, hogy tudtam segíteni és remélem a képek alapján még könnyebb lesz majd mindent megtalálni. A csuklás belefér, legalább tudom, hogy jól érzitek magatokat
Ja, és hogy Fate se maradjon ki, kóstoljátok meg a Gordon's Space-t is
Remélem és drukkolok, hogy összejöjjön az autóbérlés. Július 19-én kedden megyünk Thessalonikibe. Már majd csak azt kellene eldönteni és megbeszélni, hogy hol futunk össze
Csilla1977!
Van egy jól bevált intézkedés a klíma nélküli szoba ,nyáron is elviselhető hőmérsékletének tartására:
1.:nappalra le kell engedni a redőnyt mielőtt lementek a tengerpartra.
2.:ablakok,ajtók bezárása az indulás előtt
3.:este mikor visszamentek a szállásra,redőny résnyire fel,majd ablak kinyit.
4.:Ha szükséges a másik oldalon ajtót vagy ablakot kell nyitani a huzat érdekében,ez semmi perc alatt felfrissíti a szobát.
Hidd el nekem,nem fog hiányozni a klíma,hisz nyaralni mentek,tengerpart,pálmafák,bulik.Mi kell még?
Szia Sancho!
Most olvasom mi történt Veled.Nagyon sajnálom!
DE! Te egy nagyon pozitív ember vagy,határozott,segítőkész ,alkalmazkodó (ahogy nekem lejött) és biztos vagyok benne,hogy nem fogsz sokáig munka nélkül maradni!!!!
Úgyhogy nyaralj,ahogy eltervezted,érezd jól magad és utána újult erővel tudsz nekifogni az álláskeresésnek!!!
Kicsike!
Nagyon jó utat,jó nyaralást kívánok !Használjátok ki a nyaralás minden percét!!!
Gondolsz az utánnatok jövőkre??Hát garantálom,hogy 10 napig mi itt a fórumon pedig rátok fogunk gondolni és irigykedünk!! :
Kszifiasz még annyi,hogy az 545-ös oldalon megtalálod Fate írását és a fotót a Gordon's Space-ről!
Fate és Sancho odáig voltak érte,úgyhogy biztos jó!
Kár,hogy teljesen "anti" vagyok!