Hm.....Fain bérlési árak....lehet,hogy lopni kéne egy kocsit pár napra és vissza vinni h bocs!Azt hittem az enyém!És ez a kilóméter limit mit takar? Mennyit mehetek vele 1 nap?mert azért egy kicsit elszőrnyülködtem! 50 euro/nap......basszus itthon e cégek szoktam bérelni autót és napi 6700Ft 2009-es Ford Focus és nincs km limit.....Jó persze megértem,hogy ez nyaraló körzet meg minden de akkor is basszus......
Nem nyelt el a föld, olvasgatlak titeket. Csak még nem nagyon tudok hozzá szólni a témához, mivel első utazó leszek. Az is sereghajtóként szeptember elején. Már nagyon várom, de még elég messze van! A napokat nem számolgatom - minek még. Mindig elfelejteném, mennyi van hátra, hisz' még olyan sok!
Jó, hogy van egy ilyen aktív fórum! Már 2-3-ra beregisztráltam, de nagy csend volt mindegyiken. Mire Titeket megtaláltalak.
Mindenkinek kellemes hétvégét és a nyaralóknak sok-sok napsütést!
Itt vagyok, tudom hiányoltátok már a klímás kínlódásomat . Szóval az itteniek még mindig ugyan azt állítják, hogy van. A kinti képviselő megírta, hogy a diasnak nem is volt, és idén nem is lesz, de utána járt és szerzett mobil klímát. Írtam neki, hogy kettőt okvetlen jegyezzen nekünk elő. (persze a helyszínen kell fizetni). Na egy kicsit lenyugodtam, ígérem nem zaklatlak titeket ezzel többet.
A facen az Imádjuk Sartin láttam olyan delfines képeket, hogy tátva maradt a szám. Rajban ugráltak. Ha úgy tudnék linkelni, mint ahogy nem tudok betenném ide nektek. Na majd v.ki ügyeske megcsinálja!
Privát (tehát nem irodán keresztül), hogy lehetne egy komplett házat kivenni mondjuk egy hónapra. Barátokkal, ismerősökkel közösen. Olyat amibe 2 család elfér, és egymást váltanánk, hetente 10 naponta. Most pl fizettünk csak a szállást 300-at, az egyhónapra 1,2-1,5 milla azért kacsalábon forgó palotát adnak. Nem tudom az árakat, de fogadni mernék, hogy 800-nál nem lenne több az egész hónap . ÁÁÁ még annyi se lenne szerintem. Mennyire lehet ez kivitelezhető szerintetek?
Látom nyerésre állsz klímafronton!
Tudtam én hogy kiügyeskedsz valamit. Ezért kellenek a nők a férfiak mellé. Akkor egyenlőre megnyugodtál?! Na majd ezt a klímás dolgot meg kell rendesen beszélnünk Sartin! Jóféle Mythos kiséretében!
Sziasztok. Hát elérkezett az idő az induláshoz. Köszi mindenkinek a jó kivánságokat, hasznos tanácsokat. Most ideje elköszönni. Gondolok rátok. Legközelebb két hét múlva. Sziasztok.
Szia!
Ha klímásat kértél,akkor nincs mit hozzáfűznöm,azt is kell hogy adják.Ha nem akkor lehet szerintem reklamálni.Volt olyan Nei poriban,hogy olyan szobát kaptunk ami egy belső tűzlépcsőre nézett,sehonnan nem jött be napsütés,egész nap fel volt kapcsolva avillany.Reklamáltunk,hogy ez nem ok,aztán áttettek egy panorámás apartmanba.Mindenképpen szóljatok ezért.Kívánom,hogyzökkenőmentes és szép nyaralást töltsetek Sartin.