Szia Hadiandi!
Mi is ezért mondtunk le a repülőről, de a szigetről nem akartunk mégsem, így maradt a busz. Egyszer csak odaérünk...reméljük hamar. Viszont figyelmedbe ajánlom az Aeolus last minute útjait Skopelosra és Skiatosra. Már elég régóta küldözgetik a hírleveleket, s mindig mintha egy kicsivel olcsóbban kínálnák a repülős utakat (is).
Persze, terveztem is, hogy írok összefoglalót a nyaralásról, remélem sikerül.
Képeket mindenképpen készítünk, már többen várják itthon :D
Köszi, bízom benne, hogy így lesz.
Én utaztam már buszos nyaralásra jó párszor, ( jó tizen éve) de egyre nehezebben viseltem. Az utolsónál már azt hittem megőrülök, pedig csak Sartira mentünk. Tuti, számomra ez lehetetlen. viszont az aeolusnak a repülős utja meg baromi drága. már párszor utaztam velük, de az idei év feltette az i-re a pontot. ide akartunk menni, de a közel 150.000 ft-os út/fő kicsit soknak találtam. és ez csak apartman+repjegy pedig álmom lett volna ez a sziget, de valami más megoldást kell rá találnom. még van egy évem, majd megoldódik, remélem
Szia Mamim!
Ha jól láttam Ti is Agios Konstantinsba mentek a Aegean View apartmanba. Remélem majd készítesz egy kis beszámolót és fotókat ide a Hellasz.hu -ra is. Mi is ugyanoda megyünk, de csak szept. 02.-től. Készítenél majd a szállásról és környékéről is néhány képet, amit megosztanál velünk? Illetve minden olyat infót, amit úgy gondolsz: buszút, kompozás, szállás, árak, kölcsönzési lehetőségek stb. Persze csak ha nem gond. Előre is köszi.
Jó nyaralást Nektek Skopeloson!!!
Üdv
Karlo
SZia!
Igen, sajnos aránytalanul drágábbnak tűnik ez a sziget egyéni szervezésben, mint utazási irodával. Kb. 3 éve szeretnék ide eljutni, s az egyénileg számolt költségekhez képest sokkal olcsóbban jövünk ki a buszos úttal. Amennyire más fórumokon olvastam, többen választják emiatt ezt a kötöttebb utazási formát.
Üdv,
Mamin
20,50 Euro 1 személy és 80,50 Euro egy autó.
4fő+1autó= 162,50 Euro. Ez csak oda. És abban az esetben, ha előre lefoglalod (ez az ár, amit írtam 15% előfoglalási kedvezményt is tartalmaz).
Sziasztok
látom egy páran mentek ezekre a gyönyörű szigetekre, jövőre én is ide fogom szervezni az utunkat. szeretnélek megkérni benneteket, ha van rá lehetőség, megnéznétek az aktuális kompjáratokat és árakat Volosból? (személyautóra) Sajnos nem láttam olyat, aki autóval menne, de a buszos utasok hátha látnak valami menetrendet árakkal. előre is köszönöm!
Helyi iroda is tuti szervez utat kicsit több idővel,
mint a hivatalos hajójárat.
A lányomék tavaly-igaz Zantén-de fél áron mentek Kefaloniára.
Biztos itt is van hasonló lehetőség.Igény biztos van rá
Már úgy érted, hogy pl. ott lévő utazási irodával? Vagy esetleg teljesen egyéni szervezésre gondolsz? Mert ez utóbbit már beszéltük, hogy 3 óra nem sokra lenne elég (a Hellenic Seaways miatt).
Meg kellene érdeklődni, hogy az utazási iroda, akikről fentebb már linkeltem a Hellenic-kel mennek-e, vagy más bérelt hajóval, mert akkor még talán velük lehetne hosszabb időt Alonissos-on tölteni...
Magnesia -egy összefoglaló név,ennek keretén belül mutatta be Skopelos szigetet,de ide tartozik még Volos,Pelion,Skiatos,Alonnisos,Almyros,és Nea Anchialos.Ez olyan mintha egy megyéről irnánk.A beton út Alonniszos szigetén van.Skopelosson is egy pirossal jelzett út van ami a főútEz nagyon érdekes a fővárosból kiindulva egy kört ir le ,majd a görből egy egyenes vonal megy ami végig vonul a szigeten.Sok sárgával jelőlt másodrendű út és sok főlg út,illetve gyalogút.A könyvek azt irják/akik busszal fognak közlekedni/,hogy a buszok megállnak a strandok lejáratainál.Még annyit,hogy itt van ez a www.magnesia-tourism.gr úgy emlékszem angolul,németül,görögül találsz infot.
Én nagyon bízom benne, hogy a helyszínen jóval olcsóbban el tudunk menni a természetvédelmi parkba, mint 68 Euro. Máshol is úgy van, ha saját magad keresed meg a programot (és könnyen meg lehet találni) akkor jóval olcsóbban kijössz, mint szervezett fakultatív úton!