Ha az emelkedőket ki akarod hagyni, akkor a Mouses apartman való neked.
Az nincs annyira fenn a dombon.
Viszont akkor csak lent a kikötőben mozgolódsz, mert bármerre is akarsz menni, a dombokat meg kell "mászni".
Ez a település nem különb Pargánál.
Ugyan ott még nem voltam, de a beszámolók, a képek és a google alapján azt gondolom, hogy hasonló a két városka e téren.
Én is a Mousest ajánlanám,ha nem szeretnétek dombra menni Mi a Politisben voltunk,amit bátran ajánlok mindenkinek,mert nagyon szép és tiszta,de viszont elég meredek utcán lehet feljutni a főutca felől hozzá.A Mouses nagyon keskeny kis utcácskában van,talán nem olyan megkapó kívülről,de viszont bolt van a közvetlen közelében,így a vizet nem kell messzire cipelni.Az időjárás előrejelzést ne vegyétek készpénznek,nyugodtan számoljatok hozzá még pár fokot,mert általában kevesebbet jeleznek,mint amennyi lesz (illetve a magas páratartalom miatt a hőérzet is magasabb).
Nagyon jó utat,élményekben gazdag nyaralást Nektek!
Üdvözlettel:
Napfény
jaj!
nagyon rendesek vagytok köszönöm a tájékoztatást.
ezek szerint elég sokat kell majd túráznom,ezt hivják aktiv nyaralásnak.
na és a kompok? azzal mentetek,pefcohoriba,esetleg kalithea vagy,skiathos?
vagy ide csak szervezett lehetőség van?
köszi :ujutas
Sziasztok!
Mi az utolsó turnussal indulunk Marmarasra.Nagyon szeretném megnézni Porto Carrast,és nem tudom csak úgy besétálhatunk,vagy belépőt kérnek -e?
Toroni érdekel még nagyon ,és oda hogyan tudok átmenni autó nélkül?Mennyire van sűrű buszjárat?Köszönöm a segítségeteket!
Üdv,
Szerintem túl sűrű buszjáratra ne számíts. Mi a környéken 3 éve buszoztunk, Marmarasból dél körül ért Toroniba a busz, azzal mentünk tovább Sartira, aztán egy visszafelé. Talán még egy lehet kora reggel, legalábbis hétvégén,ha jól emlékszem. Nem egyszerű történet Görögországban buszozni. Gondolom spórolnak, jól megritkították a járatokat, annál is inkább, mert válság ide vagy oda, ők még mindig a slozira is autóval mennek.
szia !
11 .40-kor indul a busz,az orvossal szemben van a megálló ott kell felszállni.
a végállomása sarti. mi is azzal mentünk át .
jó időt jó nyaralást!
hát nem sokat segitett ez az előző....
az odajutás : a kikötőből :vizitaxival, 2.5 eu de csak pár perces hajó- ut,és pontosan a szállodasor "reserv" részén tesz ki és 3 euroért engednek át a szállodán keresztül a széles strandra! ezt mondta az idegenvezetőnk. mi inkább sétáltunk odáig,hiszen a kikötöből,ha átnézel már látszik a partja hosszan, a háttérben a szállodával...és az utad végig üzletek éttermek során vezet el odáig.eltéveszteni nem lehet.
Mi este hajókáztunk át, de akkor már nem kértek pénzt, hogy bemehessünk. Gyönyörű esti fényben kivilágítva, a kikötőben álldogáló luxusjachtokról már nem is beszélve. Kinézelődtük magunkat rendesen, a kutya nem szólt ránk.
Viszont ha Marmarasról szép képeket szeretnétek készíteni akkor menjetek fel a domboldalon található kis templomhoz. Egy kis túra de megéri!
Az Athene aprtman 5 fős szállásáról kérnék tapasztalatokat:) Első sorban, hogy egy vagy két légterű, és a teraszos ajtó mivel bejárat is egyben, mivel záródik?