"... kifogtunk egy olyan utánunk következőt az apartmanba, aki megengedte, hogy bent hagyjuk utolsó nap nála a csomagokat, mikor ők már bemehettek, mi meg még lementünk az indulásig fürödni egyet a strandra, aztán az utódnál még le is zuhanyolhattuk a sót magunkról, át is öltözhettünk, pisilhettünk, stb..."
Na, ez biztos nem én voltam
Bár én ilyet eleve nem kérnék soha és az elődnek finoman megjegyezném: ez már az én mocsaram!!
nem, nem te voltál
egyébként én is hasonlóképp voltam-vagyok.
nem nagyon tetszene a dolog, ha a régiek belemásznak vissza az életembe én nem tudnék olyan "rendes" lenni mint azok
de akkor azért mégis jó volt hogy így meg tudtuk oldani
Nekünk azt mondták ismerősök, hogy amikor besötétedik nagyon hideg lesz a buszon, ezért mi viszünk takarót. Valaki be tudna másolni egy "mit vigyek a nyaralásra" listát? Esetleg jön valaki busszal augusztus 12-én Paráliára?
Valaki tud eladó búvár szemüveget pipával? Köszi!
pudoli!Nem,hogy csak egy napon megyünk,de szerintem egy irodával is! Apollonnal ugye?Talán még egy buszon is ülünk majd ..Melyik apartmanba fogtok lakni?
Igen éjjel nagyon hideg van.Mindig megnevetem azokat a csajokat akik forrónaciban és topban szálnak fel a buszra..éjjel,hogy fázhatnak Én esküszöm a hosszú nadrág-pulcsi a buszra-takaró-és zokni+zárt cipő
Könyebb le venni a felesleges cuccokat a buszon mint felvenni
pudoli!Nem,hogy csak egy napon megyünk,de szerintem egy irodával is! Apollonnal ugye?Talán még egy buszon is ülünk majd ..Melyik apartmanba fogtok lakni?
szia Ildikó
sajna nem egy irodával, és ebből köv --> valszeg nem is egy busszal megyünk pedig jó lenne
mi a Campussal utazuk és a Morfeasban leszünk
persze lehet, hogy ugyanonnan indul a ti buszotok is és az is lehet, hogy egyszerre
legalább sorstársként támogatjuk egymást a megállókon meg a várakozáskor )))
Hihi!Igen mi is onnan indulunk..vagyis eddig onnan volt az indulás!Csak nem tudom,hogy 11-kor vagy délben indul a busz..de hát a határnál valszeg ,,sajnos''úgy is beérjük egymást..bár tavaly nem kellet olyan sokat várni.Ti hogy mentek?Hányan:család,barátok?
szerk.:Kerestem listát mit érdemes vinni,de nem találtam meg a mailok között
sztem ti is 12-kor indultok, de biztos rajta lesz a részvételin a pontos indulás, stb adatok, legalábbis gondolom...
mi jövő héten megyünk el érte, vagyis a párom, mert én sose érnék oda 6ig, sajna hosszúkás a munkaidőm a város másik felébe...
küldik emailben is, és ki lehet nyomtatni, de úgyis kell(ene) kötni azért poggyász és egyebek biztosítást, úgyhogy majd a kedves elintézi
napolaj!!! (nemrég írtózatosan leégtünk a balcsin )
pénzek
rejtvény az útra
mobilok, töltők (na nem mintha nagyon akarnánk használni, de mégis, nameg ezzel fogunk fotózni is )
iratok, útlevél, biztosításos papírok, részvételi jegy, esetleg térkép
fürdőrucik
törölközők
fürdőszobás kellékek (sampon, tusfürdő, fogkrém és -kefe, stb)
gyógyszerek (algopirin, fenistil, sebtapasz, stb)
tű, kevés cérna (tuti ilyenkor szakad el vmi kellő )
nyári ruhák, rövidnacik, pólók
fehérneműk
hosszú nadrág meg meleg ruha is rossz idő esetére
esőkabát
konyhához pl. teafilter, éles kés , egy pici mindenből (cukor, só, mustár, mittomén)
őőőőő
kifogytam
bár még biztos csomó minden eszembe fog jutni
Nekünk azt mondták ismerősök, hogy amikor besötétedik nagyon hideg lesz a buszon, ezért mi viszünk takarót. Valaki be tudna másolni egy "mit vigyek a nyaralásra" listát? Esetleg jön valaki busszal augusztus 12-én Paráliára?
Valaki tud eladó búvár szemüveget pipával? Köszi!
tudom, hogy itt paralia-fan-ok vagytok, de a http://www.sithonia-sarti.fw.hu/ oldalon az információk menüpontban van olyan leírás, hogy mit vigyünk magunkkal. Na ott egy elég részletes és jó lista van. én is olvasgattam indulás előtt. kiindulásnak szerintem jó.
Bocsi tényleg el is felejtettem leírni hogy honnét megyünk...Zalaegerszegről indulunk!Sokan írtátok hogy Szofiát hagyni kéne!Valaki valami gyors,precíz megbízható utiterv???Mit javasoltok??Diesel milyen áron van útközben??Hol érdemes tankolni??Vettem a tippeket!Wc papír a zsebben,török asszonyokat 'megtaposni')