Nem tudom honnét ugrott be KALAMATA, de rögtön kapcsoltam és javítottam Kalamata a Peleponésos-on van! Így OK ugye, köszi a villám gyors észrevételt, "Pinga"
nem volt olyan villám gyors,mert elkezdtem megtervezni az utat románián át és rájöttem hogy soha nem jártam ott,szépen mentem végig buleszon át a határig ,nekem kalamaka ugrott be a kemping
nem volt olyan villám gyors,mert elkezdtem megtervezni az utat románián át és rájöttem hogy soha nem jártam ott,szépen mentem végig buleszon át a határig ,nekem kalamaka ugrott be a kemping
+
Kerek 8-perc telt el és már javítottam is de hát ha Nei Pori-ról van szó én nem érzékelem az időt!
az igaz hogy javitottad ,de én ezalatt mentem végig a magyar-román határtol egészen a bulgár-görög határig,majd egyböl irtam is a kérdést,utána olvastam el azokat amiket irtál
Köszönöm mindenkinek a biztatást!Hát én is remélem hogy valahogy csak ki jutunk,amik vannak ebbe a hülye világba most, nem csoda ha az ember be parázik.
Köszönöm mindenkinek a biztatást!Hát én is remélem hogy valahogy csak ki jutunk,amik vannak ebbe a hülye világba most, nem csoda ha az ember be parázik.
Nem kell félni ezek a busz sofőrök, rafinált öreg rókák értik a dolgukat. Ha kocsival mentek akkor sem kell megijedni bejáratott utak vannak. Én már a hős korban is mentem arra. Egyébként tudok infót adni ha Szófián keresztül akarsz menni. Nem tudom nem emléxem autó avagy busszal mentek?
engem érdekelne egy leirás románián és bulgárián át, muszáj elmenni aradig? álatlában a románoknál milyen számu utakon kell menni? a buleszoknál blagoevgradtol mintha egyes számu menne,de a román határtol odáig is el kell valahogy jutni
Némileg könnyebb helyzetben vagytok mint én,mert a buszvezetök mindent megoldanak,nektek csak pihizni kell a buszon, én ha kifogok egy araszolos dugot,akkor állandoan résen kell lennem,mert félrelöknek ha nem megyek ,eléggé fáraszto
Akkor nyugodj meg nagyobban is Mindig van "B" terv. Ha valamiért akkora gond lenne Szerbiában, amit nem tartok valószínűnek, akkor elvisznek Bulgária felé. Tehát a nyaralásod nem lesz veszélyben. Remélem megnyugodtál és most már teljes mértékben csak a nyaralásra koncentrálsz