leenee!
Nézd meg az avatarok alatt, ott láthatod, ki mikor utazik
Az enyém alatt most 7 napot látsz az utazásig, és 2 hétre megyünk, tehát mi is ott leszünk.
sanchez és Casmir!
Szerintem az irodával kapcsolatos kérdésekre hamarabb megkapjátok a választ a Grand-os fórumban, azt sűrűbben nézik, mint a hellaszt.
Úgy néz ki mostanában nem fogom megtudni melyik nap lesz az Ithakai fakultativ, már másodszorra nem kaptam választ, /szupertitkos információ lehet/, és nyilván az is az hogy melyik autókölcsönzővel van szerződése az irodának.
grandos fórumon kérdezted Marcsit az időpontról? nem láttam a bejegyzést. ha valaki, akkor ő biztosan tudja az időpontokat.
Próbáld meg Ágnitól megérdeklődni,most ment el Skalaból,hátha tudja.
Előszezonban különben relative olcsón lehet (tett)kocsit bérelni még akkor amikor mi Kefán jártunk.
Ez így van, de én is csak azért vagyok rá kíváncsi, hogy már most neten megkuksizzam annak a kölcsönzőnek a jelenlegi árait, amit ajánlani fog majd kint Marcsi.
Csak tájékozódás szempontjából érdekelt volna engem is.
Tudom, helyszínen, napok számától függően változni fog az ár, addigra.
U.i.:Ott bérelsz kocsit ahol akarsz,akinél a legolcsóbb,semmi köze az utaztatónak ehhez, ő mindig az fogja ajánlani és nem véletlen akivel szerződése,kapcsolata van...
Úgy néz ki mostanában nem fogom megtudni melyik nap lesz az Ithakai fakultativ, már másodszorra nem kaptam választ, /szupertitkos információ lehet/, és nyilván az is az hogy melyik autókölcsönzővel van szerződése az irodának.
Valószínű,hogy csak ott tudod meg a fakultatívok időbeosztását a helyi vezetőtől,ami pedig teljesen mindegy,hogy melyik kocsibérlővel áll kapcsolatban az iroda,én a CBR-nél béreltem és Skalaban is van kirendeltségük!
4.20-kor indulunk Győrből! akkor még biztos tudunk haladni rendesen, mert ma reggel se volt nagy a forgalom akkor. De azért addigra szerintem megoldják valamennyire a helyzetet! Mi is foglaltunk fix ülőhelyet! Szerettünk volna biztosra menni!