A Taousanis Tours van a főtéren, kint van az iroda előtt pár kirándulásos tábla!
Vannak új kirándulásaik, meg tavalyi kedvencek is úgy tudom. Egy hét múlva frissebb információm lesznek, mert ott leszek végre!
Kedvenc hajókirándulásunk az Amuliani, tavaly is voltunk, de arra biztosan elmegyünk idén is! Ezt a programot kizárólag a Taousanisok csinálják, ők jönnek a hajóra is! Nagyon szuper volt a hangulat is! Delfint is láttunk, remélem most is fogunk!
Szóval egy hét múlva majd többet fogok tudni, ha hallok valamit a programokról addig is, akkor majd írok!
Szia!
Elmentünk búvárkodni fakultatív programban és ott lehetett kérni hogy videót + 40-50 képet csináljanak rólunk. Nem eldobható géppel lettek csinálva, egy sima digitális Sony kompakt géppel egy vízalatti tokban. Amúgy lehet itt pár marketben is venni eldobható gépet amit mi láttunk az 15Euro volt.
A búvárkodás 45Euro/fő plusz 10Euro a képek videóval. Sartitól 5km-re vittek minket autóval egy campingen belüli részre ahol volt egy oktatás a felszerelésről, annak használatáról, vízalatti jelekről. Örök élmény számunkra. 6m-re a víz alatt voltunk ahol korallok között úsztunk és halakat etettünk. Nagyon figyeltek ránk, folyamatosan kérdezték kézjellel hogy minden rendben van-e. Le a kalappal előttük. Viccesek, jófejek. Aqualand diving center amúgy a búvár oktató cég neve. 2 oktató volt és 3-an voltunk búvárkodók. Túl nagy csoportokat egyszerre nem is fogadnak hogy mindenkire tudjanak 100%-osan figyelni. Tényleg örök élmény. A képek egy kompakt sony géppel lettek készítve víz alatti tokban.A videókhoz még hang is van. Ha még kérdés van szívesen válaszolunk amire tudunk.
Szia, sajnos koordinátákat nem tudunk, mi is relatív nehezen találtuk meg. Úgy tudom csak elmagyrázni ha Sartiból visszafelé indultok a kikitő után van egy nagy kanyar barra és utána pár száz méterre egy kis föld út jobbra. Ott kell bemenni majd azon a rossz köves úton újabb pár méter, elágazás nincs, eltévedni nem igazán lehet.Az út robogóval nehézkes de ha óvatos az ember szépen átlehet menni. Várjuk szívesen a további kérdéseket.
Annyi kérdésem lenne a búvárkodáshoz, hogy csak befizetem a 45 eurot + a 10-et, aztán elvisznek, van egy kis oktatás, aztán már merülünk is?
Nem szükséges semmilyen papír, vagy gyakorlat, vagy bármi ahhoz, hogy lehessen menni? Köszi előre is
Egy papírt kaptunk amin ki kellett tölteni az adataidat, ill. igen nem-es kérdések betegségekre hogy van-e valami ill. hogy volt e. De kevés az a kizáró ok ami miatt nem merülhetsz. Én pl. asztmás vagyok még is merülhettem, annak ellenére hogy életünkben először merültünk.Sőt még a mandulám is be volt gyulladva. Féltünk nagyon, nem hittük hogy megmerjük csinálni, de nem bántuk meg mert még mindig a hatása alatt vagyunk. Mindenkit csak arra buzdítunk hogy egy kis félelem lehet benne az természetes de le lehet hgyőzni és hajrá. Tényleg egy életre szóló élmény. Amúgy náluk akár vizsgát is lehet tenni. Világszerte elismertek.
Köszönjük, ma pihi tengerezés, pihenés, csütörtök péntek pedig amuliani hajó kirándulás, pénteken pedig athoszi hajó kirándulás, szombaton pedig délután indulás haza. tegnap amúgy meg kóstoltuk a mazsola bort és nagyon finom, bár észre sem veszed és ki tud ütni a cipuro még mindig isteni.
Szia!
Elmentünk búvárkodni fakultatív programban és ott lehetett kérni hogy videót + 40-50 képet csináljanak rólunk. Nem eldobható géppel lettek csinálva, egy sima digitális Sony kompakt géppel egy vízalatti tokban. Amúgy lehet itt pár marketben is venni eldobható gépet amit mi láttunk az 15Euro volt.
Dejó, ez egy tök jó program akkor. Köszi az infót.