Örülök,hogy tetszenek nektek a képek.A feltett kérdésekre megpróbáltam válaszolni.Általában a képeknél válaszoltam.BRobert neked még amint írtam is jövök egy válasszal.Nincs elfelejtve.Nagyon jól estek a kedves hozzászólások.Az főleg,hogy ezek tőletek jöttek akiket személyesen ugyan nem,de innen ismerek,és kedvelek.
Volt aki sajnos lepontozta,és aki hiányolta a szövegeket a képnél,de mivel ő nem olvassa ezt a fórumot,így nem tudhatta,hogy még azért nincs készen,mert időhiányban,na meg alvás hiányban szenvedek.De tervezem,hogy még ma befejezem.Van amihez nem írok szöveget,mert azt még a h... is tudja,hogy az a tenger.Tudom,hogy most gonosz leszek a többi regisztrált felhasználóval,de őszintén megmondom,hogy engem úgyis csak a TI véleményetek érdekel.
Nagyon jó nyaralást kívánok a közel jövőben indulóknak,és azoknak is akik már élvezik a nyaralást,és türelmetlenül várom a beszámolókat és a képeket.
Nagy-nagy pusy mindenkinek.
tudok jobbat, még a mi véleményünk se lényeges, sokkal fontosabb az az élmény amit ott helyben megkaptál, az hogy épp fotokon rögzitetted,neked ad pluszt amikor nézegeted és visszaemlékezel
én még egy képet se tettem fel sehova, magunknak csináltuk ,dvd-re kiirtam és téli hideg napokon nézegetjük
Szia diddli,
Ezek szerint az én véleményem sem érdekel, de mindegy is, nekem tetszettek a képeid, végig néztem őket.
Nekem egy kérdésem volna, igazából a tengerről.
Nem látom rajtuk a víz kékségét a strandon ez miért van? Két dologra dondolok természetesen tudom hogy egyik sem a Te hibád. Vagy a géped nem volt úgy beállítva, vagy a kényviszonyok nem voltak olyanok hogy visszaadja a kép a víz színeit, vagy ennyire szürke ott a víz? Ez három volt
Én idáig Sartira jártam és ott a nari parton szinte türkiz kék színe volt. Tudom, hogy mindenhol más a színe, de nem akarom elhinni hogy ennyire nem kék. Nyugtass meg lécci.
Nem tudtok ti horgászni! Úgy kell, hogy viszel egy doboz Mythos sört kicsalod a halat vele a partra, mikor kint van meg fogod szépen a fülét... és a sört megiszod, két legyet egy csapásra.
Kedves "diddli"
Mi tudjuk hogyan mennek ezek a dolgok, mindenki azt örökíti meg ami számára a fontos és lényeges, mert ami nekem fontos lehet az másnak nem, így kerek a világ, mindenki a maga szemszögéből mutassa meg. Nekem is tetszettek nagyon. Az első hozzá szólásokat én írtam úgy láttam.
pusy neked.
Helló "goti1"
Ott hol a víz sekélyebb ott zöldes szürkés a homok színe miatt. Természetesen nagyon tiszta a víz, a tenger beljebb itt is égszínkék és tiszta.
Ez függ szerintem attól is milyen szögből fényképezel.
tudok jobbat, még a mi véleményünk se lényeges, sokkal fontosabb az az élmény amit ott helyben megkaptál, az hogy épp fotokon rögzitetted,neked ad pluszt amikor nézegeted és visszaemlékezel
én még egy képet se tettem fel sehova, magunknak csináltuk ,dvd-re kiirtam és téli hideg napokon nézegetjük
Nem tudtok ti horgászni! Úgy kell, hogy viszel egy doboz Mythos sört kicsalod a halat vele a partra, mikor kint van meg fogod szépen a fülét... és a sört megiszod, két legyet egy csapásra.
hát épp ez a baj hogy van az a sör mennyiség ami után már nagyon nem megy a horgászás
Nem pont re rád lennénk kíváncsiak, a te szemszögedből hogyan látod Nei Pori-t ....Pl: meg mekkora halacskákat fogdosol.
tudod mennyire tiszta a viz,nyakig belemész de még látod a lábujjad, körülötte ott sündörögnek az 5-10 centis kis halacskák egészen addig mig meg nem jelennek a 30-40 centisek , szoval a folyo torkolatnál joval nagyobbak vannak, Porinál a partrol mi még nem fogtunk semmit,kevés volt a sör
Diddli képeit nézegettük és persze ott volt a sok sütemény, nyamiii !
Asszony egyböl mondja ,gyerünk már menjünk,mindig jol bezabálunk sütiböl ott
amugy az az igazság hogy sokan voltunk már Nei Poriban, a fényképek ugyanonnan készültek, a fakultativ kirándulások és az egyéni csavargások is szinte azonosak,
az albumok képeit nézegetve elmondhatom hogy nagy részük egyezik a mi képeinkkel,mi is ugyanazt láttuk és fotoztuk,
de az egésznek az a lényege hogy mi készitettük , ott voltunk láttuk élöben tapasztaltuk és örültünk neki
Szia Gyula,
Én is ebben reménykedem, hogy a "szög" nem volt megfelelő és ezzel a fényviszonyok.
19.-én este indulunk 2 hétre, megpróbálkozom majd én is a tenger fotózással hátha...
Köszi a választ, Te mindíg éber és mindent tudó kettős Görög-Magyar állampolgár A Görög nem véletlenül van előbb
Üdv,
Ágó