A görögök már rég rájöttek, hogy ők főleg a túrizmusból élnek és ennek megfelelően mindent el is követnek, hogy mindenki jól élrezze magát és visszavágyjon, iilletve ajánlja őket másnak. Tudod vannak akik talán egy kicsit érzékenyebbek és bizony olyanok is akadnak, akik csak a rosszat tudják észrevenni. Nekem még nem volt Göröghonban rossz élményem, ami a görögöktől származott volna. Többször botránkoztattak meg hazánk fiai. A partokra különösen odafigyelnek, hiszen a Görög Túrisztikai Hivatal által odaítélhető kék zászló nívót jelent és erre a helybeliek is büszkék. Ez a zászló jelenti, hogy a part tiszta, karbantartott és szép. Egyébként is tudtommal minden hajnalban egy géppel végigvonulnak a parton és "megfésülik" a homokot Sartinak változatos, de tiszta partja van. Tehát mindenki aki esetleg elbizonytalanodott: igaza van beszternek. Sarti egy csodálatos hely
Tudjátok... a jelmondatom: " Jól érzem magam, mert jól akarom magam érezni!"
A palacsintázó, ha nem csalnak az emlékeim a Renáta után van a Főtér felé. Van egy másik is, az Ovelix utcájában, a nagy parkoló után közvetlenül. Mind a két helyen fincsi a palacsinta!
Sancho!
Mindig meglep ,milyen egyformán gondolkodunk!!
Ez nagyon jó! Erre mondom mindig,hogy olyanok vagyunk itt a fórumon,mint egy nagy család!
Nagyon örülök,hogy idetaláltam és mindig nagyon szívesen olvasom a hozzászólásaidat!
Mi ketten már annyiszor leírtuk,hogy mindenki ott érzi jól magát,ahol jól akarja!!!Csak akarni kell és nem mindent észrevenni!
De aki akar,úgyis beleköt mindenbe!
Egy a lényeg ,Ti is ,Mi is és mindenki ,aki idén görögországba megy érezze nagyon jól magát!!!
A másikról nem tudtam Mielőtt kimentem volna engem mindenki az Ovelix utcájában lévőhöz küldözgetett, azt meg is találtam Az albumomban található képek is arról készültek.
Valóban ez olyan, mint egy család és bizony nagyon jó kis ismerettségeket szerezhet az ember. Nekem több fórumozó is van, akiket személyesen ismerek és azt hiszem állíthatom, hogy barátok lettünk az évek alatt. Gondolhatok akár BRobertre, Bonira, Busai Anikóra és főleg Fate-re Velük személyesen is többször találkoztunk. Fate-tel pedig tavaly sokaknak maradandóan emékezetes pillanatokat okoztunk
Örülök, hogy tetszenek a hozzászólásaim és az is, hogy egyformán gondolkodunk, továbbra is próbálom a kis beírásaimmal segíteni a többieket.
Egyébként tényleg el lehet úgy tölteni egy nyaralást, hogy csak azt vesszük észre ami szép és jó
Sziasztok!
PARIS apartmanban valaki még nem volt nyaralni,mert ezt ajanlottak az utazasi irodaban,és szeretnék egy kicsit érdeklodni a helyrol.
Szia!
Laszlozsu írt 2.15-én a Parisról, bekopizom neked:
két paris apartman van sartin. az egyik a buszparkolónál a másik az ófaluban a domboldalban.
az utóbbi egy új építésű, ezáltal modern, jól felszerelt épület. a másik pedig gondolom a szokásos felszereléssel rendelkezik. (konyhasarok, fürdő, nappali ágyakkal) a konyhában általában rezsó van többnyire mindenhol.
az apollón travel katalógusában az új van benne.
mindkettő jó helyen van, hiszen közel a központhoz, de sartin egyébként sincsenek nagy távolságok. a sarti-info.hu oldal részletesen bemutatja az apartmanokat. ott böngéssz, s képeket is találsz.
Amugy ha lenn a kereső mezőbe beírod, hogy Paris, akkor dob ki pár találatot.
Nah próba mégegyszer, mert az előbb Error jött:(
Szóval...
Szia Sancho, köszi a választ. Azt már észrevettem, hogy Sarti nem valami óriási, így ha szerencsénk van, nem fogunk eltévedni, max nem találunk meg mindent elsőre, de a második napon már nem hiszem, hogy problémánk lesz:D
Jaj azt elfelejtettem megkerdezni,hogy az ó és új sarti kozt mi a kulonbség és messze-e van a narancspart?Elore is KOSZONOM!!!!!!
Szia!
Ó és új Sarti között, csak az a különbség, hogy az újfalu Sarti déli részén van, kb 500 méter az ófalutól, közte nem igazán vannak apartmanok, csak egy focipálya.
az egyik palacsinázót amit én próbáltam a sassos motorkölcsönzőjének utcájának végén balra van.
a kamera ha a boltra néz akkor a bal oldalon.
a sarkon sassos étterme mellett található
az élelmiszerbolttal átellenben..
tényleg óriás a palacsinta!!
remélem segitettem szia
Lassan indulás van a buszhoz. Irány Sarti két hétre!!
Ha onnan nem is, de itthonról majd azért írok pár sort, hogy mi volt idén.
Mindenkinek minden jót addig is !!
Sziasztok!!!