Sziasztok!
PARIS apartmanban valaki még nem volt nyaralni,mert ezt ajanlottak az utazasi irodaban,és szeretnék egy kicsit érdeklodni a helyrol.
Szia!
Laszlozsu írt 2.15-én a Parisról, bekopizom neked:
két paris apartman van sartin. az egyik a buszparkolónál a másik az ófaluban a domboldalban.
az utóbbi egy új építésű, ezáltal modern, jól felszerelt épület. a másik pedig gondolom a szokásos felszereléssel rendelkezik. (konyhasarok, fürdő, nappali ágyakkal) a konyhában általában rezsó van többnyire mindenhol.
az apollón travel katalógusában az új van benne.
mindkettő jó helyen van, hiszen közel a központhoz, de sartin egyébként sincsenek nagy távolságok. a sarti-info.hu oldal részletesen bemutatja az apartmanokat. ott böngéssz, s képeket is találsz.
Amugy ha lenn a kereső mezőbe beírod, hogy Paris, akkor dob ki pár találatot.
Nah próba mégegyszer, mert az előbb Error jött:(
Szóval...
Szia Sancho, köszi a választ. Azt már észrevettem, hogy Sarti nem valami óriási, így ha szerencsénk van, nem fogunk eltévedni, max nem találunk meg mindent elsőre, de a második napon már nem hiszem, hogy problémánk lesz:D
Jaj azt elfelejtettem megkerdezni,hogy az ó és új sarti kozt mi a kulonbség és messze-e van a narancspart?Elore is KOSZONOM!!!!!!
Szia!
Ó és új Sarti között, csak az a különbség, hogy az újfalu Sarti déli részén van, kb 500 méter az ófalutól, közte nem igazán vannak apartmanok, csak egy focipálya.
az egyik palacsinázót amit én próbáltam a sassos motorkölcsönzőjének utcájának végén balra van.
a kamera ha a boltra néz akkor a bal oldalon.
a sarkon sassos étterme mellett található
az élelmiszerbolttal átellenben..
tényleg óriás a palacsinta!!
remélem segitettem szia
Lassan indulás van a buszhoz. Irány Sarti két hétre!!
Ha onnan nem is, de itthonról majd azért írok pár sort, hogy mi volt idén.
Mindenkinek minden jót addig is !!
Sziasztok!!!
Köszi Siki, majd sétálgatunk és jól felfedezünk mindent:)
Már "csak" 48 nap, addig végigdolgozunk majdnem minden hétvégét, úgyhogy gyorsan el fog repülni:P
Köszönöm a jó kívánságokat és remélem minden rendben lesz,mert szokásos módon megint nem egyszerűen indul a nyaralás.
1-2 órácska és már indulunk is.
A többieknek is jó utat és nyaralást kívánok!
akár,hogy keresem a neten mindig csak az újépítésu PARIS apartmant találom.esetleg nem tudna valaki a másik PARIS-rol képeket kuldeni.ja elobb kifelejtettem a-JÓ- szavat.
cecee ha adsz egy email cimet akkor küldök át fotókat a régi paris apartmanról.
Ha oda akarsz menni én nem ajánlom sztem sz...r.Messze van a part és nagyon puritán.
Mi egy hétig az erkélyről a domboldalt néztük az első emeleten.A földszintiek meg egy festett falat.
Frenzi, ahol Te mondod, ott Sassos gyrosozója van, nem palacsintázó. A bolttal szemben. Legalábbis tavaly még az volt.
Nagyimre, nem lett volna muszáj Sartin 1 hétig az erkélyen maradni. Ezért kár volt oda utazni.
A mi apartmanunk erkélyünk se a tengerpartra nézett, sőt mindig reggeli közben (pedig nem egy időben ettünk) jöttek a szippantósok, ennek ellenére legközelebb is mennénk abba az apartmanba!
Helo nagyimre64.az email cimem bela8602@freemail.hu
Hát az utazasi irodaban kicsit felrevezettek,mert nekunk olyan epuletet mutattak,mint amilyen a 2005 epult Paris es a katalogban is olyan volt.Persze a szobarol nem volt kep,a tengerrol pedig az volt irva,hogy 200 m-re van az apartmantol.4-en megyunk,olyan apartman reszt ajanlottak ahol van két hálószoba és egy kozos kis konyha.gondolom akkor ez se igy van? elore is KOSZONOM!!!!!!!!!!!!!!
cecee: mi 2008ban voltunk a régi Paris-ban (villa Paris-nak is nevezik). Szerintem semmivel sem rosszabb a többi apartmannál, mi a földszinti két hálószobás apartmanban voltunk, remekül elfértünk benne 4en, az utca végén a dombon túl egy nagyon barátságos öböl volt, ahol csak néhányan voltunk mindig, jó volt fürdeni, szerintem nem rossz választás. Tény, hogy dombot kell mászni, de Sarti eleve nem sík vidék, sok ház van a dombon. Ki lehet bírni, én nem vagyok az a túrázós típus, de kibírtam, a központ is közel van, az email címedre próbálok képeket küldeni az apartmanról. Sok iroda az új, 2005ban épült Parist ajánlja, mi a diassal voltunk 2008ban. A kinti partnerük a már pár oldallal korábban dícsért Brada Zoliék, velük sem volt semmi gondunk, minden rendben volt.