Anikóm, kalodába zártak ,vagy az idõ mulásával vagy büntetõ viszonyban , ötletes a kép,biztos hogy majd találkozunk még valahol,lehet hogy õsszel Stavrosban ,jó lenne kifogni egy akciós utat,Makri is nagyon olcsó volt.
Ratio | #63634 | 2008-05-29 07:52:11 | Válasz a #63602. hsz-ra
Szivesen!
Ami 65-tel jön, még az is nagyon jó, de van ami 128-cal, és ha otthon is gyors a rendsze és nem korlátos, akkor az ember elhallgatja a különbözõ rádiókat.
Innen akár a rádiók honlapjára is el lehet jutni és ott megtalálható akár a winamp kapcsolat is.
OFF Arról nem is beszélve, hogy vannak angol nyelvû elõadások is az "adult" részen, és ott olyanokat is adnak, ami egész jó, és még egyáltalán nem is hallottam (mert a görögöt persze, hogy nem hallottam).
Itthon meg agyon játszanak néhány számot.
ON
Makrigialoson is az autórádió 3. sávján csak a helyi adókat állítjuk be
Timba! Így jártam akkor éppen.
Visegrádon voltunk nemrég, ott készült ez a kép. A görög élményekig kénytelen vagyok az itthoniakból táplálkozni.
Jó lenne tényleg Stavrosban találkozni, akkor megbeszélhetnénk a makris élményeiteket, hisz utána mi még megyünk át Makriba.
Ha még elképzelhetõ, hogy utaztok õsszel, akkor végül is nem elképzelhetetlen a dolog! Nem igaz?
Köszi Ratio a linket. Nagyon jó ez az oldal. Én is imádom a görög zenéket hallgatni, csak sajnos kevés az idõ, de a kocsiban mostanában újra az szól ezerrel! Rájöttem, hogy mennyire hiányzott, hogy mostanában nem hallgattam. Kisütött a nap, és elkezdett hiányozni.
Még bármi történhet,megsem jöttem, de már nézem az utakat szept.-re,lehet hogy összefutunk.Nagyon szeretem az õszi utakat,még meleg van de nincs tömeg,és az árak is jók.Gyorsan szoktam dönteni,ha valami megtetszik képes vagyok órak alatt utrakelni,imádok utazni.Makrigialos is igy jött össze. Egy barátunk szólt hogy van olcson ez az ut,hát megyünk,csak itt hosszu a várakozás.
Sziasztok!
Ahogy nézem sokan szeretitek Makrit.Utazott már valaki a Campus Clubbal,a Dias-ba?
Én 3 nap és indulok,hihetetlen hogy már csak ennyi van az utazásig,Évek óta görögországba nyaralok,remélem Makri is elnyeri a szívem.
Sziasztok!
Egy két információra lenne szükségem,remélem tudtok segiteni.Én hétfõn utazok makrira és szeretném tudni hogy onnan busszal hogy lehet eljutni paráliára,és thesszalonikibe,és milyen árba vannak a buszjegyek kint.Ja és a sólepárlóhoz gyalogosan is ellehet jutni,vagy szerveznek oda utat?
Köszönet elõre is.
Szia degu! Mi nagyon szeretünk Makrigialoson nyaralni, most megyünk majd harmadszor, igaz õsszel még nem voltunk ott, de szerintem akkor is gyönyörû!
Ha csendes, nyugodt helyre vágytok, akkor biztos tetszeni fog! Ha pedig bulira vágytok, akkor ott van Paralia a közelben!
Busszal szerintem kicsit körülményes eljutni, mert ha jól emlékszem Makriból csak Katerinibe megy busz, és onnan lehet továbbmenni Paraliára, vagy Szalonikibe. Mi robogót béreltünk Makriban és azzal nincs messze egyik hely sem. Viszont Szalonikibe tényleg busszal érdemes bemenni.
Mi a Campusnál foglaljuk mindig a szállást, kimondottan velük még nem utaztunk oda, de a Diasban fogunk most is lakni.
A szokásos apartmanokat találjátok ott, amiben semmi luxus nincs, de a célnak megfelel.
Remélem jól fogjátok magatokat érezni, és majd elmesélsz sok mindent, amikor visszajöttök.
Jó utat nektek, és kellemes nyaralást!
Josza! Ettõl nagyobb bûnöm volt! Ott akartam maradni, és a párom úgy gondolta, csak úgy maradhatok,ha kalodába zár!!!
Ezért úgy gondoltam inkább hazajövök vele!
Szia Aniko!
Köszönöm a segitséget,a válaszokat.
Biztos jól fogjuk érezni magunkat,nekem eddig ahol nyaraltam görögországon bellül,mindegyik hely elnyerte a tetszésemet.Kitudja talán még visszatérek szeptemberben,igaz akkor már Sarti vagy Tolo lesz az uticél.
Mindenképpen mesélni fogok milyen volt.
Köszi Degu elõre is! Nagyon várok minden új infót és történetet. Azok fognak éltetni szeptemberig, és a fotók,amiket hoztok.
Irigyellek, hogy szeptemberben még újra láthatod Görögországot, nekünk eddig még mindig csak egyszer jött össze egy évben, hogy odautazzunk. De ami késik, nem múlik!
Szia Anikó!
Már csak 9-nap,futom a kötelezõ köröket,én balga mindent elakarok intézni,mert csak igy megyek nyugodtan,az éjjel azon gondolkodtam hogy oldom meg a kocsi bérlést,aztán kipattant a szikra,Makriról átmegyünk paraliára motorral,aztán visszajövünk kocsival,a férjem a motoron,én meg autón.Na erre a gondolatra föl is ébresztettem,ugy nézett rám mint a piros kukoricára,na a nejem már megint mit talált ki.A szeptet figyelem,átszeretnék autózni Stavrosba,na ennyit a pihenésrõ,hiába na ,elvégre az aktiv pihenés is pihenés igaz!!??