Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 58 59 60 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Letícia | #11175 Üzenet | 2006-07-11 22:56:58 |
Mi busszal mentünk, a busz is beparkol pakoláshoz a ház elõtt. Az autóknak - úgy láttam - az egyik oldalon van hely az udvarban, ill. nem messze van parkoló is. De szerintem ebben Panosék segíteni fognak. Tényleg forduljatok hozzájuk bizalommal, mindenben segítenek.
Üdv: Letícia
  Kriszta35 | #11184 Üzenet | 2006-07-12 08:08:22 |
Sziasztok!

Mi Soda watert vettünk, olyan a minõsége, mint a szentkirályié. 6 dbot adnak 1.40ért. De csapvízet ittunk Parálilián, Dionban, és a Meteoráknál. A kisfiamnak semmi baja nem lett tõle. Szóval tea fõzéséhez elsõ osztályú ne féljél tõle.

Ahogy írja Letícia, csendesebb helyen van a Caravel, és az utcában van hely, ha a parkolóba nem sikerül beállni, senki nem fogja z autót piszkálni. Mi a fõutcán voltunk, és a görögök vigyáztak rá parkolásnál. Szóval a férjedet nyugtasd meg, nem lesz gond vele. Tudom a pasik legnagyobb problémája ez.
Figyi úgy tudnak parkolni a görögök, hogy itthon taníthatnának bennünket!!! Én figyeltem az erkélyrõl.

Juhi!

Elküldtem a beszámolómat Joxnak, és felteszi ma, szóval ha érdekel akkor megtalálod.
  Juhi | #11190 Üzenet | 2006-07-12 08:55:37 |
Szia Kriszta35!
Köszönöm, ha sikerül biztos el is olvasom. Holnap után indulunk. Már alig várom. icon_lol.gif
  Visdalen | #11191 Üzenet | 2006-07-12 08:59:04 |
Kedves druszám!

Köszönöm a segítségedet. Tegnap este még otthon is jól átbeszéltük a dolgot, a gyerekeket nem számoltuk "egész"-nek, s nekünk is ilyen összeg jött ki végül.
Szerintem fontos ezekrõl a dolgokról ilyen konkrét formában beszélnünk, mert sok ember félhet attól, hogy kevés pénzt visz kimagával (pláne aki nem rutinos küldföldre utazó, mi pedig nem vagyunk azok), arról meg nem is szólva, hogy sokat sem, mert a mai árfolyam mellett tiszta bukta az egész.

A Christin apartban lesz a szállásunk, járt már valaki ott?

visdalen, aki rendes nevén Krisztina
  Kisvacak | #11192 Üzenet | 2006-07-12 09:12:50 |
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Letícia!
Köszönöm a kimerítõ választ! Ezek után nem vásárolok be ásványvízbõl teának, az tuti.
Üdvözletet átadom. Nem lesz nehéz megjegyezni, hiszen mi is Miskolcról megyünk és a mi 4 évesünk szintén Dóri... icon_biggrin.gif

Kriszta!
Mennyire igazad van... Vagyis akkor sejted, hogy nem az én kérdésem volt a parkolásos kérdés, hanem a férjemé... icon_lol.gif

K.
  Juhi | #11193 Üzenet | 2006-07-12 09:33:51 |
Szia Kriszta35!
Sikerült elolvasnom a beszámolodat. Nagyon jó. Egy két infó és ötlet is van benne, aminek hasznát vehetjük. icon_lol.gif
A Paraliai szökökutról már olvastam az idén, de mikor mi voltunk még nem volt. Köszi, hogy a munkád mellet szakitottál idõt a beszámolo megirására. icon_lol.gif
  Kriszta35 | #11197 Üzenet | 2006-07-12 10:19:46 |
Szia Juhi!

Örülök, hogy tetszik, bár sok érdekes dolgot nem tudtam írni, csak ami történt velünk.
A szökõkút még tavaly szeptemberben sem volt. Ezt gondolom a szezon után építették, meg a sétáló utcát is át.
De jó nektek, hogy pénteken indulhatok?? Hogy tervezitek végül is mikor indultok??

Kisvacak!

Privibe is ez az elsõ kérdés, mi lesz a kocsival. Már tudom, hogy a férjek aggódása ez miután, a feleség nyaralást szervezett a családnak ide icon_lol.gif icon_lol.gif
De azért jó ha van biztosítás is.

Szia visdalen!

Tök jó, hogy egy a nevûnk. Te figyi az apartman neve az véletlen ezekután vagy direkt ezt választottátok?? icon_lol.gif icon_lol.gif
Én ezt is csak kívülrõl láttam, szerintem jól néz ki, sajnos a belsõ részrõl nem tudok semmit, még ismerõs sem szállt meg benne.
  Juhi | #11202 Üzenet | 2006-07-12 11:01:59 |
Szia Kriszta35!
Busszal megyünk, 12-kor indulunk a Hösök terérõl. Reggel 8-9-re már Paralián vagyunk. icon_lol.gif Már nagyon várom, pedig van még mit csinálnom mert még pénzt sem váltottam. icon_lol.gif
  Visdalen | #11205 Üzenet | 2006-07-12 11:33:23 |
Szia Kriszta35!

A kislányok választották, természetesen a neve alapján...
Annyit tudunk róla, hogy idén lett felújítva. Reményeink szerint, mivel az ezt megelõzõ idõszakról is elég normális képeket tudtak mutatni, szép, rendezett szállásunk lesz. Ráadásul (ennek elõször nem örültem, de most már tudom, hogy direkt jó), az ablakok nem az utcára, hanem a belsõ részre nyílnak.

visdalen
  Visdalen | #11226 Üzenet | 2006-07-12 16:09:12 |
Drága druszám!

Megnéztem a képeidet!!!!!
Nagyon helyesek a gyerekeid és a férjed is, sugárzik rólatok, hogy "igazi család" vagytok....

Megõrülök, még 2 éjszakát kell valahogy eltöltenem az indulásig (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ).

visdalen
  Kriszta35 | #11228 Üzenet | 2006-07-12 16:41:11 |
Juhi, Kriszta!

Jó ég ti egyszerre mentek el, pénteken!!! Itt hagytok rendesen, kivel fogok én beszélgetni Paraliáról??? icon_lol.gif

Nagyon gyorsan elfog teli ez a kis idõ, én is túl voltam rajta.
Köszönöm a dicséretet.

Juhi nem tudom miért gondoltam azt, hogy kocsival mentek. Igy érthetõ, hogy az idõpont adott, és marad a déli indulás.

Visdalen!

Ti hogy tervezitek, mikor indultok??
  Gabi3 | #11293 Üzenet | 2006-07-12 22:18:44 |
Sziasztok! icon_cool.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Mi aug 7.-én indulunk elõször Paraliára! -Szegedrõl indulnánk autóval
valamikor este ha jön akkor valaki írjon megdumcsizzuk!!
---2-gyerek /9-és 6-évesek/---2 felnõttel! icon_wink.gif icon_lol.gif

Ui: Ha tud valaki valamit írni a Jhon és Eva-nevû apartmanról /Paralián/ÍRJON!!!
Köszike:Gabi3 icon_biggrin.gif
e-mail: akla@invitel.hu
  Letícia | #11294 Üzenet | 2006-07-12 22:23:02 |
Szia!

Még egyszer nagyon jó utat és jó nyaralást! Használjatok ki minden percet a pihenésre, a kikapcsolódásra, ha tudtok menjetek el egy-két programra. Biztos nagyon jó lesz minden!
Köszi, hogy átadod az üdvözletet. Épp ma lettek kész az elõhívatott fotóim, kicsit fájdalmas volt megnézni, mert már nem vagyunk ott, s persze jó érzés is volt látni, hisz az emlékek elõjöttek. Van egy olyan képünk is, amin Panosék is rajta vannak.

Minden jót!! icon_smile.gif

Kisvacak | #11302 Üzenet | 2006-07-13 07:24:59 |
Letícia írta:
Szia!

Még egyszer nagyon jó utat és jó nyaralást! Használjatok ki minden percet a pihenésre, a kikapcsolódásra, ha tudtok menjetek el egy-két programra. Biztos nagyon jó lesz minden!
Köszi, hogy átadod az üdvözletet. Épp ma lettek kész az elõhívatott fotóim, kicsit fájdalmas volt megnézni, mert már nem vagyunk ott, s persze jó érzés is volt látni, hisz az emlékek elõjöttek. Van egy olyan képünk is, amin Panosék is rajta vannak.

Minden jót!! icon_smile.gif

Szia!

Köszönjük szépen!
Programokat majd meglátjuk, de biztosan elmegyünk. A gyerekektõl függ, ugyanis mindenképpen le akarunk menni Athénba.

Kriszta!
Ti egyedül mentetek Paraliáig? Mármint 1 kocsival? Csak azért kérdezem, mert egy ismerõs tegnap jött haza és õ azt tanácsolta, hogy ha csak tudunk csapódjunk hozzá magyar autókhoz. A szerb rendõrök miatt. Állítólag nagyon sok helyen mérnek és ha valakit leállítottak az mindig egyedül volt, mert egy sorból nehezen vesznek ki valakit.
Volt még egy kellemetlen szitu is velük a macedónoknál. Kifelé a szerb-macedón határon a mecedón értemesen a tudomásukra hozta, hogy vagy fizetnek 20 eurót, vagy nem adja vissza az útlevelüket. Azért ez kicsit megijesztett.

K.
  Kriszta35 | #11305 Üzenet | 2006-07-13 07:47:09 |
Szia Kisvacak!

Szerintem az infrás mérésnél, tök minegy, hogy sorban mész vagy egyedül, ha rátapadnak a kocsidra, és bemérnek, akkor kifognak állítani a sorból. Mi egyedül indultunk neki az útnak, és a rendõrök azért állítottak meg mert gyorsan mentünk, amit az infrán mutattak is. Jogos volt vagy sem nem tudom. De akivel még beszéltünk a határon, azt is büntették, ott sorból vették ki.
Az úton nagyon sok magyar autó van, de ha lehet mindig legyen elõtted egy csali aki után tudsz menni. Mi szerbeket választottunk ki, õk mentek nagyon jól, és egy furgonszerû mögé bújtunk. Belgrád után már nincs mérés, az olyan autópálya mint az M5, csak a kijáratoknál kell lassítani, néha ott állnak a rendõrök, és mérnek, vagy csak figyelnek.
A szerb rendõrök az útlevelet nem is kérték.
Macedón rendõrt láttunk, de nekünk semmi bajunk nem volt velük. Ott inkább, ill. akkor, Macedónt állítottak meg.
Próbáljatok olyan idõpontba indulni mint mi, este. Egyrészt azért jó, mert út felújítások vannak Szerbiába sok helyen, és így torlódik a forgalom, a másik Belgrádba a kéregetõket elkerülitek. Macedóniába korán reggel érkeztek, így akkor rendõrök nagyon nincsennek az úton, és az országot 2 óra alatt meg lehet járni.
Visszafelé, mi este fél7kor indultunk, akkor ismét rendõrt az országban nem láttunk. Szrbek szemetek, hajnali 3kor is mérnek, és a határ elõtt is állnak.

Athénnal kapcsolatban nagyon hosszú az út, kb. 450-500 kmre van! Mi nem vállaltuk kocsival. A kocsit Athénba nem is tudtuk volna hova tenni. Athéna bemenni örültség helyismeret nélkül. Szerintem elõször Katerini centrumába menjetek be nappal, ha a férjed idegei bírják az ottani közlekedés, csak utána induljatok Szalonikibe vagy Athéna. icon_lol.gif icon_lol.gif Majd akkor értitek miért írom ezt ha ott lesztek.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 58 59 60 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu