1 hét múlva ilyenkor már én is ott leszek Koson, annyira várom már! Be vagyok zsongva teljesen. Még 4 munkanap van addig, de guggolva is kibírom most már!
Köszi Ferrari az infókat!
Nagyon kíváncsi vagyok a szigetre! Már rég vágytam oda. Lassan teljesen be van zsongva az egész család. A gyerek napok óta csak repülõket rajzol.
Azért kérdeztem az ásványvizet,üdítõt mert a gyerek miatt jó lenne ha vihetnénk magunkkal valamennyit. Bár ha minden kötél szakad a reptéren is meg tudom venni neki. Igaz csillagászati áron. De ha neki kell akkor nem érdekel mennyibe kerül.
Kristin! Ti is jöttök majd nem sokkal utánunk. Kitartás!!
Ferrari, igen, már írtam, hogy pénteken a párom felhívta az irodát, de akkor még nem voltak meg a részvételi jegyek. Nagyon remélem, hogy holnap már megkapják és mehetünk be érte.
Kyra: a repulore csak olyan folyadekot lehet felvinni, amit az atvilagitas utan veszel a tranzitban. Kintrol nem engednek bevinni semmit. Nalunk hazafele Koson egy csomo embertol vettek el uveg metaxakat meg ouzokat, ugyhogy kintrol ne is probalj meg bevinni semmit!!! Csak amit bent veszel!!!
Amugy meg jo utat, jo nyaralast! Irigyellek am nagyon!
Igen, a feladott csomagban lehet folyadék, csak a kézipoggyászban nem, amit felviszel a repülõgépre. Amennyiben a bechekkolás után vettél valamit a duty free-ben, azt is felviheted a repülõre. Ez lehet Metaxa is, de bármilyen folyadék.
Köszi Karaj!
Ajándékba a szüleimnek hozni akarok ouzót, majd a bõröndbe tesszük. Remélem nem törik össze a berakodás közben. Különben csavarhatjuk ki a ruhákból az ouzót.
Sziasztok! Látom Ti már hamarosan utaztos Kos-ra! Gondolom jó nagy már az utazási láz Mi szeptember 26-án utazunk Kardamenába, nagyon várom már. Most elõször megyünk Kosra, tavaly Krétán voltunk. Kiváncsi vagyok, hogy mit meséltek majd ha haza jöttök, fõleg a szúnyogok érdekelnének, mert iszonyatosan szeretnek, ha csak egyetlen szúnyog van a környéken, engem megtalál, egyetlen csípés hetekig viszket és ég
Biztos nem emlékeztek rám, írtam pár hónappal ezelõtt, mert egyik barátnõm figyelmeztetett, hogy ne menjek Marmariba a Pily Bay hotelbe mert rengeteg rosszat hallott róla. Örökre hálás leszek neki, mert sikerült még a szálláshelyünket átteni Kardamenába a Hotel Porto Bello Clubba. Megnéztük a hotel kritikákat és csupa jót írnak róla, nagyon remélem, hogy jó cserét csináltunk. Találtam is egy külföldi oldalt ahol képek is vannak a hotelról, igazán megnyerõek ezek a fotók https://travel.hotels-and-disc.....=&hotel=01
Ha esetleg már hallottatok róla vagy voltatok már ott, jó lenne ha mesélnétek. Akik most utaznak, nagyon jó nyaralást kívánok és sok szépséges élményt!