Peti, én nem vagyok ott, de a Kalózhajósok igen, ő oldalukon ez van:
http://www.sartikirandulas.hu/sartilive.html
Klikk a +ra a sarti weather-nél, webkamera képe alatt van
tegnap esett, ahogy látom ma is
sziasztok.
udv sartibol.ma nagy esozesek voltak,de meleg,holnaptol ismet napos idot mondanak 30 fok korul.(bocsi de gorog a billentyum)naptej legalabb 30-as kell nagyon eros a nap,a tenger de. kicsit husi de du. mar teljesen jo
arak kb. mint tavaly,de erdemes minden boltba korbenezni sok az elteres.a legolcsobb szerintem (bar nem sartin van)Sikia Dia es Sikia fele ahogy bekanyarodtok van egy benzinkut supermarkettel nagyon jo arakkal!!
Jo estet mindenkinek.
Erdekloden hatha vki tudja adnak e a Stamatis apartmanban torolkozot.koszonom erika
Szia uerika ! A Stamatis apartmanban ( igaz néhány éve voltunk ) de nem adtak törölközőt , akkor sem ! Mi is, most is oda megyünk , de készülj fel erre a helyzetre ! Üdv : Pintyő.
Szia!
Mi pénteken megyünk! A meteo.gr -t szoktuk nezni, ott a Sithoniat keresve. A Taousanis-os webkamerán láttam tegnap hogy esett. Szerintem akkor most megint egy hónapig nem fog! Azt gondolom a tegnapi esőzéstől akadozhat a net, de ha bejön, akkor a www.taousanis.uw.hu oldalon látsz élő képet a főtérről!
Ja! Nagyon jó oldal a facebookon az IMÁDJUK SARTIT! Friss hireik vannak! Jó nyarat!
Sziasztok!
Június 17-én este indulunk Sartira autóval. Olyan kérdésem lenne,hogy melyik határátkelő gyorsabb? A Tompai vagy a Röszkei? Tudom kicsit naiv a kérdésem,de biztos tud valaki nekem segíteni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-törölt nick 12762 | #165355 | 2011-06-13 15:09:47 | Válasz a #165350. hsz-ra
Egyik átkelő sem "gyorsabb"
Elindulás előtt érdemes itt tájékozódni a kialakult kocsisorról:
A biftekit is érdemes megkóstolni. Olyan mint nálunk a fasírt, csak másképpen van fűszerezve. Szerintem finom. Hogy mit hol érdemes enni? Az szakács függő is. Sok helyen változnak szezononként a szakácsok. Vannak szerb és magyar szakácsok is.
Mi általában azt nézzük, a lehetőség szerint, hogy a görögök hol esznek. Mert ott valószínű hogy az ő szájuk íze szerint főznek.
Hmmm... én (mi) rántott húst meg pörköltet nem szoktam a görögöknél enni. Ott görög kaját eszem és Mythost iszom!
Szia Dia!
Tudnál írni részletesen a Kipriotisról?Idén oda megyünk az 5 fős apartmanba.Minden érdekelne!Kaptam már róla néhány infót,de minél több annál jobb!!Felszereltség stb.
Előre is köszike!!
Gyula írta!
Mi általában azt nézzük, a lehetőség szerint, hogy a görögök hol esznek. Mert ott valószínű hogy az ő szájuk íze szerint főznek.
Hát Gyula,ezzel tökéletesen egyetértek!!!!
Szia!
Mi is most indulunk pénteken! A Kosmas jó ház szerintem, de ha elfogadsz egy jó tanácsot, kerüld a Sithon Travel embereit, különösen Leót! Nekem a 9 éves kislányomat taperolta, molesztálta, igy ha idén meglátom a közelében egy percre is, kitekerem a nyakát!
Csak azért keresnek majd, hogy befizess mindenhova, hol vásárolj, hogy nekik jó legyen! Mi is beleszaladtunk, de aztán találkoztunk a Taousanis-os fiúkkal, akik nem a jutalékért hajtanak, hanem azért, hogy jól nyaralj! Mindig megmondják a tutit, és nem vernek át! Peti és Zoli mindenben segit, forduljatok hozzájuk bátran! Egyébként Sarti tetszeni fog, mert nagyon szép! Mi is nagyon várjuk a pénteket!
Mi a Villa Máriában leszünk, közel a főtérhez, ahol a Taousanis Tours is van!
Kellemes pihenést, és sok napsütést!