Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 583 584 585 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Gimoth | #165433 Üzenet | 2011-06-14 08:52:09 | Válasz a #165356. hsz-ra
Húúúúú! A bifteki nagyon finom, de van amit sajttal töltenek! Na az nekem nem jön be! icon_cry.gif De az Emanuelle-ben a parton, meg a Neraida étteremben szintén a parton (a kukoricasütögetős néninél kell lemenni a partra) akkorát adnak, mint egy jól megtermett Bécsi-szelet! icon_lol.gif
Ott a Neraidában a gyros is fantasztikus, mert ott nem a fagyasztott tömböt teszik fel sülni, hanem ott rakják össze, pácolják!
Jaj de éhes lettem! Pénteken indulunk!!!! icon_lol.gif
  Ginaaa79 | #165435 Üzenet | 2011-06-14 09:06:21 | Re:
"Mi általában azt nézzük, a lehetőség szerint, hogy a görögök hol esznek. Mert ott valószínű hogy az ő szájuk íze szerint főznek."

Mi láttunk görögöket olyan kajákat enni, amik nincsenek az étlapon. Lehet nekik külön étlap van. Egész sok fogásos menüt hoztak ki nekik, mi csak lestünk. Úgyhogy lehet túristáknak külön étlap van, a szokásos kajcsikkal, én tavaly 9 nap után untam a sült krumplit mindenhez. Az apartman tulajunktól kérdeztem, nincs-e valami tészta is, és jó volt végre azt is enni. Annak ellenére ugye, hogy sok helyen magyarul is oda voltak írva a dolgok az étlapra.
A fasírtot én is láttam, de azt hittem olyan, mint a magyar, ezért nem kértem, legközelebb kipróbálom, hogy változatosabb legyen.
  Kszifiasz | #165458 Üzenet | 2011-06-14 13:06:11 |
Sziasztok. Tegnap este hazaértünk. Az útról: A határokon pár perc alatt átjutottunk.Oda 15-óra, vissza 14-óra volt. Szerbiában tankoltam 132.90 volt egy liter 95-ös.A fizetőkapuk: 4-2.5-8-2 euro. Macedonián megállás nélkül átmentünk, egy helyen kellett csak lassitani,ott egy szerb és egy osztrák autó csattant, de erről nem akarok részleteket irni,elég annyi,hogy egy pillanatra elment a kedvem a vezetéstől. A kapuk:1-1.5-1euro. Sarti pont olyan csodás mint tavaly. A viz kellemes, fürdőzésre pont jó. Az időjárás tökéletes, hétágra süt a nap.A szállásról:(kipriotis) Az apartman modern első emeleti, hegyre néző két szobás. Ágyak jók,Phillips lcd tévé,kb 12 görög adással.Több helyen ettünk gyrost, mind megfelelő volt, általába 2.50 euro. Óriás palacsinta 2-2.50. Tényleg nagy. Észak felé elmentünk egészen Vourvourouig, mig a másik irányba Nikitiig. Számtalan helyen fürödtünk,rengeteg kagylót szedtünk.Motorcsónakot reggel 10-17-óráig lehet bérelni 70 euro+üzemanyag, de sajna megint nem sikerült mert csak vasárnapra lett volna. A halott várost megnéztük, érdekes egy hely.Sok fényképet készitettünk, de mivel négy gépen van kell egy kis idő mire felrakom. Szombaton átmentünk Toroniba, de az időjárás kicsit megtréfált minket. Vasárnap csak délután tudtunk fürdeni, este megint eső. Hétfő reggel szintén nem túl barátságos időjárásra ébredtünk, igy döntöttünk az indulásról. Mindent összevetve nagyon jó volt.
  T.Márta | #165461 Üzenet | 2011-06-14 13:16:13 | Válasz a #165458. hsz-ra Előzmény #165458
ezek szerint emelkedtek az autópálya díjak?!
  Kszifiasz | #165469 Üzenet | 2011-06-14 13:42:41 |
T.Márta Nem tudom, ez volt az első autós utam. Mindenhol felirtam mennyit fizettem
  Kszifiasz | #165474 Üzenet | 2011-06-14 14:25:25 |
Beszter. Az apartmanról:modern, elsö emeleti kétszobás, egyik szoba franciaágy, másik két egyszemélyes, nagy erkély, hegyre néző kilátással. A tengernek sajna háttal. A bejárattal szemben az előtér a konyha, átlag felszereltség. Poharak, tányérok, egy serpenyő, egy nagy lábos.Az egyik szobába phillips lcd tv, kb 12 görög adással. Az elhelyezkedése: templom lépcsőn fel át az udvaron kijáratnál első utca fel. 50-méter jó kis emelkedő. Esti vacsi (gyros-mythos) után nem kellemes fel menni. Kilátás jobbra hegy, előtted fenn panoráma cafe bár még magasabban van, balra ófalu, de ellátni majdnem sarti végéig. Az elsőn ezen kivül csak kétágyas van kettő, Valószinü ti a másodikon lesztek, fel akartam menni fotózni, de ott görögök voltak. Hülyén nézett volna ki, hogy be kéreckedek hozzájuk. A tenger 100 méter. Az ófalu is kb annyi, üzletek, közért, pékség pár percre. A negativum: reggel, délelőtt nem volt melegviz. Borotválkozás, lábosba melegitve, csapba öntve. Este 11-után egyszer probáltam, szintén nem volt.12-21-ig mindig van. Reggeli ébresztőről a harang gondoskodik ugy háromnegyed hétkor. Pók az van egy pár,molylepke, légy szintén, szunyog érdekes módon kevés volt. Délután oda süt a nap, ki lehet nyitni a napernyőt. Készitettem fotókat a házról, kivül belül, ahogy tudom felrakom. Ha még eszembe jut valami irok.
  Beszter | #165477 Üzenet | 2011-06-14 14:41:41 |
Szia Kszifiasz!
Üdv itthon,bár gondolom Te már mennél is vissza!!!
Örülök,hogy gondoltál rám és már írtad is a beszámolót!
Fotókat megköszönöm,de még van 17 napom,úgyhogy csak nyugodtan, ráérsz!
Egy fontos kérdés:itt is rezsó van ,vagy rendes villanytűzhely sütővel?Mert a katalógus képein azt lehetett látni és szempont volt a választásnál.
  Kszifiasz | #165478 Üzenet | 2011-06-14 14:46:26 |
Szia Beszter. Igazad van mennék vissza, talán sikerül is. A tűzhely egybe van épitve a hűtővel, meg a vizcsappal. Vagyis csak rezsó, nincs sütő.
  Csilla1977 | #165510 Üzenet | 2011-06-14 19:13:03 | Válasz a #165478. hsz-ra Előzmény #165478
Sziasztok!

Sajnos rossz hírem van . Most mondtam vissza a nyaralásunkat icon_cry.gif , mivel az útitársaink meggondolták magukat és még sem jönnek. Mi meg nem akarunk egyedül 2 kisgyerekkel neki vágni a messzeségnek. icon_evil.gif

Nagyon beleéltük magunkat, de ez van. Az utazási iroda rendes volt, mert szinte semmit nem von le és még segítenek is repcsis utat keríteni. így ugyanebben az időpontban Korfu, vagy Zakynthos van becélozva.

Tehát ha v.ki keresi a Diasnál július 23-tól a Sarti beach apartmanhotelben KLÍMÁS icon_lol.gif 4 személyes apartman (2db) felszabadult.

Örülök, hogy megismerhettelek benneteket. Benézhetek még időként?

Mindenkinek jó utat! Sok-sok puszi Csilla

Gyulám az a mythost v.hol bepótoljuk!
  T.Márta | #165511 Üzenet | 2011-06-14 19:22:15 | Válasz a #165510. hsz-ra Előzmény #165510
Szia Csilla! Sajnálom, hogy így alakult kár, hogy vissza mondták mert Sarti jó választás volt.Amint látom ti azért néztek valami más lehetőséget!
Gyere máskor is!
  KissLaszlo | #165519 Üzenet | 2011-06-14 21:00:34 |
Szia Csilla!

Szerintem ne Ti bánjátok, hanem Ők, akik visszamondták.
Egyébként nyugodtan elindulhattatok volna Ti is a gyerekekkel icon_smile.gif

De látom azért mentek nyaralni, ha nem is Sartira:D icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  KissLaszlo | #165521 Üzenet | 2011-06-14 21:02:39 |
Ja és még egy fontos dolog...
Korfu, vagy Zakynthos KLÍMÁS icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
  Csilla86 | #165532 Üzenet | 2011-06-14 21:38:41 |
Sziasztok.A párommal és 2 baráttal augusztus 1-jén a Grand Tours-al busszal megyünk Sartira.Tavaly már voltunk és CSODÁLATOS!!Viszont keresek már egy ideje térképet Sarti környékéről.Az Ófalu, Beach,stb az stimm,az érdekelne,hogy körülötte mi merre van.Esetleg van aki tudja,hogy hol találhatnék térképet a neten?Előre is köszönöm szépen.Szép napot nektek.Sziasztok.
  Csilla1977 | #165539 Üzenet | 2011-06-14 22:00:03 | Válasz a #165521. hsz-ra Előzmény #165521
NANÁÁÁÁ HOGY KLÍMÁS!!!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif lesz ha találunk megfelelőt. Eléggé telt ház van mindenhol. A két véglet van , vagy minden van de drága, vagy semmi és drága icon_biggrin.gif

Már említettem, hogy innen el kellett volna hamarabb indulni, mert Apámak szombaton meló. Így a 22-ei pénteki indulásúakat kell nézni repcsivel. Tehát ha v-ki nagyon ráér és látott v.mit megköszönöm, ha ír.

Puszi mindenkinek
  Manda | #165544 Üzenet | 2011-06-14 22:22:48 |
Sziasztok!

Kérdeznék, ha nem gond, valaki járt már a Virozi apartmanban?
Férjemmel aug. 26-án megyünk az Ibusszal Sartiba. Spanosba szerettünk volna menni, de már nem kaptunk helyet.
2009-ben voltunk először Sartin és férjem azonnal beleszeretett, persze utánam. icon_smile.gif Nekem is nagyon tetszett és már várom, hogy újra ott lehessünk.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 583 584 585 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu