Kiscicu, azt nem tudom, hogy konkrétan milyen fakultatívok lesznek Agiokamposból, de pl. a Meteorák közelebb van Agiokamposhoz, mint Paraliához,úgyhogy lehet, hogy onnan olcsóbb. Azt tudom, hogy Larissa pl. 60 km, ha oda be tudtok busszal menni, onnan pl. biztos megy tovább busz a Meteorákhoz is. De szerintem biztos, hogy lesznek fakultatívok is, mindenhol vannak!
Skiathos is gyönyörű, nem tudom melyiket választanám, ha csak egyik helyre mehetnék.
én olyan szívesen indultam volna el autóval, akor pl úgy mehettünk volna, hogy már előbbi indulás, minthogy lefoglaltuk a szállást Paralián, és esetleg itt-ott éjjelezni egy párat, mielőtt odaérünk, hazafelé szintén, és tök sok mindent bejárni, végignézni, felkeresni...
de sajna az autó sincs (még) olyan fizikai meg lelki állapotban
meg én se hogy levezessek ennyit hirtelen bár már gyúrok rá, havi 2x-3x 5-600 km azért van bennem is nade egész napokat végig ótózni mégse lenne ölég...
majd tán jövőre
lehetséges-e, hogy egy ilyen kis görög faluból mint Agioskampos eljussunk Skiathosra és a Meteorákra?
Nézz utána a neten. Ha utazási irodával mész, biztos, hogy lesz általuk szervezett fakultatív program is - talán meg is kérdezheted tőlük. Ha nem, akkor hajrá! Görögökkel, egyedül, gyalog, busszal, kocsival...stb. Keresgélj, és hidd el, megtalálod a településben rejlő lehetőségeket.
Kiscicu írta:
Ti melyiket választanátok a Meteórákat vagy a Hajókirándulást Skiathosra?
Csak ismételni tudom magam: nézz utána a neten és/vagy könyvekben. Te ismered az elvárásaidat, vágyaidat, korlátaidat...stb. Én már mindkettőt láttam, és gondolkodás nélkül Skiathosra mentem vissza újra, amint volt lehetőségem. Hozzáteszem, valaki végignyűglődik egy oda-vissza 7-8 órás hajóutat - akkor elég fölösleges. Én imádom.
most kaptam meg mélben a vócsert meg egy utazási tudnivalók c történetet az irodától
akit érdekel, bemásolom - vagy ide vagy a megfelelő topicba, de nem találtam
vannak benne pl közérdekű telefonszámok, sebességhatárok, stbstb
Meg is kaptam!Köszi!
Az autós rész kellet főleg,mert idén nővéremék is velünk jönnek csak kocsival.2006-ban jöttek utoljára azóta változhattak dolgok.Köszi még 1×.
Elkezdted már a mosást?
Meg is kaptam!Köszi!
Az autós rész kellet főleg,mert idén nővéremék is velünk jönnek csak kocsival.2006-ban jöttek utoljára azóta változhattak dolgok.Köszi még 1×.
Elkezdted már a mosást?
megkaptad?!
pedig most most néztem, hogy mi jött az én postaládámba tőlem?!
azt hittem csak magamnak küldtem el béndzsaságból
de ezek szerint nem, szuper
remélem, tudják majd használni az infókat
:DDD
nem, még nem kezdtem el a mosást
tegnap anyósáknál voltunk, el is telt a délután-este, ma meg kozmetikus van tervben, párom meg megy a részvételi jegyekért, és ma este főzök! (egy hete nem tettem.. )
de azért elképzelhető, hogy egy adag bepottyan a mosóba is
hú, és már szerda van!!!!
és a lista csak bűvül....
de sikerült beszerezni két kafa nagy bőröndöt
a fél háztartás meg a szomszéd macska is terpeszkedve beleférne, akkora
nem is tom... a görög tengerekben is lehet találni csini nagy kagylókat?!
anno Stavroson én nem találtam
-törölt nick 12762 | #113879 | 2009-08-12 17:17:17 | Válasz a #113877. hsz-ra
Lehet nem mentél be elég messzire... De valamelyik hozzászólásban olvastam hogy valaki talált egy elszakadt halászhálót amibe akkora kagylók és csigák voltak, amilyeneket az ajándékboltok kemény €-kért árultak...
Mi július végén voltunk Skiathoson és delfineket is láttunk:)
Smart utazási irodával mentünk 28€/fő, van magyar nyelvű idegenvezető is.
Tényleg csodálatos a sziget, egy nap kevés... Legalább egy hét kellene. Van repülőtere is... Bár az árak nem a mi pénztárcánkhoz vannak mérve. Kb másfélszer drágább mint Paralia.....
Csöpp, igazad van az ottani paradicsom eszméletlenül finom, nem beszélve a kenyérről hmmm
Lidl-ben mindent meglehet venni: 2,5kg sültkrumpli 2€ olaj 1,5€ gordon blue 3,8€ (4 nagy db) tzatziki 1,5€ Lacta csoki 0,8€ Pepsi 2l 1€
Fakultatívnak ajánlom a Pöpis féle kalózhajót! (Főutca a templomtól nem messze - a szekeres vendéglővel szemben)
(Tavaly minket elég keményen megszóltak az offolásért - sokan ezért el is hagyták ezt az oldalt - így átmentünk a dumcsi szobába)
Szerintetek a felnőtteknek ugyanolyan jó a baby napolaj? Ti hány faktoros napolajat visztek? Horvátországban én nagyon szép kis kagylókat, tengeri csillagokat találtam, de valaki azt mondta, hogy görögbe csak a medúzák vannak...
Augusztusban tényleg hatalmasnak látszik a Hold és a tenger felől kel fel? A rákocskák mikor jönnek ki a vízből a partra, hajnalban vagy este? Akkor rakják le a petéiket?
Én eddig midnig szereztem szép fésüs kagyló féléket és tengeri csillagokat(nem voltak teljesen épen mert rákoktól loptam el:D )meg 2× tengeri csikót is találtam igaz az a víz felszínen úszott a másikat a nudista strandon találtam a homokban:D(mi nem nudiztunk csak oda keveredtünk a quaddal ) de ott sok a nagy kagyló és a csigák.