Ahogy már előttem is mondták, helyben kell mindent rendezni. Ha meggondolod magad vagy valami közbe jönne véletlenük, akkor ajánlatos lemondani, hogy tudják másnak adni az autót.
Kónyu gyönyörűek a képeid látszik, hogy jó a géped na meg persze jó a helyszín. Pár kérdésem lenne, ha nem gond ... felírtam képeket amikről szeretném tudni hol készültek.
29., 35., 73., 258., 367., 397., 451., 489., 571., 580., 643., 868., 1017., 1059., 1073., 1433., 1682., 1722.
[quote="delfini5"]Kónyu gyönyörűek a képeid látszik, hogy jó a géped na meg persze jó a helyszín. Pár kérdésem lenne, ha nem gond ... felírtam képeket amikről szeretném tudni hol készültek.
29., 35., 73., 258., 367., 397., 451., 489., 571., 580., 643., 868., 1017., 1059., 1073., 1433., 1682., 1722.[/quote
29, 35 - Old Skala
72 - Katelios keleti vége
258 - Kako Lagadi
367 - Kilátás a Poros feletti kolostor felé vezető útról (a porosi szoroson átérve Skala felől úgy 100 méterre jobbra van a feljárat, láttunk autóval is felmenni, de mi 4,5 km-t gyalogoltunk oda, és ugyanennyit vissza+Porosból is van vagy 1 km )
397 - Az említett kolostorrom (a nagy földrengéskor pusztult el a sziget legrégebbi kolostora, mellette felépült az új, a közeli fotókon az is látható)
451 - Poros beach (visszaérve a kolostorból itt hűtöttük le magunkat - felejthető, árnyák nélküli, kavicsos)
489 - Ide Skala déli végéből lehet elsétálni, egyszerűen a város vége felé bevettük az irányt, és begyalogoltunk egészen egy Cosmo Disco nevű használaton kívüli helyig, annak a kertjéből fotózható a látható rész, ami Skalan a déli sziklákon átjutva (idén víz alatt vannak kb. derékig-mellig) közelíthető meg a parton. Régebben egy lépcső vezetett erre a homokos beachre, de az leomlott. Ide érkezhetsz még a Mounda beach felől is gyalog, az is szép séta, és csak a vízben gázolva 200 métert érkezhetsz Skalaba Mounda felől.
571, 580 - Skala strandja
643 - Argostoli kikötőjében sétálva lövöldöztem Ezt láttam szemben.
868 - Argostoli kikötőjéből gyalog indultunk a kb. 3 km-re lévő világítótoronyhoz, itt kb. az út felénél lehettünk
1017 - A Poros előtt (Skala felől) látható fura sziklák a Limenia beachen
1059 - Skala Old Portnál a kápolnánál van 2 pici öböl is, mindkettőhöz falépcső visz le, nekünk nem ez a kedvencünk, hanem a másik, mert ez hamar árnyékba kerül, a másik csak délután. Ez a környék a legjobb sznori-víz!!
1073 - Skala Old Port, a másik beach, ez volt a kedvenc (sokat sznoriztam, innen valók a víz alatti képek, videók)
1433 - Ez ugyanabból a Cosmo Disko nevű kertből készült, és ugyanaz a part, mint a 489-es képen.
1682 - Itt állt meg a hajó a fakultatívon Fiscardoból hazafelé tartva, a Karavomilos Lake-nél (a hajó nem titkolt célja a tavernázás lett volna, hiszen semmi más nincs a közelben). Volt egy órányi időnk, mi inkább a sétát választottuk a környéken.
1722 - Asszem ez volt az un. Mini Myrtos beach, ha igaz, Fiscardoból a visszaúton mentünk erre.
Úgy nézem, ennyi
szitamon!
A felhőkkel általában szerencsénk van, május végén, júni elején gyakran ilyen az ég. Mi tart vissza?! Fesd meg valamelyik képet, kíváncsi vagyok az eredményre
Kónyu nagyon kedves tőled, hogy ilyen gyorsan reagáltál. Köszönöm a leírást, minden elismerésem nektek, hogy gyalogosan ilyen nagy távokat és magasságokat jártatok be.
Azért nem csak gyalogosan, sokat stoppoltunk, szerencsére az is flottul működött. Az előző 2x2 hét alatt sikerült beautózni a szigetet, most nem volt velünk sofőr, de legalább felfedezhettük a közeli helyeket Még így is maradt miért visszamenni - talán pár év múlva újra Kefalonia mellett döntünk.
Köszi Tomi, a szakmázás nem az én világom, de majd elmagyarázod, mit jelent ez a nagylátószögű vége dolog
Látom, Neked még 9 nap az örökkévalóságig, irigyellek, ha előbb hallok ennyi jót Pessada beachről, megkerestük volna - nem baj, lesz miért visszamenni