Van valakinek tapasztalata a Sokratis apartmannal kapcsolatban?
Elsősorban az érdekelne mennyire zajos. A térképen megtaláltam és egész jó helyen van mert innen nincs olyan messze a homokosabb partszakasz.
Van valakinek tapasztalata a Sokratis apartmannal kapcsolatban?
Elsősorban az érdekelne mennyire zajos. A térképen megtaláltam és egész jó helyen van mert innen nincs olyan messze a homokosabb partszakasz.
Köszönöm
Szia!
Van egy tavalyi beszámoló asuto-tól (2010.08.29):
a sokratis felszereltsége meglepően jó. vannak poharak, bögrék, csészék, tányérok, még kiskanál, merőkanál, szűrőkanál is. kávéfőző nincs, mi azt évek óra viszünk egy kis egyszemélyes kotyogót. viszont van egy kis tejmelegítő, ha valakinek elég a nescafé, abban forralhat vízet. egy nagyfazék és egy serpenyő. kezdéshez kaptunk wc papírt, folyékonyszappant és mosogatószert is. ez utóbbiak elég is voltak egész végig. tiszta, rendes a szállás, bár a szlovák szomszédaink panaszkodtak, hogy recseg az ágyuk. nálunk tökéletes volt. az is jó, hogy az első emeleten van a szállás, mert néha elnéztem az alagsori lakásokat, hát brrr... na meg egy szép lugas van a balkon alatt, nem lát fel senki az utcáról. a fürdőben kicsik a mosdók, de a konyhai edények környékén van egy kislavór.
Remélem segít! Idén még nem hallottam itt senkitől, hogy oda menne, de ki tudja:)
Gyugyu!
Ti tavalyelőtt az Ibusz-al voltatok a Spanosban?
Láttam az albumodban, hogy tengerre néző apartmanotok volt:) Nekem nem mondták sajnos, hogy milyen lesz. Ráadásul mi egyénileg megyünk, de Ibuszos apartmanba.
Csak, hogy hogy készüljek, van rá vajon esély, hogy minden reggel ilyen szép kilátásunk lesz vagy nem?
Köszi előre is
Nagyon-nagyon ügyes voltál és gratulálok a diplomához!!
Most aztán ezerrel írhatod nekünk újra a tapasztalatokat,hiszen sokunknak még elöttünk a nyaralás!!
Gyugyu!
Ti tavalyelőtt az Ibusz-al voltatok a Spanosban?
Láttam az albumodban, hogy tengerre néző apartmanotok volt:) Nekem nem mondták sajnos, hogy milyen lesz. Ráadásul mi egyénileg megyünk, de Ibuszos apartmanba.
Csak, hogy hogy készüljek, van rá vajon esély, hogy minden reggel ilyen szép kilátásunk lesz vagy nem?
Köszi előre is
Szia Frenzi! Igen az Ibusszal voltunk mi is, de mi asszem tengerre nézőt kértünk. Annak meg hogy egyénileg mentek szerintem nincs köze, hogy melyik szobát kapjátok. Egyébként a lehetőség meg van rá , mert ha jól emlékszem 4 szoba néz a tengerre, 8 pedig az utcára. Ami tényleg nagyon pazar volt, a reggeli kilátás a tengerre!Bár igaz, onnan kel fel a nap, ugyhogy már reggelizés közben is lehetett barnulni, vagy leégni!Pedig jun. elején voltunk.
Szia!
Az az igazság, hogy bejelöltem a tengerre nézőt, de végül nem fizettünk semmilyen felárat, szóval lehet, hogy akkorra már nem volt nekik, vagy csak olyan rendesek voltak, hogy nem kértek érte plusz pénzt. Bár ezen azért meglepődnék
Na majd meglátjuk. Persze annyira nem zavar, ha utcára néz, akkor legalább reggel nem tűz be a nap.
Köszi az infókat!