Szia Betti!
Én már voltam mindkettőn. Nagyon nehéz választani, de én Skiathost választanám, nekem nagyobb élmény volt, annak ellenére, hogy Pöpiéknél tényleg remek a hangulat. Viszont Skiathos elképesztően gyönyörű...az aranypart, mesés Nekem anno nagyon bejött, ezért is megyek még1x.
Ez az én véleményem, biztos, hogy sokan vannak ellenkező véleményen.
és vki olyan aki épp ott tartózkodik helyileg, nem tudna jelenteni?
Szerinted, a nyaralás alatt a legfontosabb dolga egy embernek, hogy netezzen?
nem feltétlen, bár olvastam már olyan hszeket, amit olyasvki írt, aki épp kint teng...
meg többen kérdezték, hol is lehet Paralián nethez jutni, ezért gondoltam, hátha idekeveredik vki
mondjuk én tuti nem fogok, úgyhogy ma délután majd búcsúzok is tőletek, hétvégén nem lesz időm, hétfőn meg már indulás is...
31.-én majd mesélsz a többieknek, amit majd 7.-én elolvasok, mert 24.-én én is lépek Paraliara.
Ha már nem "találkoznánk" az indulásodig, nagyon jó utat, jó időt és szuper bulikat kívánok!
31.-én majd mesélsz a többieknek, amit majd 7.-én elolvasok, mert 24.-én én is lépek Paraliara.
Ha már nem "találkoznánk" az indulásodig, nagyon jó utat, jó időt és szuper bulikat kívánok!
köszi, remélem, minden úgy sül el (mi meg le ) ahogy gondoltam
Betty, csatlakozom Dorotyhoz, én is Skiathost választanám, mert gyönyörűszép a sziget, és a part is, ahol fürdőzni lehet, a hajóút is nagyon kellemes, szórakoztató volt.
Viszont ha lehetőség van a kalózhajót sem hagynám ki, mert az is feledhetetlen élmény, viszont teljesen más, mint a skiathosi út.
Nem fér bele mindkettő, hisz a kalózhajós azért olcsóbb, mint a másik?!
Pudoli, sajnos már biztos nem olvasod indulás előtt, azért kívánok én is neked nagyon jó utat, szép nyaralást, kibékülőst, szerelmeset, majd mesélj ha visszaértetek!!!
Dorothy és Anikó köszi a választ! Az a baj, én mindegyikre mennék, de hát a többiek azt mondták, csak egy hajós út... A kinti 8 nap kevés ahhoz, hogy minden programra elmenjen az ember.
Minden évben más viszont kivitelezhető.
Athén, Meteorák, Olympos megvolt már, bár Athén most is lesz!
Pudoli, sajnos már biztos nem olvasod indulás előtt, azért kívánok én is neked nagyon jó utat, szép nyaralást, kibékülőst, szerelmeset, majd mesélj ha visszaértetek!!!
olvastam
köszi szépen!
most viszont már tényleg nem valószínű, hogy gyakori leszek itt...
listaátnézés és pakolásra-rákészülés következik
holnap lagzi, vasárnap csomizás, hétfő induláááááááááááááááááás
ja, és aki tud valami infót arról, hogy most perpill hány doboz cigit lehet vinni a határon átfele , plíz írjon egy mélt, puspoki.dorka@gmail.com
köszönöm!!!
Ez igaz Betty, sajnos az idő és sokszor a pénz hiány miatt szelektálni kell. Ezzel mi is így vagyunk mindig. De legalább van indok, amiért többször is érdemes visszamenni!
Remélem szép utatok lesz, és bármelyik utat válasszátok is, nem bánjátok meg!?