Marcsi is jelezte kintről, hogy hétfőn nyit a Myrtos, úgy-hogy valszeg igaz a hír a most menők legnagyobb örömére Ha valaki lejut a Platia Ammosra, fotózzon bőszen a lejáratról.
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de bocs még nem jártam Kefalónián, most akkor a Myrtosra menjünk vagy a Platia Ammosra? Vagy ez a kettő egy és ugyanaz? Vagy két különböző strand?
Maci! Ti végül lejutottatok a Platia Ammosra, vagy csak kacérkodtatok vele?
Sajnos nem, mert nem tudtuk milyen állapotok vannak és nem volt nálunk kötél :S Pedig jó lett volna, mert nem volt lent senki.
szemag:Mindkét strand gyönyörű, én nem tudnék választani, szóval nézzétek meg mindkettőt, de fürödni valószínűleg csak a Myrtos-on tudtok, mert Ammosra elég körülményes jelenleg a lejutás.
Sziasztok!
Skala városban a Renieri apartmanban volt mostanában valaki közületek? A földszinti apartmanok milyenek? Vannak-e szúnyogok? Kétfős stúdióban leszünk. Előre is köszönöm a válaszokat!
A földszinti apartmanok milyenek? Vannak-e szúnyogok? !
Átlagos apartmanok. Amik előre az utcára néznek azok szerintem jobbak, mert van különálló teraszuk, a többinek csak ilyen "közös" terasza van. Szúnyogok június végén voltak, de ott kint lehet kapni elektromos szúnyogriasztót, és az használ is ellenük.
Sziasztok!
Skala városban a Renieri apartmanban volt mostanában valaki közületek? A földszinti apartmanok milyenek? Vannak-e szúnyogok? Kétfős stúdióban leszünk. Előre is köszönöm a válaszokat!
Tavaly július végén nem volt szúnyog egy darab sem, a Renierit nem tudom milyen, de idén megnézzük
szemag!
Ahogy Maci is jelezte, 2 külön beach a Myrtos és a Platia Ammos, előbbi híresebb, de nekünk 30 év tengerpartjai közt utóbbi a toronymagas No1!!! A januári földrengések alatt sok minden sérült a szigeten, előbbi kevésbé, de némi vizsgálódás miatti zárva tartás után éppen ma nyitott újra (na nem magyaroknak, mert mi afféle "megoldjuk" népség vagyunk ), utóbbi viszont többszáz lépcsős lejáraton át megközelíthető....már amikor, mert az sajna nagyon leamortizálódott a földrengések alatt! Egyébként is minden tavasszal fel kell újítani némileg a tél okozta károk után, és az többnyire csak főszezonra készül el, mi meg előszezonban voltunk minden alkalommal, és bizony kapaszkodnunk kellett néha a korlátba, már ahol épségben volt Szóval az mostanság valszeg kimarad a többségnek, a bátrabbak talán próbálkoznak, én nem mernék, de szurkoló vagyok, hátha v.kinek sikerül
Myrtos
Platia Ammos