ildicskó!Igazad van mindegy mivel megy az ember csak induljon már el.Szerintem nagyon jó áron vettétek a jegyeket és ezért jó döntésnek tartom.Nekünk csak a repülő jegyet kellett fizetnünk a szállást tavaly nyertük meg az ottani nyaraláson így mi is megússzuk 72000ft-ból + költőpénz.kívánok Nektek és a baráti társaságnak jó nyaralást.
Szia Kszifiasz!
Szuperek a képek KÖSZI!!!!!! és várom a többit is.
Ti hány fősbe is voltatok?
Egyébként most már úgy vagyok,hogy mindegy mi milyen csak MENJÜNK MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Beszter. Nincs mit, lesz még több is,csak ahogy irtam három telefonról plussz a fényképezőgépről tettem fel a képeket. Egyelőre összevissza vannak. A kérdésedre válaszolva mi az első emeleten voltunk a hármas szobában. A feleségem, és a lányom van a képen az erkélyen. Ez egy négyfős apartman.
Sziasztok,új vagyok,szeretnék idén Sartira menni nyaralni, a Lakis apartmant nésztuk ki valakinek van-e valamilyen tapasztalata ezzel az apartmanházzal kapcsolatban?
Esetleg volt-e már valaki ott?
Azt irják, hogy 10 méterre van a szabadstrandtól de azt nem tudjuk, hogy homokos-e az a partszakasz.
Vagy Sartin minden partszakasz homokos??
Elorre is koszonom a válaszokat.
Udv Krisztián
A repülő, nem repülő témához csak annyit szeretnék fűzni ,hogy mindenkinek van némi igaza!
Igen ,szerintem is macerás a repülés IS.Korfu-i nyaralásunkkor :Kadarkútról (Kaposvártól 25 km)nekünk Bp.-t 2-2,5 óra,előre foglaltam parkolót (10000 ft) ,persze nem közvetlen a repülőtérnél,hanem kis busszal hoztak vittek minket.Két órával indulás elött ott kell lenni!Charter járattal még talán nincs akkora gond,de a Wizzair Rodoszi járata reggel 6 óra helyett,délután 14.30-kor szállt fel,mivel elöbb a menetrendszerinti járatokat indítják,majd a chartert és aztán jön csak a fapados!!!.Két gyerekkel nem egy leányálom a várakozás .Persze csekkolásnál nem vihetsz magaddal folyadékot,a tranzitba pedig aranyáron megy az innivaló!
DE!!!!
Hát a repülés az egy felejthetlen élmény!!
És igen azt mondom,hogy aki teheti az menjen repülővel!
Nekünk az idén 5 főre nem fért bele a büdzsébe (a szívünk szakad meg,ha repülőt látunk),így maradtunk a busznál,mivel az autóhoz még azóta sem lettem elég bátor!!
Legközelebb jobban spórolok és irány a Liszt Ferenc repülőtér!Mennyivel jobban hangzott a Ferihegy!!!!
Egyébként pedig teljesen mindegy csak legyünk már SARTIN!!
Beszter. Én is nekivágtam autóval,és ezentúl csak azzal megyek. Annyi hasznos tanácsot szereztem itt a fórumon, hogy simán ment minden. Ahogy valamelyik kedves fórumozó irta, kitaposott ösvény.
Az 5 fősbe van,már leérdeklődtem!SZUPIIIII!!!!!
Mintha megbeszéltük volna ,hogy praktikus dolgokat (lásd. vasaló,hajszárító) ott hagytok nekünk?
Párom minden zokszó nélkül nekivágott volna autóval az útnak!Én vagyok a családban a betoji.De így olvasva Benneteket már lehet,hogy másként döntenék!Netán együtt másokkal!Na majd legközelebb!
Manda! A Sarti-infon és az Ibusz oldalán találtam a Viroziról néhány dolgot,de ezek elég általános infók ,amiket gondolom az utazási irodában Neked is elmondtak!Ha találok valamit írok!
Beszter. Az egész úton két pont van ami probléma volt. A Belgrádi lezárt felhajtó, a másik a Halkidiki felé letérő út volt. A gps szerint balra kellett volna menni csak arra nem volt út. 200 méteren belül megoldottam mind a kettőt. Tényleg egyszerü hidd el. Talán jövőre.