Olympic Beach
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 59 60 61 ... 82 83 84   >
Üzenet
  Monyi | #207882 Üzenet | 2013-07-29 08:19:22 |
Az OB-re utazóknak nagyon ajánlom a White Rose éttermet. Én most jöttem haza Paraliáról, de 3x is átbuszoztunk OB-re, hogy ott együnk, annyira jó.

A görög saláta pl 5.5 euró, de akkora adag + nagyon finom pirítós kenyér, hogy ketten is jól lakunk, és ingyen desszert jár mellé.

Paralián 3.5-4.5 euróért vettünk fejenként görög salátát, és hiába egy egészet ettünk, nem laktunk jól, s még desszert sem járt mellé.

Ja, és a White Rose-ból mindig, de mindiig annyira boldogan jövünk el, hogy hihetetlen, nem értem hogy csinálják. Tavaly pl készítettünk közös képet, idén már kint volt a falon, nagyon figyelmesek.

Rengeteget tudnék még mesélni az étteremről, minden kaja finom, érdemes kipróbálni.

ui: ja, egyedül a frappé, ami nem igazán ízlett nekünk. Az paralián, az ice factoryban a legjobb. És csak 1eu.
  Bea88 | #207921 Üzenet | 2013-07-29 15:16:24 |
Köszönöm szépen a gyors választ. Mi a Nikos-Stavros apartmanban leszünk, volt már ott valaki? Tapasztalat? Ahogy így olvasom annyira nem vészesek az árak, kb olyan mint itthon. Lenne egy nagyon fontos kérdésem még. A barátnőm aki jön velünk lisztérzékeny. Lehet ott ilyen termékeket kapni vagy inkább vigyünk itthonról? az Olymposz túráról és a kalózhajós kirándulásról tudna valaki bővebben mondani valamit? Megéri elmenni? Látnivalók? Előre is köszönöm üdv mindenkinek
  Monyi | #207922 Üzenet | 2013-07-29 15:46:43 | Válasz a #207921. hsz-ra Előzmény #207921
Kalózos (arian):

-16 euró, náluk
- 9 után indulás, lassú menetelés a tengeren, OB felé, majd ott megállás, kb fél óra mélyvízi úszás, aki akar
-közben kínálgatnak üdítővel és borral
-ezután további hajózás, megérkezés egy üres részen, ahol vannak néhány fedett asztalkák és ülőkék
-egy kis felfújható motorcsónakkal szállítanak mindenkit a partra, kb 10en férnek bele
-a kapitányék elkészítik a kaját, addig 1-2 óra fürdőzés - közben jön 1 bácsi a lovával, amin lehet lovagolni 1-1 kört, 1 euróért
-a kaja: 2 kolbász, 5 szardínia, kenyér, egy tányér saláta (paprika, paradicsom, stb)
-ezután még kínálgatnak, mert mindig többet sütnek, nálunk sokan repetáztak, s mindenki jól lakott, inkább italból volt kevés, de aztán volt víz
-ezután motorcsónak -> indulás vissza, OB-nél megint mélyvízi úszás -> kikötő és vége.

Én voltam más hajóson is, de ott borzalmas volt a kaja, ez jobb és közvetlenebb volt (pedig én utálom az idegeneket), élveztük!

Delfineket is láttunk, na de ez nem garantált soha.
  Monyi | #207923 Üzenet | 2013-07-29 15:47:29 |
Ja, asszem csak Paraliáról 16eu, ob-ról gondolom 20.
  Bea88 | #207984 Üzenet | 2013-07-30 10:20:46 |
Kedves Monyi!

Köszönöm a válaszodat. Ha valaki tudna még az olymposzi túráról azt megköszönném.

Üdv
icon_biggrin.gif
  Lajos306 | #208458 Üzenet | 2013-08-07 15:40:48 |
Bea88 írta:
Köszönöm szépen a gyors választ. Mi a Nikos-Stavros apartmanban leszünk, volt már ott valaki? Tapasztalat? Ahogy így olvasom annyira nem vészesek az árak, kb olyan mint itthon. Lenne egy nagyon fontos kérdésem még. A barátnőm aki jön velünk lisztérzékeny. Lehet ott ilyen termékeket kapni vagy inkább vigyünk itthonról? az Olymposz túráról és a kalózhajós kirándulásról tudna valaki bővebben mondani valamit? Megéri elmenni? Látnivalók? Előre is köszönöm üdv mindenkinek

Szia Bea88.
Valószínű hogy a fakultatívok nem mennek fel 1100 m-re a Prionia kávézóhoz. Az út utolsó 500 m-en már alig aszfaltos.
Mi kocsival mentünk fel odáig és onnan egy gyalog túrát csináltunk kb 2000 m-ig de már a turista szállásig nem jutottunk fel. (Majd jövőre)
  Nesn | #209312 Üzenet | 2013-08-19 20:36:55 |
Sziasztok!

Augusztus 26-án indulunk Olympic Beachre busszal. Azt tervezzük, hogy biciklivel nézzük meg a környező partokat, településeket, többek között Makrigialost. Aki volt idén Olympic Beachen, nem tudja, hogy lehet-e biciklit bérelni ott vagy Paralian? Sajnos az interneten nem találtunk használható információt erről.
Minden segítséget köszönünk.
  Lililuca | #210772 Üzenet | 2013-10-24 18:19:21 |
Sziasztok! Valaki volt màr a fórumról a holidaylinessal olympic beachen? Ha igen mondana róla néhàny szót? Màr mint milyen volt az irodàval a kiút és a szàllàs. Egyébként tényleg nem olyan tiszta arrafelé a tenger és sok a medúza?
  Meli123 | #211755 Üzenet | 2013-12-30 23:24:07 |
Sziasztok! Tudnátok - e infót adni Olympic beach Elli apartman 4 ágyas , 1 légterű vagy 2 légterű szobájáról? Az erkélye csak az utcára néz - e?
Mivel nem szeretnék úgy járni mint idén Sartin a Paris apartmannál, hogy az erkélyünk a lépcsőházba nézett...

A válaszokat előre is köszönöm!
  Ghost | #211757 Üzenet | 2013-12-31 00:43:55 |
Én tavaly voltam az Ellibe. Az adott szoba amiről írsz ha jol emlékszek akkor a 2 emeleten található és az ablakai az utcára néznek, tágas erkélyel. Amugy én két szobásba voltam a harmadikon és oldalt volt a kilátása.
Az Elli Olympic Beachen a templom utcájába található. /Ha van fogalmad hol a templom icon_smile.gif / A tenger és a központ is kb 350 méterre van. A kilátás a sportpályára van az Elliből de elég messze ahhoz a csendes hely garantáva legyen. Nálam az Ellinek egy hibája volt kijöttem a tengerből és mire a szállásra értem ugy éreztem magam mintha nem is lettem volna. Én julius végén voltam és az oda vezető utcába ugy megszorult a nap. hogy szinte perzselt a levegő ha délbe felmentem a szállásra. Amugy kis település O.B. kicsi sétáló utcával.Fél ora alatt bejárható. Ha éjszakai élet fontos illetve a nyüzsgés akkor Paraliát ajánlom. De a két település között vonat közlekedik illetve busz. A vonat 2,5 E oda vissza ha bizonyos időn belül vissza ültök a vonatra. De sétálni is lehet Paraliáig de ez több mint 3,5 km. Gyönyörű tengerparti sétányon. A Paraliai szállásról is van tapasztalat.
Még valami. Tavaly az Ellibe nem volt Wifi. Ha ez esetleg fontos erről érdemes tudni. Amugy a szoba elosztása és berendezése tetszett. De televízioba az Olimpiát csak görögül néztem icon_smile.gif
Érdemes a foglalásnál megbeszélni az irodába ha megoldható utcára nézzen a szoba. Ha tudják a kérést figyelembe veszik.
  Lililuca | #212247 Üzenet | 2014-01-15 18:38:41 |
Olimpic Beachen tényleg sok a medúza?
  Keve | #212267 Üzenet | 2014-01-15 23:19:10 | Válasz a #212247. hsz-ra Előzmény #212247
Nem.
Évek óta oda járunk, egy-egy döglöttet néha kivet a víz, és ha messze bemész a tengerbe vizibiciglivel v. csónakkal akkor esetleg láthatsz élőt is.
Soha egyikünket sem csípte még meg medúza.
  Unic | #212268 Üzenet | 2014-01-16 00:04:08 |
Keve életem első meduza csípését Olympic Beachen kaptam. Én amikor ott voltam a tenger olyan zavaros volt, hogy nem lehetett látni az aljára. Először azt se tudtam mi történt a vízbe- Amikor kimentem akkor lehetett komolyabban érezni. Igazad van ha kijebb mennek akkor lehet látni ahol már nem annyira zavaros. A döglöttet meg vagy eleve a vízbe pusztult el vagy a strandolok szokták kivinni.
  Keve | #212294 Üzenet | 2014-01-16 20:36:33 | Válasz a #212268. hsz-ra Előzmény #212268
Akkor ezek szerint vagy neked volt peched, vagy nekem volt szerencsém.... icon_smile.gif
  Sizu | #213918 Üzenet | 2014-03-06 10:14:39 |
Sziasztok! Előszezonban megyünk, 05.27.-06-04- között. Volt már vki ilyenkor? Milyen szokott lenni az idő? A tengerbe bele lehet menni?
Katerinibe tényleg megy óránként busz? A buszmegálló közel van az Elli apartmanhoz? És Kateriniben a piachoz? Visszaolvastam néhány oldalt, de nem tudom, honnan fogom tudni, hogy ott hol kell leszállni, mert biztos több megálló van a városban.
Fix, hogy szerdán és szombaton is van piac?
Többször át akarunk majd menni Paraliára, de van, aki azt írja, 2 km, más meg 5 km-t írt. Google térkép 3,7-et ír.
Köszönöm a segítséget, ha vki vmire tud válaszolni. icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 59 60 61 ... 82 83 84   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu