Nagyon szépen köszönöm a válaszodat az email címem,ahová nagyon várom a képeket:linea75@citromail.hu
Nagyon szépen köszönöm.El sem hiszem,hogy mi is fürödhetünk ezen a csodás milliomos negyedben???A többiek milyen sorompórol beszélnek???Porto Carrasra nem lehet csak úgy bemenni-itt vannak őröük???-végül is honnan tudnák,hogy mi nem abban a szállodakomlplexumban lakunk,igaz?? -vagyis remélem nem bukunk le
Sajnos nekem is visszadobja a rendszer a levelet,lehet túl sok mail van már a levelezésedben? De ha Gudli már küldött képeket,akkor lehet én már nem kísérletezek tovább
Üdv:
Napfény
Kedves Napfény én kaptam valakitől sok képet-és akkor most nem tudom kitől-de én ezeket most megköszöntem azért még várnék tőled is,mert nagyon érdekelne -ha nem baj
Kedves Gudli ha Te küldtél nekem képeket-nagyon-nagyon köszönöm-küldtem e-mailt is
Sziasztok ) Újra itt vagyok tervezgetünk-tervezgetünk a párommal
Azt szeretném még megkérdezni,hogy milyen Marmaras-on az esti élet,tehát nem -e fogunk unatkozni,mondjuk Paraliához képest,mert ugye ott van egy nagyon hosszú sétáló utca telis-tele üzletekkel,namár most ugye ott van mit nézelődni,de itt nem tudom,hogy van-e esetleg erre is lehetőség?Ne értsetek félre,nem vásárolni szeretnénk,de olyan jó este nézelődni a fényekben,meg egy kis ezt-azt venni is persze
VÁROM VÁLASZAITOKAT
Szia Sylvia!
A kettőt nem lehet összehasonlítani. Parálián háromszor jártam, Neos Marmarason eddig egyszer. Marmaras csodálatos, gyönyörű, hangulatos. Marmarason nincs annyi bolt, de azért lehet nézelődni esténként. Az esti kikötői forgatag minket elvarázsolt. Jó helyet választottatok szállásul. Közel van a piac is, az éjjel nappali pékség is, az üzletek is. Imádtam Paráliát, szinte fun voltam, DE mióta itt jártam... nem vágyom vissza Paráliára. Az árak egy kicsit húzósabbak, mint Parálián, de nem vészes. A Mouseshez közeli bolt tavaly kissé szegényes volt választékban, a többi boltban bővebb a kínálat. Szóval ne parázz, klassz lesz.
Van egy hangszerbolt a közelben, ( a gyógyszertárnál, ami a Mouses utcájában van)ami egy híres festő tulajdona, sajnos a neve nem ugrik be. A festő nem görög származású, de annyira elvarázsolta a hely, hogy ott telepedett le. A hangszerek mellett a festményeit is árulja ott. Annak idején egy filmet is forgatott görögországi hajókázásáról... valakinek talán eszébe jut a neve. Igaz, nem csak a kérdésedre válaszoltam, de talán hasznos lesz ez is.
Szia Erici,
ugyan a nevét én sem tudom a festőnek, de a bolt múlt nyáron még üzemelt.
Panaszkodott az eladó, hogy a válság érezteti nagyon a hatását, és sajnos lehet, hogy bezár. Szívesen kideríteném, hogy mi az igazság, de talán majd valaki megírja
Sziasztok!
A festő neve Bernard, német származású, járja a világot és ahol megtetszik neki ott néhány évre letelepszik, ha megunja, vagy nem megy az üzlet akkor továbbáll. Mi 2011 őszén beszélgettünk vele, már akkor is panaszkodott, de ez az üzlet neki már csak szórakozás, korábban már megteremtette magának az anyagi biztonságot. Érdemes a képeit megnézni, nem mondom, hogy mindegyik tetszett, de volt közöttük nagyon sok jó is.
Nekünk egy icipicit csendesebb volt Marmaras,mint az összes többi hely,ahol már jártunk Görögországban (Kréta,Kefalonia,Parga),de semmiképp sem mondanám rosszabbnak Van például egy Luna nevezetű vidámpark rész a kikötőnél,ahol jót lehet szórakozni,valamint vannak azért üzletek is,amik este is nyitva tartanak,így lehet nézelődni,ajándékokat vásárolgatni.A kikötőnél pedig tényleg nagyon hangulatos leülni egy padra és nézni a sétálgató embereket,a kukorica árust,a hajókat,a tengert
Biztosan jól fogjátok érezni magatokat
Szép estét:
Napfény
Bocsika,hogy eddíg nem írtam,de nagyon el voltam foglalva -szóval akkor nem lesz uncsi esténként sem???-Ennek igazán örülök,mert azért mi Paralian egész éjjjjjjjszakába nyúlóan sétálgattunk és ott sokaan ezt csinálták,millio gy üzlet van,amit olyan jó nézegetni,meg leülni egy gyrost enni-szóval az olyan "pezsgő" volt,millio egy szórakozó hellyel-nem mentünk be,de nagyon jó volt kinntről is hallgatni a zenést stb...-Egy picikét félek emiatt azért Neos-TÓL,de kíváncsian várom is azért -mondjuk próbálom majd úgy szervezni,hogy minden napra legyen programunk,tehát este nem is nagyon kell madjd még nyüzsögnünk,de azért gondoltam biztos-ami ziher
Majd még a fakultatívakat átnézzük és arra is elmegyünk,mert azok nagyon jók szerintem,és ugye ott van Sarti is,oda is szeretnénk átmenni,de oda hogyan lehet saját úttal,tehát egy egész napra szeretnénk menni Puszi Nektek