Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 59 60 61 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Rebeka | #27106 Üzenet | 2007-05-08 18:20:19 |
Jól látod a helyzetet! icon_wink.gif icon_lol.gif Jó itt várni és sopánkodni mikor is jön el a nagy nap, az UTAZÁS napja. Aztán sajnos túl hamar vége is lesz az egésznek. De ez a várakozás szebbé teszi az egészet. Lehet tervezgetni, olvasgatni a visszatérõk tapasztalatait, aztán ha haza jöttél leírni a sajátjaidat. Na ja, én könnyen vagyok a 45-tel. icon_wink.gif
Ó és az unokák! Majd örülnek a sok ajándéknak.
  Sancho.dl | #27168 Üzenet | 2007-05-09 07:29:36 | Válasz a #27100. hsz-ra Előzmény #27100
Cerezin!

Abban egyetértünk, hogy az ember a várakozás után még jobban tudja értékelni, mikor végre megérkezik és megpillantja a várva várt kisvárost icon_smile.gif
Az unokákat nem féltem, annyi minden szépet lehet vásárolgatni, bár sajnos már nagyon sokminden ugyanaz mint más EU országokban, de azért akad egy-két helyi specialitás is icon_smile.gif
További jó várakozást icon_smile.gif
  Sancho.dl | #27169 Üzenet | 2007-05-09 07:31:16 | Válasz a #27106. hsz-ra Előzmény #27106
Rebeka!

Kíváncsi vagyok ki milyen tapasztalattal és élményekkel tér majd vissza és ezt mgosztja-e majd velünk. Bízom benne, hogy a fórum a nyaralások után sem lazul fel és a tagok továbbra is álmodoznak, illetve osztják meg egymással a történéseket icon_smile.gif
Kellemes nyaralást!
  Bogobea | #27181 Üzenet | 2007-05-09 10:03:21 |
Sziasztok!

Hát, Cerezin, ha arról van szó, én már az elejétõl szivesen lennék "csak" turista. Dehát az nem éppen egy jól fizetõ "állás". icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
És teljesen õszintén szólva, azt hiszem, hogy nagyon bele is unnék, ha csak a semmittevés volna minden egyes nap a dolgom. Egy ideig biztosan élvezném, de nagyon jó ez így, ahogy van. Heti egy szabadnapnak (vagy hogy ne legyek nagyra vágyó...fél szabad napnak icon_confused.gif ) nagyon tudnék örülni. De az ember tudja, hogy ezt a pár hónapot végig kell csinálni.

És ígérem, nem fogom megunni addig a munkát, mert nagyon szeretem. És szeretem az embereket is. A legjobb pedig, hogy ennyi kedves új ismerõsöm fog meglátogatni! icon_wink.gif icon_wink.gif
  Cerezin | #27182 Üzenet | 2007-05-09 10:40:46 |
Kedves Bea!

Nagyon örülök, hogy így gondolkodsz a munkádról és nemcsak valami nyûgnek tartod. Nagyon sok ilyen telepített segítõre lenne szükség azt hiszem. Eddig egyszer találkoztam hozzád hasonló gondolkodású idegenvezetõvel, aki nagyon fiatal volt, de mindent megtett, azért, hogy jól érezzük magunkat./Természetesen nem csak nekünk, hanem mindenkinek/
Kívánom Neked ezt a hozzáállást nagyon sokáig. Sajnos ennek is megvannak az elõnyei és hátrányai. Elõnye, hogy azt csinálsz, amit szeretsz és nagyon sok emberrel ismerkedhetsz meg. Gondolom amerre jársz minden alkalommal új felfedezéseket teszel, ami azelõtt nem vonta magára a figyelmedet. A hátránya, hogy az embernek minden nap olyannak kell lenni, hogy azok, akikkel foglalkozol teljes megelégedéssel fogadják be a tõled kapott infókat. A sokember pedig, ahány, annyiféle. Elõre elnézést kérek Mindenkitõl, de sajnos egy-két ember nagyon meg tudja keseríteni a többi nyaralását. Teljesen egyetértek Veled, hogy bele unna az ember, hogy egész nyáron csak a nagy semmittevés lenne a dolga nap-nap után.
Látom Neked már csak 16 nap, de ahogy nézem nekünk holnap lesz "katonás" 1-2-1.
Elõre köszönöm mindenki nevében, hogy Úgy vársz Mindenkit, mint " kedves új ismerõs".
Ûdv.: cerezin
  Rebeka | #27228 Üzenet | 2007-05-09 14:27:04 |
Hajjaj Cerezin!
Az még enyhe fogalmazás hogy megkeseríti az utazást némely ember! Ha csak állandóan sopánkodik, panaszkodik csak a kitelepített idegenvezetõ életét keseríti. Már bocsi Bea, neked ez is borzasztó lehet. De amikor némelyek azt gondolják, hogy õk kifizették ezt az utat, jól akarják magukat érezni akár mindenkin átgázolva, senkire nincsennek tekintettel, na az egy egész emelet, sõt akár ház nyaralását is tönkre teheti. Hát ilyenek vagyunk ha tetszik ha nem. De olyan nagyon drasztikus esetekkel még nem sokszor találkoztunk. Tavaly ugyan volt a második héten egy fiatal srácokból álló társaság akik egész este ittak, nappal aludtak aztán este folytatták, és nem igazán csendesen. icon_confused.gif Bár ezt itthon olcsóbban megtehették volna, de õk valahogy ezt Görögországban szerették. Hát a szomszédaik, ill. az õk oldalán lévõk nem tapsoltak örömükben. De Beának ennél cifrább történetei lehetnek gondolom.
  BRobert | #27288 Üzenet | 2007-05-10 07:57:32 |
Sziasztok!

Tudna valaki egy olyan oldalt, ahol idõjárás elõrejelzést lehetne megnézni 5-10 napra elõre, Nei Pori körmyékére?
Találtam egy http://www.meteo.gr/ , ahol Katerini a legközelebbi hely Nei Porihoz, amit találtam.
  Jimmy | #27291 Üzenet | 2007-05-10 08:28:55 | Válasz a #27288. hsz-ra Előzmény #27288
Szia Brobert!

A www.mete.gr oldalon,nézd meg az οδικο δικτυο-n belül Πλατμωνασ-t, Platamont, ami Nei Pori mellett van.

Jimmy
  Jimmy | #27292 Üzenet | 2007-05-10 08:29:56 | Válasz a #27291. hsz-ra Előzmény #27291
Bocsánat, az elõbb nem irtam pontosan a weboldal címét, helyesen tehát : www.meteo.gr
  Bogobea | #27309 Üzenet | 2007-05-10 10:19:45 |
Sziasztok!

Bizony, tudnék mesélni cifra történeteket, de ezek is így utólag visszatekintve inkább már csak mulatságosak. Szoktam rajta nevetni, hogy egy-egy muris ember mennyire ki tud készíteni adott pillanatban. De persze ez sosem látszik meg rajtam. Csak belül fortyogok. A kedves utas csak a kedvesen mosolygó arcomat látja (ami az idegbajosokat sírba teszi icon_smile.gif )
De hát ilyen vagyok. Én biztosan nem fogok veszekedni senkivel, hiszen abban az egy hétben látom, és nagy valószínûséggel soha többé.
Sajnos megvan az bennem, hogy nagyon szeretnék MINDENKINEK a kedvében járni, hogy csak kellemes és szép emlékekkel távozzanak. De sajnos tényleg minden turnusban van olyan ember vagy emberek, akik nem csak az enyém, vagy a csoportté, de még a saját nyaralásukat is megkeserítik. Õk szinte tényleg azért jönnek, hogy dohogjanak, morogjanak, keressék a rosszat. Egészébe véve a magyar csoportra sokszor jellemzõ ez. Ha feldúlt arcú ember jön az iroda felé, akkor a munkatársaim már csak mosolyognak, hogy na,téged keresnek... icon_sad.gif
Nincs összetartás, nincs az, hogy nyaralunk, felejtsük el legalább addig a gondokat... Na, de ezer bocs a gondolatmenetért. Kicsit "Off" lett, de kikívánkozott.

Viszont találkoztam nem egy olyan arany emberrel, családdal, akivel ma is tartom a kapcsolatot, és már értük érdemes volt végigcsinálni a nyarat! És tudom, hogy ez az idei sem lesz más! icon_smile.gif Miattatok is...

Mielõtt indulok, igyekszem összeszedni néhány hasznos dolgot Nei Porival, és a szállással, stb kapcsolatban, hogy meglegyen egy helyen. Talán segít majd nektek a készülõdésben. Több apartmanház még számomra is kakukktojás, de igyekszem majd kintrõl is idõnkén jelentkezni, hogy az esetleges új infókat megosszam veletek!
  BRobert | #27327 Üzenet | 2007-05-10 11:36:04 |
Szia Jimmy!

Megvan, köszönöm szépen az infót.
  BRobert | #27336 Üzenet | 2007-05-10 12:32:53 |
Kedves Bea!

Tavaly az Arany házban voltam és idén júniusban is oda megyek. Arról az apartmanról tudok infót és képeket is küldeni Neked.
  Sancho.dl | #27418 Üzenet | 2007-05-10 20:26:36 |
Cijja Bea!

Na nekem tavaly épp az idegenvezetõvel volt gondom icon_smile.gif
Mint meséltem is elmentem Athénba, ami úgy történt hogy Makrygialosról kocsival átvittek minket Paraliára és oda jött értünk a busz. Megígérték hogy másnap értünk jönnek, sõt a hölgy még a telefonszámát is megadta, hogy majd küldjünk egy sms-t ha érkezünk. Másnap jöttünk visszafelé és egy csomó sms-t küldtünk, mert valahogy nem jött válasz...
Megpróbáltam felhívni... " A hívot szám pillanatnyilag... "
Hát kicsit sem voltam dühös icon_smile.gif
Ott álltunk vagy másfél õrát, azután hívtam egy taxit. Mikor visszaértünk a kis hölgy épp készült elmenni. Szerencsére kértem logariaszmot icon_smile.gif és ezzel szaladtam utána. Õ közölte hogy most dolga van és beült egy autóba. Én csúnya szavakat kiabáltam neki, erre megállt és kérdezte mi a baj? Közöltem hogy a kutya nem jött értünk holott õ és a görög tulaj is többszöt megígérte ezt. Mondtam hogy itt a számla. Erre a másik idegenvezetõ kikiabált a kocsiból a leányzónak, hogy gyere már...
Erre beült és még futtában közölte hogy másnap elhozza a pénzt. Mert én odaadtam neki a számlát. Persze nem jött...
Vártam még egy napot, aztámn megkerestem az kinti iroda tulajdonosát, aki saját zsbbõl számla nélkül kifizette nekem a taxi árát, sõt még rádobott 2 EUR-t hogy kerek legyen icon_smile.gif Egyedül õ kért elnézést és látszott rajta hogy nagyon bántja a dolog...
Késõbb a hölgy megállított az utcán és nekem esett hogy igazán nem kellett volna a fõnökének szólni...
Nem hát...
De persze veled kapcsolatban nem tartok ilyentõl. Már olyan mintha ismernélek, pedig még csak itt beszélgettünk. Lisa és én is nagyon várjuk hogy megismerhessünk.

Jó utat icon_smile.gif
  Sancho.dl | #27419 Üzenet | 2007-05-10 20:30:59 | Válasz a #27327. hsz-ra Előzmény #27327
Cijja Bea!

Az utastársakról is tudok mesélni... Majd egyik este egy ouzo mellett adomázunk icon_smile.gif
  Bogobea | #27446 Üzenet | 2007-05-11 00:31:02 |
Kedves Robi!

Köszönöm szépen, kedves tõled, de az a ház nem tartozik majd hozzám. Ha jól tudom, Anett Toursos.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 59 60 61 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu