Az igazság, hogy utólag viccesebb volt, mint akkor. Amikor Fate-ék átjöttek hozzánk az apartmanunkba és elmeséltem nekik, akkor már nagyon vidám lett a hangulat az esettől
Igaz akkor sem volt olyan borzalmas, mert szerencsére nem vetkőzött le
Amikor említette, hogy jön a fia is fürödni, akkor duzzogtam egy kicsit, hogy még csak az kellene, még hogy a fiacskája is, na azt már nem. Aztán bejött egy kb 2 m magas vizilabdázó kinézetű fiatalember és rögtön nem volt olyan nagy gond, hogy ő is lezuhanyzik
Úgy gondoltam jobb ha minden fogam megvan a gyroshoz és nem lennék szép látvány lila folttal a szemem körül úszni a tengerben
Szerintem érdemes egy robogót bérelni és elrobogni a Narancs partra, vagy lehet talán bicajt is bérelni, sőt ha már van moci, akkor több helyre is el lehet látogatni
Szia Vikso!
Mivel még nem próbáltam a 100 méter mély vízben fürdőzést ,ezért nem tudom!
Talán a mélység tudata,talán az,hogy nem minden nap van az embernek ilyenben része.Lehet,hogy valakit az adott hely szépsége fogott meg.
De szerintem 10 méter,vagy 100 méter (ha a veszélyességét nézed) már teljesen mindegy!
A 100 méter mély vízben fürdőzés fantasztikus lehet!
Bár Korfun csak 10 méteres vízbe lehetett ugrálni a hajóról(parttól nem messze),de igazából a tudaton kívül,hogy 100 méter mély nem hiszem,hogy van különbség.
Biztos ki fogjuk ezt is próbálni!!
Gyerekeim a Korfui kiránduláson10 és 11 évesek voltak és több kis társukkal együtt simán ugrottak.
Itt azért nem engedem őket mellény nélkül.
Mi is az autót részesítjük előnybe. 2 felnőtt 2 gyerek felállással kocsikázunk a végcélig. Voltunk már Lloretben is, de az egy kicsit húzós volt. Idén Sarti a cél, egészen pontosan 08.15.-én indulunk. Ha valaki ugyancsak ebben az időben menne autóval, akkor szívesen csatlakoznánk, ha "megtűrnek" mögöttük.
Hát Sancho nem semmi a sztríptíz sztorid!
Legalább hangulatot adott a kezdődő nyaraláshoz.Én megkérdeztem volna nem akarnak -e még egy hetet ott tölteni?
Bár gondolom a hosszú út után nem volt nagy kedvetek vihorászni rajta!
A napokban foglaltam le június 11.-től 14 napra a nyaralást. A párommal megyünk ketten.
Érdeklődnék, hogy ha valaki tud infót arról, hogy vannak-e arra felé buszok, amivel mondjuk a narancspartra eltudnánk menni?
Vagy, ha valaki már volt ilyen tájt Sartin, akkor eltudná-e mondani, hogy milyen ilyenkor az idő és a víz, mennyi ember stb.
Minden érdekelne
Előre is köszönöm
A 100 méteres vizet ki kell próbálni. Olyan gyönyörűt még életemben nem láttam, mint azt a kéket és ahogy a napsugarak belefúrták magukat. Leírhatatlan. Néha még álmodom róla...Nemsokára újra láthatom majd.
Nos én mindig busszal voltam Göröghonban és soha semmi gondom nem volt vele. Persze előfordulnak elmebeteg utasok, de szerencsére ritkán és kevesen Én egy barátkozós tipus vagyok és már az út során ismertségekre tehet szert az ember, de nem ez a fő ok. Mindig ketten megyünk és szerintem két személyre a mai benzinárak, autópálya díjak és hasonlók mellett luxus autóval menni. Persze úgy is meg fognak cáfolni Cáf!
Nekünk a buszjegy oda-vissza 21500 Ft /fő...
A busz sem kényelmetlen, megy a dvd, megállunk időnként és még aludni is tudunk. Mint már sokszor írtam jártam autóval Franciaországban, Olaszországban, Monacoban, de ha lehet, akkor soha többet. Végig nekem kellett vezetnem, a végén kiestem az autóból. Ráadásul sajnálom is a járművemet a hosszú úttól
Tehát biztos klassz autóval menni, de én azok táborát gyarapítom akik buszoznak
Előző nyáron busszal mentünk négyen. Mi jól bírtuk a gyerekekkel, de Apa a maga kis 190 cm.vel nehezen viselte a megpróbáltatásokat...Idén autóval megyünk. Igazából gyalog is elmennék, csak lehetnék már ott végre!
Gingike! Tuti jól érzitek magatokat. Mi annak idején 1992-ben semmit sem tudtunk Sartiról, csak annyit, hogy Görögországban van. Nagyon jó volt, nem lehet elszakadni tőle, igazat írt Sancho.
A siófokozókat sem értem. Mi a baj Siófokkal? Nyár van, meleg, iszod a finom italokat, eszed a finom ételeket és megértik, hogy mit keresel a boltban, segítenek az ételrendelésnél az étteremben. Mi ezzel a baj?
Ezért adnak ószómellényt, hogy ha valaki bizonytalan, akkor is tudjon fürcsizni. Csak halkan jegyzem meg, hogy én sem próbáltam ki a 100 m-es vizet
Ha jól tudom az egész csapatból talán 3-an? Fate talán jobban emléxik
leenee!
,
Már sokszor elmeséltem múlt évben, de ha gondolod, a beszámolómban eltudod olvasni a kis kalandunkat. A lényeg, hogy egy idősebb hölgy bevágtatott a szobánkba miután kitakarítottak ésátvettük, hogy ő itt lakott előtte és most ő le fog zuhanyozni
Mondtuk neki, hogy egész éjszaka buszoztunk, egy picit lepihennénk, de ő közölte hogy akkor is le fog zuhanyozni és ha nem engedjük meg akkor ő le fog vetkőzni és meztelenül fog itt rohangálni. Nos ettől inkább eltekintettünk és azt mondtuk, hogy jó, zuhanyozzon le, de gyorsan és utána hagyjon minket nyralni. De közben bejött a fia is, hogy ő is jött zuhanyozni... Már megijedtünk, hogy az előző turnus sorban bemasírozik a szobánkba, de szerencsére ezután rend lett
Végül is a hölgy felmosta utána a zuhanyzót és még el is köszönt, úgyhogy egy szavunk nem lehetett