Egy olyan kérdésem lenne, hogy a busz Szerbiába illetve Macedóniába pihenők alkalmával olyan helyeket áll meg ahol a WC használat ingyenes vagy esetleg lehet euro-val fizetni?
1. Szeged-virágpiac: ingyenes, nem a legjobb szagok jönnek ki
2. Belgrád után: vagy ÖMV, vagy EKO, ingyenes, szép tiszta
3. Macedón határ előtt: ingyenes, pottyantós feeling, büdös, elég gáz
4. Macedóniában, görög határ előtt volt most, mert a görög határ utáni kút be van zárva, ez is ingyenes, szép tiszta
5. Görögországban: Parga előtt kb 40 perccel, ingyenes, nem voltam bent, de nem túl bizalomgerjesztő kivülről.
Visszafelé:
1. Lefkadan van az első pihenő, ami 1 órás, egy gyrososnál van wc, ingyenes, tiszta
2. Görög autópályán egy benzinkút, ingyenes, tiszta, még medence is van a kúton, strandolókkal
3. Görög-Maki határ között, Free Shopnál, 50 cent, ez az egy ami fizetős
4. Szerbiában, rögtön a Maki határ után, ugyanaz a kút, ami odafelé volt a harmadik kút
5. Belgrád után EKO kút, ingyenes, tiszta
6. Szeged-virágpiac
Köszönöm a segítséget! Hogy itt, hogy lehet létrehozni a fórumon fotóalbumot azt nem tudom de a sima hellasz.hu-n sztem meg lehet csinálni ha be vagy regisztrálva azt hiszem fotóküldés és szövegküldés(beszámolók) címszó alatt és ott le is írja, hogy van. Bár én még nem csináltam csak nézegettem. Lehet a többiek többet tudnak segíteni.
[quote="borzi"]Köszi mondjuk nem én vagyok ennyire nyűgös hanem a párom én szivesen sétálgatnék nekem egy kis túra nem gond. Ha valaki tudna képet küldeni a Rina apartmanról megköszönném ugyanis a prospektusba pl a fürdőszoba nincs lefényképezve. Még annyit kérdeznék ,hogy a Valtoson is hirtelen mélyül a tenger? Ha igen akkor végül is egész Pargán gondolom. Köszi mindenkinek[/quote
Nem tudom miért terjedt el, hogy hirtelen mélyül a tenger Pargán?
Valóban nem lehet több száz, sőt sok helyen még több tíz métert sem besétálni, de azért jó pár métert be lehet menni mindenhol. Úgyhogy nyugodtan lehet mindenhol pancsolni, fürdőzni. A párom nem tud úszni, de bármelyik strandon nagyon jókat fürdött. Pici gyerekek is tudtak fürdeni, játszani mindenhol. Én legalább is így tapasztaltam.
Szóval emiatt ne aggódj!
Sziasztok azt kérdezném meg ,hogy a vizi taxi a Valtos strandnál a homokos partszakasznál áll meg?Vagy ahol megáll onnan még sokat kell gyalogolni a homokos részéig előre is köszi
A vizi taxi a Valtos strandon áll meg egy helyen ahol a stég van és onnan 5 perc alatt ér a városba és 2 euro az út oda. A tenger k.b. 5 méter után már a fejed tetejéig ér ezért fürdik mindenki a szélében a jó úszók bemennek a bólyáig is ahol k.b 8 méter mély. A Rina apartman egy kicsit elavultabb ezt mondták akik ott voltak most velünk. Ahol nincs szúnyogháló ott érdemes éjjel becsukni az ajtót ablakot, mert sok a gyík a falakon és a különféle bogarak. Ahogy már írtam az Apollonnak a két legszebb apartmanja Villa Wasso és Villa Dimitris mi ezekben voltunk.