mi 10.én érünk oda...
akkor, már elég nagy a lányod, hogy maradandó szép emlékei legyenek. én 8éves voltam, amikor először láttam a tengert. szinte mindenre emlékszem... azóta imádom
mi egy hete döntöttünk, hétfőn intéztük bár, férjem hónapok óta nézegette az utakat, csak engem nem bírt rábeszélni eddig most beadtam a derekam
nagyon jó nyaralást kívánok nektek! sok szép élménnyel
és mindenkinek
szia!
találtam két nagyon jó oldalt, én ott nézem, milyen idő van/várható. ide nem merem kiírni, de priviben szívesen megosztom bárkivel.
1-2hétre jelez előre. persze, az előrejelzés nem túl megbízható
én úgy vagyok az időjárással, hogy igazából, nyár közepén is kifoghatsz egy hidegfrontot, és esős időt. bár, kevesebb az esély rá, mint szeptemberben...
de még szeptemberben simán jó idő szokott lenni, és elég meleg...
ezt mondták az előttem szólók is
Szia kovacsgyula és sancho!Amikor legelőször megpillantottam és éreztem a tengert rájöttem hogy miről is írtok és áradoztok ti itt a fórumon!Tényleg úgy van hogyha az ember egyszer kimegy akkor utána vissza vágyik.Hogy a Gyula szavaival éljek,ezt tényleg nem lehet meg unni!!!! Amikor a találkozón voltunk koccintottunk mindkettőtökre,és jó érzés volt az is hogy mennyi mindent tudtam amit itt a fórumon ti átadtatok nekem.Még egyszer köszönöm nektek és mindenkinek aki egy kicsit is segített abban hogy ez a nyaralás ilyen csodálatosan sikerüljön!!!!!
És tényleg elképzelhető, hogy én először ott láttam meg a tengert még 1995-ben Nei Poriban és azért vágyódom vissza és vissza állandóan...Mert ezt nem lehet megunni...
"tallér"
Ezúton is a legnagyobb tisztelettel kell, hogy meg köszönjem, mivel eszetekbe jutottam és jutottunk eme számomra legkedvesebb helyen.
Szia Tallér!
Örülök, hogy összességében minden jó volt, és sikerült egy feledhetetlen hetet tölteni a csodálatos görög tengernél. Mióta hazajöttünk én is minden nap visszavágyom, és már a jövő nyári utazást szervezem az agyamban. Remélem össze fog jönni, nemcsak nekünk, hanem Nektek is, és minden kedves fórumos társunknak.
Üdv: Saci
Szia Kovácsgyula!
Képzeld, augusztus 22-én Pargára utaztunk a párommal. A Kalandozás Travel és a Walter Travel utasai egy buszon mentek. Néhány emberkét elvittünk Nei Poriba. Szegényeket hajnali fél 5-kor kitettük a Zefyros háznál. Kicsit mi is leszálltunk a buszról - nosztalgiázni, hiszen június nem olyan régen volt ugyebár? Vagy mégis régen volt?
Szia Kovácsgyula!
Képzeld, augusztus 22-én Pargára utaztunk a párommal. A Kalandozás Travel és a Walter Travel utasai egy buszon mentek. Néhány emberkét elvittünk Nei Poriba. Szegényeket hajnali fél 5-kor kitettük a Zefyros háznál. Kicsit mi is leszálltunk a buszról - nosztalgiázni, hiszen június nem olyan régen volt ugyebár? Vagy mégis régen volt?
Szia "Gudli"
De jó is lehetett...én "meg csak" a képeket nézegetem és álmodozom. De semmi gond én is volt mikor kétszer voltam egy évben. Ne legyek telhetetlen. Már....tervezem a jövő évi nyaralást nehogy lemaradjak.
Egyébként gratulálok hozzá, hogy még egyszer kijutottatok Görög honba ,így kell ezt csinálni.
Hurrá Nei Pori, mert ezt nem lehet megunni...
Szia Pinga!Vigyázz mert csak ez a napod maradt,ezért használjátok ki minden percét!!!!Aztán jó és rövid utat kívánok,vigyázzatok az úton!Szeretném jelezni hogy itthon nagyon rossz lenni,a levegőtől még az allergiájuk is kiújult a lánynak és az apjának.Pedig oda kint semmit nem kellett használni,hát hiába ez van itthon