Szia Sancho!
Most jutott el a tudatomig az "elmentem Jászberénybe fürcsizni"hozzászólásod alapján,hogy te Jászberény környéki vagy??? (ha nem titok persze) mert,hogy én is
Nos nem egészen Pár hete költöztem el Budapestről Nagyrédére. Tehát inkább Gyöngyöshöz vagyok közel, de valamiért akkor Jászberényt választottuk strandügyben, így átugrottunk Persze ha csak rajtam múlik biztos Göröghonba mentünk volna fürcsizni...
Szia Gabi!Igen megtaláltuk még akkor a hentest,jó kis vasárnapi ebédet csináltam belőle,a fiatalok oda voltak szombaton diisco-ba aztán megígértem hogy mire fel kelnek csinálok fincsi kaját.Ez hamar megvolt,kiadós és finom.Tudod hogy irigyellek,persze ha én lennék kint akkor meg ide vágynék!Fene se érti ezt!Nagyon jól érezte magát az egész család,sokszor emlegetjük hogy bár csak ott lennénk!Pingáék ma jönnek haza,szerintem ő is itt lesz holnap a fórumon.Remélem ti jól vagytok,üdvözlöm a lányokat is!
Tegnap sajnos mi is hazaértünk. Az út nagyon hosszú volt, sok-sok török pont akkor kapott kedvet az utazáshoz, amikor mi. Délelőtt fél 10-kor indultunk Paraliáról ( Nei Pori után ott töltöttünk még 3 éjszakát) és itthoni idő szerint este fél 12-kor értünk haza.
Nei Pori nagyon szép hely, végre láthattam egy csodálatos napfelkeltét. Megnéztük a várat, átmentünk Dionba, Litochoroba, a többi időt pihenéssel töltöttük. A találkozóra nem jutottam el, de wphantom és párja a szomszédaink voltak a Villa Nioviban.
A Villa Niovit bárkinek ajánlom, a központtól egy kicsit távol van, viszont jó csendes, a tenger nagyon közel van és a szoba sem nagyon meleg.
hazaértünk ma épségben,habár a tegnapi cipuro mennyisége kétessé tette hogy el tudunk e indulni
kértek egy kis élmény beszámolot?
mint minden nap pénteken is reggel háromnegyed 7 kor befarolt elénk a kukás auto, a csörömpöléstöl rendszerint fel kellett kelnünk, na jo ez még nem élmény,de az már igen hogy ha már felkeltünk kiültünk a teraszra ,mit kellett látnunk? el sem hiszitek, delfinek ugrándoztak a kirakott bolyák közelében, probáltam lefotozni öket,de a digitálissal képtelenség, leszaladtam a partra filmezni,csináltam pár rövid filmecskét,de pont akkor nem ugrottak ki ,csak usztak delfin modra, ezért már érdemes volt ott lenni,
többen is észrevették és jöttek kamerákkal,biztosan lesznek filmek valamelyik film megoszton
Jamasz üdv a családnak,jövöre is megyünk pizzát enni mond meg a lányoknak
Én is rakok majd fel,csak a lányom még elment utó nyaralásra és ő tudja felrakni!
Nem hiszem e, hogy nem tudod fel tenni, csak regisztráld magad a PICASSA albumon ott mindent meg találsz hogyan tovább nekem is "Gudli" segített és sikerült.
Jaszu
Szia "Pinga"
Üdv újra itthon és közöttünk. A delfinekről tegyél már fel képeket. Nekem még soha nem volt ilyen szerencsém, hogy delfint láttam volna Nei Pori-ban.
jaszu "vaczsaci"
Igazából most volt időm nyugodtan végig nézegetni a fotóalbumodat. Bevallom nagyon tetszettek a képeid, egy két fotó egészen "szívhez" szóló volt számomra, csak gratulálni tudok. Az osztályzatom piros csillagos ötös
Üdvözlettel Gyula.
Szia "Pinga"
Üdv újra itthon és közöttünk. A delfinekről tegyél már fel képeket. Nekem még soha nem volt ilyen szerencsém, hogy delfint láttam volna Nei Pori-ban.
Szia Gyula
mint irtam nekem nem sikerültek a fotok, a filmekböl megprobálok kivágni képet, de majd keresni fogom a neten azokat a filmeket amiket mások készitettek aznap reggel hátha nekik jobb lett,annyira váratlan volt az esemény hogy nem voltunk felkészülve rá
Kedves Gyula!
Nagyon köszönöm az elismerést, próbáltam összeválogatni, nem vagyok egy nagy fotós, de ami úgy gondoltam, hogy szép, azt megosztottam Veletek.
Üdv: Saci
Kék az ég!
Kék a tenger!
Nyári nap süt még,
Talpad alatt homok hever,
Lágy szél most hajadnak kedvesség,
Szíved s lelked neked teker,
Örömöd a szabadság és a mindenség.
Végre eljött ez a nap is Holnap indulás nei poriba.....
Remélem az idő és minden olyan jó lesz, amivel biztattatok még hónapokkal ezelőtt..... Már alig várom, hogy ott legyünk.....