feltettem egy kérdést hogy Sarti vs Parália kinek miért.... erre a legtöbben (tisztelet a kivételnek) azon pörög hogy a másik ellen beszéljen nem a sajátja mellett.
Elnézést ha bárki lelki világát megbántottam azzal a bejegyzésemmel hogy Parália a magyar siófok... én ezt arra értettem hogy ahogy ha egy fiatalt megkérdezel Magyarország nyaralóhelyeiről elsők között Siófok jut eszébe, ahogy megkérdezek egy fiatalt Görögországról egyből Parália vagy Sarti jut elsők között eszébe.
Azért kérdeztem úgy hogy aki már járt mindkét helyen mi a véleménye, melyik jött be jobban, de a legtöbben arról beszéltetek hogy a másik miért nem jó
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt és aki ezután válaszol, akkor most inkább azt kérdezem hogy meséljetek Sartiról miért jó oda menni...
Elnézést, hogy belekotnyeleskedem! De erről a nagy vitatkozásról azért eszembe jutott egy gondolat. Mi még nem jártunk Sartin, de olyan helyen már igen (Törökország) ahol azt kívántuk, inkább lenne sok Magyar az oroszok és németek helyett. Minden nyaraláskor jó volt magyarokkal találkozni, egy bizonyos fokú összetartozást érzett ilyenkor az ember, persze akadnak kivételek, hiszen minden nemzetből van ilyen, van olyan. Szerintem Sarti nagyon szép lehet a környező hegyeivel, kis öbleivel stb. amiket kedves fórumtársaink képeiből is láthatunk.
Készüljünk hát örömmel a nyaralásra és ha mégsem tetszene mindenkinek annyira, akkor legközelebb nem oda kell menni.
Tudna nekem ajánlani valaki apartmannt Sartin? Segítene ha ahol voltatok esetleg leírnátok a tapasztalataitokat. Szép, igényes, légkondis apartmannt keresnék 2főset vagy két légterű 4főset. Nem baj ha nyüzsgő helyen van....
Mi tavaly itt voltunk, ide is megyünk. Szép, igényes, kondis, van 1 ill 2 légteres ap. is, a tulaj nagyon jó fej, segítőkész. Ő egy magyar hölgy aki oda ment férjhez. A jó helyen van, csendes, és a legjobb parti rész a közelben (200m). Ajánlom...........
Az egyik apartmanjuk 2 légteres, azaz 2 külön szobás, 1 erkélyes, 1 konyhás, 1 fürdős..... Bár az egyik szoba az egyben van a konyhával, ill. abba nyílik a másik szoba, de ajtóval el tudjátok magatokat szeparálni. Mi is abban leszünk.
Mi tavaly a Sarti Beach apartmanban voltunk a Dias Zeusztól. Emeleti 2-külön szobás 4-fős, külön konyhás ahol kényelmesen lehetett enni. Ennek az erkélye az udvarra- medence felé--nézett a szobák erkélye pedig a partra. Igaz nincs légkondi a központ vagy 800m, de a part homokos és nincs nyüzsi . Mi nagyon jól éreztük magunkat, de ha luxusra vágysz akkor ne ezt válaszd!
Sziasztok, mi is a Sarti beach apartmanba megyünk, Apollónnál azt mondták, hogy van légkondi, csak különkell fizetni. Most akkor mi van? Lehet, hogy az apollónos szobákban van?